|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

DARILA OB ROJSTVU: Posebna in priročna darila, ki bodo zagotovo navdušila

Ivana Kiršner Aleksić , E-baby.si, 18.2.2022
Izbira pravega darila ob rojstvu je lahko zahtevna naloga, saj takšno darilo podarimo samo enkrat in želimo z njim narediti najboljši vtis. Katero je za našega obdarjenca najboljše, pravo darilo? S čim razveseliti novopečeno mamico in novorojenčka?

image
Popolno darilo ob rojstvu dojenčka E-baby.si
/11


Ob rojstvu lahko podarite malo pozornost, uporabno darilo, kot so različne odejice, torbe, pleničke ali oblačila, lahko pa je darilo takšno, da bo pravzaprav za mamico ali celo za celo družino.

 

Mala, ampak kakovostna pozornost

Če z darilom ne želite pretiravati, a vendar želite, da je to darilo kakovostno in uporabno, vam vsekakor predlagamo, da izberete nekaj bolj trajnostnega.

Odlična izbira so grizala Tikiri iz naravnega kavčuka. Zanimive živalske oblike bodo malčku v pomoč pri izraščanju zobkov, hkrati pa bodo igračke odlično služile za popestritev kopanja in kasneje celo za igro v mivki. Pomembna prednost Tikiri grizal je, da so brez odprtin, zato ni bojazni, da bi se znotraj njih nabirala nečistoča in je ustrezen higienski nivo zagotovljen. V pomoč so tudi pri raziskovanju in spoznavanju različnih živali in barv.

 

grizalo za dojenčka Tikiri grizalo - če z darilom ne želite pretiravati, a vendar želite, da je to darilo kakovostno in uporabno (FOTO: e-baby.si)

 

Ko smo že pri izraščanju zobkov, vsi starši dobro vemo, da je to tudi obdobje slinjenja. Zato kot kombincijo grizalu ali kot posamično darilo lahko izberemo slinček oziroma rutko. Poleg uporabnosti služijo kot lep dodatek, ki popestri otroška oblačila. Rutke različnih barv in motivov iz trgovine E-baby.si so kakovostno in uporabno darilo.

 

Čudovito in praktično darilo so lahko tudi različne senzorične igrače. Za novorojenčka lahko izberete različne ropotuljice, knjigice, spirale, ninice, kocke, žogice ... Izbira je res velika, na E-baby.si pa vas čakajo še ugodne cene. S takšnimi igračami dojenčki odkrivajo različne interaktivne elemente, kot so šumenje in piskanje ter hkrati skozi igro razvijajo svoje čute in motoriko.

Priporočamo vam, da se izogibate plastiki in izberete takšne igrače, ki so mehke in dojenčku bolj prijetne.

 

senzorične igračeSenzorične igračke so čudovito in praktično darilo (FOTO: Little Dutch)

 

Uporabna darila za dojenčke in mamice

Namesto igrač lahko vedno podarite tudi izdelke za nego. Mamice so praviloma vesele pleničk, da jim prihranimo mesečne nakupe. V tem primeru se, če se le da, pozanimajte, katera znamka pleničk dojenčku odgovarja oziroma jo je mamica zanj izbrala.

Ker gre pri pleničkah za enkratno uporabo za potrošno blago, si večina obdarovalcev zgolj plenic ne želi podariti in darilu priložijo še kaj, kar bo obdarovancu služilo dlje časa in bo prikupnega izgleda. Pogosto se poleg previjalnih pleničk v darilnih paketih znajdejo nadvse uporabne tetra pleničke, ki jih ni nikoli preveč. Izbira vzorcev in barv je velika, zato boste gotovo našli vzorec in barvo, ki bo mamici všeč. Oglejte si jih tukaj >>

 

plenicePrikupne pleničke so super darilo za vse, ki nimate ideje, kaj mamica še potrebuje (FOTO: Instagram Kit&Kin)

 

Darilo s katerim ne morete zgrešiti je zagotovo tudi bambusova odejica, ki ostane topla, ko je hladno, ter suha in sveža, ko je vroče in je zato uporabna skozi celo leto. Marsikatera mamica si je zaradi nekoliko višje cene ne privošči, ker pa več let dobro služi svojemu namenu boste s tem izbranim darilom gotovo navdušili.

 

 odejica za novorojenčkaNajlepše odejice za dojenčka Lullalove so uporabne celo leto (FOTO: Lullalove)

 

Če se odločite za večje ali skupno darilo, lahko mamico obdarite s praktično in prostorno torbo ali nahrbtnikom. Previjalna torba, pa tudi vedno bolj priljubljeni nahrbtniki so nepogrešljivi za vsako mamico. Vanj bo pospravila vse, kar potrebuje za svojega dojenčka in tako bo imela vse potrebno pri roki tudi na sprehodu, obisku ali potepu skupaj z vami.

 

previjalna torba Kot skupno darilo ali če želite podariti nekaj več, je lahko previjalni nahrbtnik ali torba (FOTO: Joissy)

 

Darilo, ki bo ostalo za vedno

Če ne želite, da bi bilo vaše darilo le eno izmed mnogih in bi rajši podarili kaj bolj osebnega, potem se odločite za spominski album. V ponudbi je veliko različnih albumov za dojenčka, vendar v vsakem najdemo kakšno pomanjkljivost. Ekipa E-baby.si lahko priporoča dva albuma, ki imate zelo dobre odzive mnogih mamic.

Spominski album Beležnica je dojenčkov album za beleženje najlepših spominov novorojenčka in otrokovega odraščanja vse do prvega šolskega dne. Čudovit album v nevtralni bež barvi in zlatotisku zajema 160 strani in je urejen v kronološkem vrstnem redu - od spominov na nosečnost, rojstva in beleženja prvih korako, pa vse do doživetij do 6. leta starosti.

 

spominski album za dojenčkaSpominska knjiga ali album – darilo, ki ostane za vedno (FOTO: Instagram Beležnica)

 

Drugi album, ki dobiva zelo pozitivne odzive, je spominska knjiga Mimi Spomini. Dobite jo lahko v dveh barvnih verzijah – Neon Peach in Neon Mint. Vsebina knjige ponuja obilico kreativnih idej, kako in katere spomine zabeležiti in ohraniti. Namen knjige je spodbujati povezovanje celotne družine skozi čas. Kot odraščajo otroci, tako raste tudi družina in čez mnogo let se bomo ob listanju te knjige spominjali teh neprecenljivih in neponovljivih spominov.

 

Če še vedno niste prepričani, pa seveda lahko enostavno vprašate mamico, kaj še potrebuje za dojenčka in ji potem to tudi podarite. Tako boste z darilom najmanj zgrešili in še mamica bo sigurno vesela.

 

Za vse nakupe na www.e-baby.si lahko uporabiš kodo RINGARAJA5 za 5 % na celotni nakup. Koda velja do 31. 12. 2022.

 

Promocijsko sporočilo

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Kako pomagati dojenčku ob premiku ure?
Spet se bo premaknila ura, kar pomeni zopet "nekaj zabave" za nas, starše, saj otroci premik močno občutijo.
10
Moderna imena za fante v letu 2019
Katera imena za fante bodo najbolj popularna v letu 2019? Preverite v članku!
6
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
6
Je dojenček lahko alergičen na materino ml...
Dojenje je najboljša hrana za dojenčka, še vedno pa se velikokrat omenja materino mleko kot možen vzrok za pojav alergij...
5



10 nenavadnih značilnosti novorojenčkov
Preverite seznam desetih najbolj čudnih značilnosti novorojenčka, zaradi katerih pa vam kljub njihovi čudnosti ni treba ...
Oprema za dojenčka 0 do 3 mesece
Na tržišču lahko najdemo poplavo različne opreme in pripomočkov za dojenčke. Preverite, kaj bo vaš dojenček takoj po roj...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?