|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Podjetje, ki skrbi za novorojenčke in njihove starše

Uredništvo Ringaraja.net, 27.12.2021
V jeseni 2021, ko je portal Ringaraja.net praznoval 20. obletnico, podjetje Akrapovič pa 30. obletnico ustanovitve, je slovensko podjetje, svetovno znano po zmogljivih izpušnih sistemih za motocikle in športne avtomobile, podprlo akcijo Najsrčekbije.

image
Freepik.com
/11


Z družbo s sedežem v Ivančni Gorici in proizvodnim obratom v Črnomlju je prek njenih več kot 1.600 zaposlenih neposredno povezanih zelo veliko družin, posredno pa je družin prek dobaviteljev in kooperantov še več. Te odvisnosti in vpliva na širše družbeno okolje se zaveda tudi izvršni direktor podjetja Uroš Rosa.

»Zgodba družbe Akrapovič izhaja iz družinskega podjetja, ki je imelo leta 1991 v svojem prvem letu le nekaj zaposlenih. V obdobju razvoja in rasti podjetja so zaposleni in njihove družine, ki so jim nudile podporo, imeli ključno vlogo, da so razvijali in izdelovali izdelke brezkompromisne kakovosti. Predvsem zaradi njih je podjetje tako uspešno,« o neločljivi povezavi družine s podjetjem Akrapovič pove Uroš Rosa, ki se je podjetju pridružil leta 2009 in ki kot njegov izvršni direktor skupaj s sodelavkami in sodelavci skrbi tudi za to, da lahko zaposleni čim bolje usklajujejo poslovne in prostočasne dejavnosti.

 

Certifikat Družinam prijazno podjetje

Da podjetje Akrapovič na tem področju uživa ugled, dokazujeta neodvisni instituciji, ki sta mu podelili certifikat Družini prijazno podjetje in naziv uglednega delodajalca. Skrb za najmlajše v podjetju Akrapovič d. d. izkazujejo tudi z obdarovanji, kar je še zlasti aktualno v času veselega decembra, ko malčke obišče Dedek Mraz in jih obdaruje.

»Decembra za malčke pripravimo prav poseben program, da se lahko poveselijo skupaj s svojimi starši in srečajo Dedka Mraza,« dodaja Rosa. Obdarovani so tudi prvošolčki, njihovim staršem pa podjetje omogoča, da koristijo dela prost dan in jih pospremijo na prvi šolski dan. Otrokom zaposlenih podjetje približa tudi letovanje.

 

Posebna pozornost novorojenčkom

Podjetje Akrapovič namenja posebno pozornost novorojenčkom zaposlenih, ki jim namenijo lična, personalizirana darilca, del katerih je tudi spletni tečaj prve pomoči in oživljanja Naj srček bije.

»Vsako življenje je dragoceno, še zlasti pa to velja za naše najmlajše, ki jih brezmejna radovednost žene v pogumno odkrivanje sveta, zato smo se kot družbeno odgovorno podjetje z veseljem pridružili akciji Naj srček bije ter podprli tečaj prve pomoči in temeljnih postopkov oživljanja otrok,« Uroš Rosa pojasnjuje, zakaj se je podjetje Akrapovič d. d. pridružilo akciji portala Ringaraja.net. Poleg zaposlenih z novorojenčki bo s pomočjo donacije podjetja Akrapovič tečaj lahko opravilo tudi tisoč socialno šibkejših družin.

 

PREBERI VEČ O TEČAJU NAJ SRČEK BIJE

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Čudne reči v dojenčkovem blatu
Ste v dojenčkovem blatu zagledali nekakšna zrna peska? Ali je njegovo blato fluorescentno zeleno? Brez strahu, vzroki so...
6
Skupno spanje mame in dojenčka - pozitivni...
Biologija in psihologija pravita, da so mame in dojenčki bolj zadovoljni, ko spijo skupaj. To so prednosti skupnega span...
6
Pospravljanje igrač: starši smo otroku vzgled
Otroka navajamo in vzgajamo največ s svojim vzgledom, ta nam sledi, nas opazuje in tako pridobiva prve vzorce vedenja. B...
6
Najlepša voščila za mamo
Ravno takrat, ko potrebujemo navdih za čestitko, ki bi jo radi namenili mami, se nam rado pripeti, da ostanemo z izprazn...
5



Vodene koze ali norice: kako otroku pomagati
Preverite, kako dojenčku ali otroku pomagati (o)lajšati srbenje in pospešiti celjenje mehurčkov oziroma kože na povsem n...
Zastrupitve s čistili pri otroku
Pri nas je veliko število otrok, ki zaužijejo čistilo. Zastrašujoče je dejstvo, da toksikološka dežurna služba prejme vs...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?