|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Stekleničke Eco Bistravoda

Uredništvo Ringaraja.net, 30.3.2011
Zgodba družine stekleničk je pravzaprav običajna družinska zgodba, le da je bolj pisana in manj dolgočasna od ostalih. Najprej sta bila fant in dekle. On modre barve, ona lila. Njun najboljši prijatelj pa je zelen.
Ključne besede:

image
/41



Ecofashion pomeni živeti v lastnem slogu, z mislijo na okolje, poudarjajo oblikovalci stekleničk

Eco Bistravoda

  

Za življenje potrebujemo vodo, za uspešen dan pa le sebe: pravo mero ostrine, predrznosti - svoj slog. Vse to prinašajo stekleničke iz družine Eco Bistravoda, ki so zdaj naprodaj v pravih in spletnih prodajalnah. So pisane, kakovostne, edinstvene, polne življenja in nasvetov za lepši vsakdan.

 

Bi danes raje pili čaj ali sok? Stekleničke Eco Bistravoda so primerne za vse vrste pijač. Narejene so iz BPA-free materiala, ki je prijazen do okolja in tekočine v plastenki, saj se ne raztaplja kot navadne plastenke. O njihovem pokrovčku, ki izvrstno tesni, sanja vsak uporabnik, a njihovih dodatnih sposobnostih tisti, ki jih še niso preizkusili, niti slutijo ne.

 

Eko stekleničke Bistravoda ustvarja ekipa oblikovalcev, ki v projektu ecofashion združujejo dve strasti: dizajn in ekologijo. „Ni nam vseeno za naše okolje, poleg tega pa želimo poleg recikliranja in ugašanja luči narediti še nekaj več. Svoje znanje in ideje smo združili v stekleničkah, ki jih vsak dan uporabljamo tudi sami. Upamo, da lahko z njimi primaknemo še en kamenček v mozaiku sobivanja z naravo,“ poudarjajo. Ecofashion torej pomeni živeti v lastnem slogu, z mislijo na okolje. Dizajn stekleničk pa so ustvarili z mislijo na razgiban dan in življenje.

 

Zgodba družine stekleničk je pravzaprav običajna družinska zgodba, le da je bolj pisana in manj dolgočasna od ostalih. Najprej sta bila fant in dekle. On modre barve, ona lila. Njun najboljši prijatelj pa je zelen. Flo, Lila in Reggie skupaj z ostalimi člani svoj vsakdan veselo odevajo v pisane barve. So zaljubljeni v čisto okolje in čisto vodo. In imajo nadnaravne lastnosti: z njihovo pomočjo se boste bolj približali popolnosti kot s obiskom telovadnice; spravili vas bodo v dobro voljo, bolj kot čokolada; na razpotjih vas bodo vodili po pravi poti. Svojega zvestega prijatelja med njimi si lahko izberete na spletni strani www.eco-bistravoda.si ter na istoimenski Facebook strani.

 

Sicer pa se podjetje Bistravoda že dolgo časa ukvarja z rešitvami, ki zmanjšujejo porabo plastenk in ekološko oporečne ustekleničene vode. Od vodnih barov, ki uspešno nadomeščajo plastične vodne »balone« v pisarnah in zdaj do ecofashion stekleničk, ki bodo, upajo, uspešno nadomeščale navadne plastenke v gospodinjstvih.

 

Več lahko preberete na spletni strani www.eco-bistravoda.si ter Facebook strani Eco-Bistravoda.

 

Za podrobnejše informacije lahko pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 50 65 ali nam pišite na naslov info@eco-bistravoda.si.

 

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Kako razvijati otrokov čut za ekologijo?
Če želimo, da bo otrok skrbel za naš planet Zemlja zares "iz srca", mu moramo pomagati "začutiti" Mater Zemljo. Mu j...
6
Leto netopirja 2011-2012
Ali se zavedate, kako pomembno vlogo v naravi imajo netopirji? Razblinjamo starodavne vraže o tej skrivnostni in ogrože...
3
EKO KONFERENCA 2012
Na Eko konferenci 2012 želimo z opozoriti na dobre prakse, premagati nevednost in razumeti stroko.
3
Na Geossu v soboto zaključek Evropohoda 2011
Na Geometričnem središču Slovenije bo v soboto, 1. oktobra 2011 ob 13. uri potekal zaključek Evropohoda 2011 v Sloveniji...
3



Slovenski vremenski rekordi
photo
Poglejte slovenske vremenske rekorde.
Pomagajmo pticam
photo
"Velja osnovno pravilo, da hranimo samo s pičo, ki je pticam dostopna tudi v naravi. Z ostanki hrane ptic ne hranimo,...




kam rodit
binabina

kam bi odšla rodit

LJUBLJANA (36%)

MARIBOR (18%)

PTUJ (7%)

CELJE (12%)

POSTOJNA (17%)

SLOVENJ GRADEC (10%)


Število vseh glasov: 267

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!