|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Subvencionirana počitniška varstva v Ljubljani: kaj morate vedeti pred prijavo

Uredništvo Ringaraja.net, 1.6.2020
Na portalu Kam z mulci, kjer lahko najdete veliko zanimivih počitniških idej, so delili tudi pomembne napotke za vse starše, ki bi otroka želeli prijavit za subvencionirano počitniško varstvo v Ljubljani. Prijave se odprejo JUTRI, točno ob 7. uri!

image
Jutri, točno ob 7. uri bodite v nizkem štartu za prijavo!
/11


Mestna občina Ljubljana je tudi za letošnje poletne počitnice razpisala subvencionirano počitniško varstvo. Izvajalci počitniškega varstva med poletnimi šolskimi počitnicami, ki ga deloma subvencionira MOL bodo začeli z zbiranjem prijav v torek, 2. junija 2020, ob 7. uri. 

 Prijave se tako kot vsako leto odprejo na isti dan za vse ponudniki in zopet velja princip “kdor prvi pride, prvi melje”.

Če bi želeli prijaviti tudi svojega otroka, potem lahko to storite na spletni strani MOL-a TUKAJ >>>

 

PREBERITE TUDI: Počitniško varstvo otrok v letu 2020


18 programov za otroke od 1. do 5. razreda

V letošnjem letu je na voljo 18 programov poletnega počitniškega varstva, namenjenih otrokom od 1. (tistim, ki prvi razred zaključujejo) do 5. razreda osnovnih šol, ki imajo stalno prebivališče v Mestni občini Ljubljana. V programe lahko prijavijo otroke tudi družine, ki nimajo stalnega bivališča v MOL in živijo v študentskih domovih v Ljubljani, vendar le v primeru, da otroci obiskujejo osnovne šole v Ljubljani. 

Vsi programi so deveturni in vključujejo prehrano (kosilo in dve malici) ter stanejo od 1,5 do 6 evra na dan. V posamezen program počitniškega varstva je otrok lahko vključen največ dva tedna.


Počitniške programe za osnovnošolce bodo izvajali izvajalci, ki so bili izbrani na Javnem razpisu za sofinanciranje programov in projektov v Mestni občini Ljubljana s področja podpornih storitev v vzgoji in izobraževanju ter prostem času otrok.

Programe in termine si oglejte TUKAJ >>>

 

PREBERITE TUDI: Turistični boni - Vse pomembne informacije

 

Koristni nasveti za prijavo

Na portalu Kam z mulcem so pripravili še nekaj nasvetov za starše, ki svoje otroke prijavljate prvič. Prijave niso nič posebnega, le pred tem se je dobro pametno pripraviti, saj bodo mesto dobili le tisti najhitrejši.


1. Prijavo oddajte takoj, ko se prijave odprejo – to je na določen datum točno ob 7h.

2. Izbran program in termin si izberite še preden mislite oddati prijavo, še posebej če vam ni vseeno kateri program in termin bi želeli izbrati. Termine preverite tukaj.

3. Imejte tudi rezervni program in termin, v primeru da bo vaša prva izbira zasedena.

4. Če ste dogovorjeni še s katerim od otrok, imejte v mislih, da boste iz enega IP naslova prijavili le enga otroka, zato prijavo oddajte sočasno s staršem drugega otroka, vsak iz svojega računalnika.

5. Pri sebi imejte svoj in otrokov osebni dokument.

6. Če se izbranega programa zaradi različnih razlogov ne mislite udeležiti, to čimprej sporočite organizatorju, saj na mesto navadno čaka kar nekaj otrok.


VIR: Kam z mulcem, Mestna občina Ljubljana

 

Priljubljen slovenski blog za aktivno preživljanje časa z otroki, kamzmulcem.si, je pravi spletni popotniško-izletniški svetovalec. Starši na njem dobite ogromno idej za izlete po Sloveniji, predloge za krajša prostočasna doživetja z mulci in potopise s potovanj z otroki iz vseh koncev sveta. Pokukajte na kamzmulcem.si in poiščite svojo destinacijo za naslednji izlet oziroma počitnice z družino.


Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Velikonočne ustvarjalne ideje
Pomlad se prebuja in izza grma že kuka – velikonočni zajček! Krasno, še ena priložnost za tematsko ustvarjanje! Idej je ...
10
Zabavne velikonočne igrice
Velika noč je tudi zaradi simpatičnih velikonočnih opravil in iger, eden najbolj razburljivih praznikov za otroke. Zelo ...
8
Nepozaben otroški raj za praznovanja rojst...
V PLANETU LOLLIPOP je za sproščeno vzdušje in varno zabavo vaših najmlajših odlično poskrbljeno.
8
Kako ustvariti umetniške pirhe?
Pri pisanih pirhih lahko resnično sprostite svojo domišljijo in dovolite, da pride do izraza vaša umetniška žilica. Pogl...
8



Barvanje in ustvarjanje velikonočnih pirho...
Prepričani smo, da bodo skoraj vsi otroci radi sodelovali pri tem – verjetno najbolj zabavnem – opravilu, zato smo za v...
Velikonočne ustvarjalne ideje
photo
Pomlad se prebuja in izza grma že kuka – velikonočni zajček! Krasno, še ena priložnost za tematsko ustvarjanje! Idej je ...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?