|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Poletje slončka FALE

Slonček Fala, 13.8.2013
Poletje, s poletjem povezana vročina ter nova rekordna izmerjena temperatura zraka – vse to nas spremlja zadnje tedne. Ena od rešitev, da lažje preživimo vroče dni je zadrževanje v senci, po možnosti ob vodi, da se lahko sproti ohladimo.

image
/91


 

Kaj vam je ljubše: kopati se v jezeru, morju ali reki? To poletje so vse obale polne. V času dopusta ste se morda odpravili kam dlje, za osvežitev po službi in delu doma pa je dobra tudi bližnja reka. Po vsej Sloveniji smo vsi iskali ohladitev – in jo še! Klima je v teh časih že skoraj nujna, vsaj v avtu, ki se na soncu razgreje. Ne pozabite, da ga morate prezračiti preden sedete vanj in odpeljete!

 

Visoke temperature vplivajo tudi na naše razpoloženje in velikokrat smo sitni in razdražljivi, ker nam je vroče. Zato je še posebej pomembno, da se razvedrimo v krogu družine in prijateljev. Druženja ob piknikih so vse poletje najbolj zanimiva. Priprava jedi ni zahtevna, okolje je preprosto in v prijetni družbi se zmeraj dobro počutimo. 

 

Kako pa se znajdete s kruhom za piknik? Vem, da vas veliko peče tudi poleti, kar me zelo veseli. Tudi iznajdljivi ste in velikokrat sem presenečen nad domislicami – seveda tudi nad pečenimi izdelki. Poleti, ko so počitnice in imamo več časa drug za drugega je peka zanimivo druženje z otroci. Kruh, ki ga boste spekli skupaj z malimi in malo večjimi nadobudneži, bo imel posebno vrednost tudi pri povabljenih na piknik. Ni pomembno, če nima popolne oblike, če je bolj zapečen. Naš je in verjemite, da si bodo vsi zapomnili, kako čudovit kruh ste ponudili!

 

Vem, morda še nikoli niste pekli, pa vas skrbi. Nikar! Na spletnem naslovu http://www.ringaraja.net/kuharska-druzina-meseca/recepti boste našli veliko receptov, ki so jih objavili člani portala in vsi so napisani tako, da vam bo zagotovo uspelo! To soboto lahko že ustvarjate in zagotovo bo doma veselo! Ponosni obrazi naših pomočnikov bodo sijali cel dan!

 

Morda pa ste vešči peke in ste med poletjem spekli nekaj prav posebnega – objavite recept na http://www.ringaraja.net/kuharska-druzina-meseca/ in ga delite z nami! Pa ne samo to: z objavo recepta se potegujete za laskavi naziv »Kulinarična družina meseca« in morda se boste prav vi udeležili jesenskega Kulinaričnega vikenda za zmagovalce v Termah 3000. Skupaj bomo uživali, kuhali in čofotali! Ne bo nam preveč vroče, saj je naše naslednje druženje v mesecu oktobru!

 

Želim vam veliko smeha in zabave v poletnih dneh!

 

Slonček Fala

 


 

SODELUJ V NAGRADNEM NATEČAJU KUHARSKA DRUŽINA MESECA!

RECEPT: Piknik štručke

RECEPT: Tzatziki

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Z receptom do vikenda v Termah 3000!
Slonček Fala in ekipa Ringaraje že čakamo na nove recepte za odlične jedi, ki jih boste z družino pripravljali v septemb...
2
Kuharska družina APRILA je …
Nagrajenci natečaja za Kuharsko družino APRILA 2013 so znani! Preveri, ali je mogoče prav tvoja družinica osvojila laska...
2
Kuharska družina MARCA je …
Znani so novi nagrajenci natečaja za Kuharsko družino marca 2013! Preveri, ali ste prav vi osvojili laskavi naziv in bos...
2
Kuharska družina FEBRUARJA je …
Nagrajenci natečaja za Kuharsko družino februarja 2013 so znani! Preveri, ali ste prav vi osvojili laskavi naziv in bost...
2



Pismo slončka FALA
photo
Letošnji zadnji tedni leta bodo za slončka Fala prav posebej svečani, živahni in neponovljivi: dobil je namreč sestrico,...
Na kulinaričnem vikendu sem tako užival!
photo
Mesečne nagrajence, ki so na www.ringaraja.net/kuharska-druzina-meseca od decembra do februarja prispevali svoje recepte...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?