|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

PODARIM DOBIŠ, vse dobro se vrača!

Uredništvo Ringaraja.net, 28.3.2012
Je vaš otrok prerasel oblačila, ne potrebujete več šolskih knjig, ali pa ne veste, kam bi s starim, še delujočim računalnikom? Podarite jih tistim, ki jih potrebujejo in pomagajte ljudem do bolj kakovostnega življenja!

image
/21



ŠKL bo letos jeseni praznoval svoj osemnajsti rojstni dan. Polnoletni bomo, zato smo se odločili, da proslavimo na prav poseben način. Družbeno odgovorno in s posluhom za izboljšanje kakovosti življenja prav vseh.

V dolgih osemnajstih letih se je v različnih tekmovanjih, ki jih prirejamo, zvrstilo preko 100.000 tekmovalcev. Če temu prištejemo še vse navijače, učitelje in ravnatelje, znane osebnosti in vrhunske športnike, ki so sodelovali pri številnih in raznovrstnih projektih, nas je skupaj še veliko več. In prav vsi bomo pomagali, da NOV in EDINSTVEN PORTAL PODARIM DOBIŠ zaživi polno in uspešno.

 

Danes velja prepričanje, da živimo v negotovih in težkih časih, vendar smo pri ŠKL prepričani, da se marsikaj da izboljšati, če bi ljudje le delovali bolj povezano, zato smo sklenili, da pri tem pomagamo.

Zagotovo ima prav vsak od nas doma nekaj stvari, ki jih ne potrebuje. Prav tako bi verjetno vsakemu od nas prišlo prav nekaj, kar nekomu drugemu doma le po nepotrebnem zaseda prostor. Kar na prvi pogled izgleda kot dve ločeni težavi, mi vidimo kot priložnost za izboljšanje obeh situacij.

V ta namen smo oživili nov spletni projekt PODARIM DOBIŠ, preko katerega bomo ustvarili skupnost darovalcev na eni in skupnost obdarovanih na drugi strani, vsem pa bomo zagotovili ANONIMNOST, s katero bomo tako darovalce kot obdarovance, ki so lahko tudi ljudje v stiski, rešili vseh zadreg!

 

Ker se zavedamo, da je danes čas sveta vladar, smo pripravili še poseben sistem dostave podarjenega, ki bo razbremenil tako darovalce kot obdarovance in bo aktiven od ponedeljka do petka, tudi v popoldanskem času. Da še bolj vzpodbudimo dobrodelnost, bo ŠKL poskrbel za to, da bomo vse darovalce tudi obdarili.

Projekt bomo nadgradili še z dobrodelnostjo posameznih podjetij, ki jih bomo na ta način izpostavili kot družbeno odgovorna podjetja.


Je vaš otrok prerasel smuči ali topla oblačila, morda ne potrebujete več šolskih knjig, ali pa ne veste, kam bi s starim, še delujočim računalnikom? Podarite jih tistim, ki jih potrebujejo, in skupaj z nami pomagajte ljudem do bolj kakovostnega življenja!


PODARITE IN DOBRO SE VAM BO VRNILO!

www.podarim-dobis.si

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Sanje o nosečnosti so pozitivne
Se je tudi vam kdaj sanjalo, da ste noseči? Pomenijo te sanje, da si želite otroka oziroma še enega otroka? Preverite, k...
5
Zgodnji znaki nosečnosti
Danes lahko nosečnost potrdite zelo hitro s testi, ki jih kupite v lekarni. Nekateri znaki pa se pojavijo že zelo zgodaj...
4
12 skrivnosti zanositve, ki jih morata poz...
Če sta par, ki si želi otroka, je tu nekaj nasvetov, kako povečati možnosti zanositve, ki bi jih morala poznati.
4
Želita zanositi? NE počnita tega!
Preverili smo, katere so najpogostejše napake, ki jih počnejo pari, ki želijo zanositi.
4



Biomonitoring kemikalij v ljudeh
Urad RS za kemikalije od leta 2007 izvaja biomonitoring kemikalij v ljudeh, da bi ugotovili dejansko izpostavljenost pr...
Moram delodajalcu razkriti načrtovano nose...
Ali ste dolžni delodajalcu zaupati svoje načrte glede morebitnih nosečnosti, ko podaljšujete ali na novo sklepate delovn...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?