|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Sarah Jessica Parker: »V naši hiši vlada kaos!«

P.L., 7.9.2011
Hollywoodska igralka Sarah Jessica Parker, ki jo poznamo iz priljubljene nanizanke Seks v mestu, pravi, da je na prvem mestu v njenem življenju družina. Zato jo tudi ne moti nered, ki vlada v njenem domu.

image
/21


Sarah Jessica Parker je v intervjuju za ameriški tabloid povedala, da odkar ima otroke (osemletnega Jamesa Wilkija ter dvojčici Tabitho in Marion, ki sta dopolnili dve leti), so v njenem življenju postale prioritete povsem drugačne.

»Če nekdo stopi v našo hišo, se prime za glavo. Pri nas namreč vlada kaos. Povsod so igrače, kolesa, žoge, kar naprej se sliši otroški smeh in kričanje. A mene to ne moti, zame je družina na prvem mestu,« je povedala igralka, ki je mati treh otrok. Dodala je še, da jo prav to osrečuje.

»Ne obremenjujem se s tem, kaj si kdo misli, ker imamo nered, svoje družine ne bi zamenjala za nič na svetu,« je povedala Sarah, ki odkar ima otroke v intervjujih pripoveduje, da se ji je življenje popolnoma obrnilo na glavo.

46-letna igralka pravi, da je njena največja želja, da bi z družino potovala po svetu ter svojo filmsko kariero obesila na klin. A žal so to le njene sanje, ki se zaenkrat še ne morejo uresničiti.


Se strinjate s slavno igralko ali menite, da mora biti stanovanje kljub majhnim otrokom pospravljeno?

Svoje mnenje lahko zapišete TUKAJ.

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
7
Dojenčki potrebujejo vitamin D
Pomanjkanje vitamina D lahko vodi v rahitis, to je napaka pri razvoju kosti.
5
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
5
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
5



Stike lahko omejuje izključno sodišče!
Varuh človekovih pravic starše opozarja, da lahko stike med starši in otroki omejuje izključno sodišče, četudi jih je ce...
Materinski dan: Popolno darilo za mamo
Očki, v članku preverite odlične ideje, kako lahko skupaj z otroki presenetite in razveselite najboljšo mamo na svetu.




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?