|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

ZDRAVJE IN NEGA

Ob svetovnem dnevu prve pomoči ugodnejši nakup tečaja

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 8.9.2023
image

Ob svetovnem dnevu prve pomoči smo pri SkrbenStars.si pripravili izjemno, a časovno omejeno akcijo. Vodilni spletni tečaj prve pomoči in oživljanja otrok Najsrčekbije lahko samo sedaj dobite kar 50% ceneje!

POŠKODBE IN NESREČE

Prva pomoč otroku, ki ste ga rešili iz vode

Avtor: Simona Korenčan, dr. med. | 12.7.2023
image

Kako postopati v primeru utopitve ali zanosa vode v dihalne poti pri otroku?

image

Starši ne želimo niti pomisliti, da bi svojemu otroku morali kdaj reševati življenje. Lahko pa do tega pride in takrat je najbolj pomembno biti pripravljen ter točno vedeti, kaj moramo storiti. O tem smo se pogovarjali z zdravnico Simono Korenčan.

NEGA IN ZDRAVJE

Podjetje, ki skrbi za novorojenčke in njihove starše

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 27.12.2021
image

V jeseni 2021, ko je portal Ringaraja.net praznoval 20. obletnico, podjetje Akrapovič pa 30. obletnico ustanovitve, je slovensko podjetje, svetovno znano po zmogljivih izpušnih sistemih za motocikle in športne avtomobile, podprlo akcijo Najsrčekbije.

AKTUALNO

Ob 20. obletnici smo podarili 1000 tečajev prve pomoči

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 13.10.2021
image

15. oktobra Ringaraja.net praznuje svoj 20. rojstni dan! Da bi obeležili ta jubilej, smo podarili tisoč tečajev prve pomoči in oživljanja otrok Najsrčekbije.

ZDRAVJE IN NEGA

Vročinski krči

Avtor: Simona Korenčan, dr. med. | 25.8.2021
image

V primeru, ko pride do vročinskih krčev, je prisotna slika za starše kar dramatična. Otroci izgubijo zavest, najprej so v krču, nato postanejo mlahavi, lahko postanejo modri, ker ne dihajo.

ZDRAVJE IN NEGA

Prva pomoč otroku: najpogostejša vprašanja staršev

Avtor: Simona Korenčan, dr. med. | 18.3.2021
image

Katera so najpogostejša vprašanja, ki so nam jih tečajniki postavljali na tečajih prve pomoči in oživljanja otrok, ki jih v učilnicah izvajamo že skoraj deset let? – in odgovori zdravnice Simone Korenčan, dr.med., na ta vprašanja.

RINGARAJINE NAGRADNE IGRE

NAGRAJENKI nagradne igre Naj srček bije

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 22.1.2021
image

Znani sta nagrajenki nagradne igre Naj srček bije - vodilnega slovenskega spletnega tečaja prve pomoči in temeljnih postopkov oživljanja dojenčkov in otrok, avtorice Simone Korenčan, dr.med.

image

Veste, kaj narediti, ko se otroku v sapniku zatakne košček hrane ali igračka? Ko doživi hudo alergijsko reakcijo ali zaužije kaj strupenega? Bi znali oživljati otroka? Naučite se odreagirati in rešite življenje otroku.

ARHIV OBJAV

NOVO 2020: Spletni tečaj Najsrčekbije za starše

Avtor: DANU filantropija | 11.11.2020
image

Z opravljenim tečajem Najsrčekbije se boste počutili bolj samozavestno in še ob tako zahtevni situaciji boste ostali mirni ob zavedanju, da vašemu otroku znali pravilno in pravočasno pomagati.

STRAN 1 OD 2

Zakaj ima otrok afte?
Afte so razjede na ustni sluznici, ki se lahko pojavijo v vseh starostnih obdobjih, tudi pri otrocih. V hujših primerih ...
Škrlatinka: Otrok jo lahko preboleva večkrat
Škrlatinka je nalezljiva bolezen, za katero zbolijo največkrat otroci. Za razliko od drugih otroških bolezni, pa lahko z...