|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Pisemce slončka Fala

Ringaraja.net, 14.2.2013
Moji dragi prijatelji, zima vedno bolj stiska zobe in dobro se moramo zaviti, ko gremo po opravkih. Pust sicer preganja zimo, vendar je letošnja trmasta in vztrajna, noče in noče popustiti. Radodarno nam sipa sneg in niža temperature.

image
/11


Ste že kidali? Se podili po snegu? Sankali, smučali? Zimskih radosti je na pretek. Vedno pa je prijetno vrniti se domov, na toplo in spiti vroč čaj. Če nas pričaka še prijeten vonj po sveže pečenih kvašenih dobrotah, s katerimi se okrepčamo ob čaju, pa je še prijetneje.


Vesel sem, da velikokrat pečete!

Nič ni lepšega kot zbrati družino v kuhinji in zamesiti testo. Ob družinski peki najbolj uživam! Smeha in zabave nikoli ne manjka. Še posebej ne, če mehko testo gnetejo roke otrok. Tudi zato sem vesel, da je zmago in s tem naziv »Kuharska družina meseca januarja« prejel Bubi Ljubi, saj je že na oko videti slastna focaccia nastala s skupnimi močmi velikih in malih mojstrov peke. Čestitam!


Vse, ki še niste poslali svojega recepta na Ringaraja.net, vabim, da to storite čim prej. In potem vsak mesec znova! Prav vsak mesec imate možnost zmagati, saj se za čudovite nagrade potegujejo vsi recepti oddani v tekočem mesecu. In prvi vikend, ko bomo skupaj ustvarjali v Termah 3000 v Moravskih toplicah se nezadržno bliža! Kar cel vikend vas bomo razvajali in obljubim, da vam ne bo dolgčas, saj organizatorji pripravljajo pester program. Tudi sam se bom zelo potrudil, da se boste imeli lepo.


Seveda razumem tudi vse vas, ki ne utegnete peči. Tudi moj dan ima velikokrat premalo ur. Vendar sem prepričan, da se prav vsi radi potepate, spoznavate nove ljudi, raziskujete druga okolja in si želite drugačnih dogodivščin. Zato pridite v Moravske toplice vsi, ki imate prost drugi vikend v marcu! Od 8. – 10. marca ste lahko z nami. Čakajo vas posebno ugodne cene paketov z nočitvami, polpenzionom in kopanjem.

 

Se vidimo v Moravskih toplicah!

 

Vaš Slonček Fala

 

Promocijsko sporočilo

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Je uživanje medu res nevarno za dojenčka?
Med je poln antioksidantov in kot tak super hrana za ljudi, vendar smernice za prehrano dojenčkov navajajo, da je med za...
5
RECEPT: Bonbončki za krepitev imunskega si...
Virusom se bo otrokov organizem najlažje zoperstavil z učinkovitim obrabnim oziroma imunskim sistemom. Zanj najbolje pos...
4
So probiotiki zdravi?
Na policah trgovin, v lekarnah lahko kupite probiotična prehranska dopolnila v številnih oblikah, od tablet, kapsul, do ...
3
9 nasvetov za zmanjšanje zavržkov hrane
Kaj lahko vsak od nas stori, da zmanjšamo količino zavržene hrane v lastnem domu?
3



Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...
Jedi, ki ustavljajo drisko
Preverite, s katerimi jedmi lahko preženete drisko pri otroku, ki pogosto spremlja gripozna in virusna obolenja oziroma ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?