|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

NUMEROLOGIJA: Napoved za maj

P.L., 7.5.2012
Numerologinja Irena Šek iz Maribora je pripravila numerološko analizo. Izračunajte si svoje število in preverite kaj vam prinaša maj.

image
/11


V vsakem letu, mesecu in dnevu se nahajamo v drugem številu, ki označuje možnost delovanja v teh periodah. To število nam pomaga razumeti, zakaj se nekaj dogaja prav v tem trenutku, pomaga nam poiskati vzroke za te dogodke in z njegovo pomočjo lahko načrtujemo prihodnja delovanja.

Opozoriti vas moram, da v vsakem letu občutimo poseben vpliv ene od črk našega imena in priimka, ki ga lahko posebej analiziram samo pri osebni napovedi.

Prvo izračunamo svoje osebno leto in to tako, da seštejemo dan in mesec rojstva ter koledarsko leto. Razlaga velja za mesec, v katerem se nahajamo, ko smo v določenem osebnem letu.


Npr.:

Če smo rojeni 21.06.1977: 

2 + 1 + 0 + 6 + 2 + 0 + 1 + 2 = 14

1 + 4 = 5 

V tem primeru smo v letu 2012, v letu števila 5.


 

Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 1: 

V tem času je vse že vnaprej določeno za ukvarjanje z družino, reševanje družinskih problemov in trošenje energije za urejanje družinskih situacij, zato se posvetite sebi in se ogradite, ker vam lahko prinesejo razočaranja.

  

Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 2: 

Nahajate se v mesecu duhovnega prebujenja in v obdobju, ko morate paziti na živce. Obstaja možnost raznih izzivov in tihega trpljenja kot njihova posledica. Želi boste, kar ste v prejšnjih mesecih posejali. Če so bile vaše poteze slabe, je to lahko obdobje melanholije, otožnosti in iskanja samega sebe.

  

Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 3: 

V tem mesecu se boste pomirjali, sproščali in prišli do pomembnih odločitev, saj je to obdobje zelo ugodno za trezno premišljevanje in pametno ravnanje. Denar boste vlagali, ga zapravljali, končni rezultat pa bo pozitivna ničla.

 

Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 4: 

V tem mesecu morate postaviti piko na I na vse, dokončati pomembne posle in zavreči vse, kar je bilo slabo, ker se nahajate v mesecu konca ciklusa. Ni pametno začeti nič novega, ne pri delu, ne v ljubezni in zakonu.


Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 5:

Počutili se boste močnejši. To je čas začetka in odkrivanja novih življenjskih poti. Imeli boste dovolj energije in možnosti, da uresničite vse svoje želje, vendar vam bo pogosto spodletelo. Pomembno je, da porabljanje energije pravilno razporedite skozi cel mesec, da ta ne bo težek, naporen in da boste lažje uresničili svoje načrte.

  

Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 6: 

Vrstili se bodo posamezni dogodki, na katere ne boste imeli veliko vpliva, ker so vam usojeni. To bo finančno težek mesec, v katerem lahko pričakujete večje stroške in izdatke. Denar bo pritekal, prav tako hitro pa bo tudi odtekal, zato bodite obzirni in ne zapravljajte, raje varčujte.

  

Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 7: 

V tem mesecu se bodo vaša čustva prebujala, zato pustite srcu in občutkom, naj vas vodijo. To vas bo pripeljalo v fazo iskanja in najdbe samega sebe, da se boste lahko čustveno uredili. Čustveno trpljenje v tem obdobju ni izključeno, toda skozi to morate iti.

  

Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 8: 

Do sebe morate biti zelo strogi. Prišlo bo do dodatnih naporov in zato bodite pozorni na svoje zdravje, pri delu bo pa vse tako, kot je treba. V določenih situacijah boste zaščiteni. Z delom in spremembami boste lahko premagali negativno obdobje.

  

Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 9: 

V tem mesecu boste lahko sproščeno in svobodno naredili nekatere korake, ki vam bodo omogočili zadovoljitev duhovnih in eksistenčnih potreb. Imeli boste možnost spreminjati stvari, predvsem povezane s prostorom v katerem živite. To je tudi čas prijetnih potovanj. V tem obdobju boste imeli dovolj moči, da vse to uresničite.

 

 

 

 

ŽAREK, svetovanje, zdravstvo in druge storitve Irena Šek s.p.

Župančičeva ulica 17, 2000 Maribor

Spletna stran: www.numerologija.net, E-mail: info@numerologija.net, GSM: 041/282-864

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Stike lahko omejuje izključno sodišče!
Varuh človekovih pravic starše opozarja, da lahko stike med starši in otroki omejuje izključno sodišče, četudi jih je ce...
5
Najlepše glasbene uspavanke za dojenčka
Klasika, pravljične uspavanke, uspavanke z zvoki iz narave, uspavanke s sproščujočo frekvenco 432 Hz in Mozartove uspava...
4
Blazina za dojenje
Dojenje je za mamico in dojenčka zelo lepa izkušnja. Pomembno je, da je mamica pri dojenju udobno nameščena, da je ne bo...
4
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
3



Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Očetje, častite žensko, ki vam je rodila o...
Dragi očetje, tole je za vas: pomembni razlogi, zakaj morate postaviti spomenik ženski, ki vam je rodila otroka oziroma ...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?