|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Top družinska ponudba, poletje 2009

Uredništvo Ringaraja.net, 24.1.2010
Obiskali smo zmagovalce izbora Top družinska ponudba, poletje 2009. Preberite si nekaj utrinkov.

/101


Aparthotel Bračka Perla

Družinski oddih na otoku Braču (Top družinska ponudba v kategoriji »Družinske počitnice na morju«)

Medtem ko je pri nas neutrudno deževalo, so domačini in turisti na Braču ves dan iskali globoko senco borovcev in se hladili v bistrem jadranskem morju. Nič drugače ni bilo niti z gosti Aparthotela Bračka Perla, ki smo ga obiskali pretekli vikend; edina razlika je v tem, da imajo le-ti na voljo še manjši hotelski bazen, tako da se lahko po želji namakajo tudi v sladki vodi in to tik pod verando svojega apartmaja, sredi gostega gozda prijetno dišečih borovcev.

Ob prihodu v hotel nas je prijazno sprejela njihova predstavnica gospa Tijana Klindžić Grbavac in nam razkazala Bračko Perlo, ki je upravičila vsa pričakovanja. Gre namreč za izredno prijeten manjši hotel, kjer je vsak apartma mediteranska zgodba zase, ne manjkajo pa niti že omenjeni kopalni bazen, jacuzzi, sauna in manjši fitnes. Hotelska plaža je oddaljena manj kot 50 metrov, na obali pa je tudi dovolj sence, kamor se lahko pred močnim soncem zatečete s svojimi malčki.

Ob sprejemanju nagradnega kipca in plakete je gospa Klindžić Grbavac poudarila, da se želi zahvaliti vsem uporabnikom, ki so glasovali za njihovo ponudbo, ter povedala, da so bili nad rezultatom kar malo presenečeni, saj so k izboru pristopili brez visokih ciljev, zato pa so bili končne zmage toliko bolj veseli. Na koncu je vse uporabnike Ringaraja.net povabila, da si več o njihovi ponudbi preberete na www.perlacroatia.com, nagrajenki in njeni družini pa obljubila enkratne počitnice.


Terme Olimia d.d.

Dotik narave v Termah Olimia (Top družinska ponudba v kategoriji »Družinske počitnice na celini«)

Jutro na dan našega obiska v Podčetrtku je bilo megleno in vlažno, a to ni motilo gostov, ki so živahno prihajali in odhajali iz hotelov na svoji poti k bazenom in nazaj v sobe. Terme Olimia namreč že od nekdaj veljajo za odlično počitniško točko za tiste, ki jih mika kakovostna wellness in zdravstvena ponudba, vodna doživetja v termalnih bazenih, različne možnosti rekreacije, spogledovanje naravnih in kulturnih znamenitosti, svojevrstna voda, čist zrak, mir ter privlačnost okoliške narave. Zato jih pri uživanju malce slabše vreme nikakor ne ovira.

To nam je potrdila tudi gospa Mojca Korpar, vodja oddelka za rezervacije, ki nas je to jutro prijazno sprejela v izjemnem ozračju hotela Sotelia, kjer bo med osvojenimi počitnicami bivala tudi družina naše nagrajenke. Dodala je še, da se v tej celoviti ponudbi Term Olimia najdejo tudi družine, ki jih velikokrat obiščejo, na kar se dobro pripravijo. Tako animatorji vsako dopoldne in popoldne pričakajo otroke v barviti otroški igralnici, kjer le-ti ustvarjajo svoje največje mojstrovine. Ko se malčki zabavajo po svoje, pa si lahko starši vzamejo nekaj časa zase in za svojega partnerja.

Prav zaradi dejstva, da je ponudba Term Olimia primerna družinam in to kar za vsakega člana družine posebej, so se tudi odločili, da sodelujejo v izboru za Top družinsko ponudbo. Po besedah gospe Korpar jim končna zmaga daje potrdilo pravilne usmeritve in dobrega dela, po drugi strani pa predstavlja izziv, da bo temu tako tudi v prihodnje.

Preden smo se razšli, je gospa Korpar še enkrat pohvalila koncept izbora ter čestitala zmagovalni družini in ji zaželela prijetne počitnice v Termah Olimia, hkrati pa je povabila tudi vse ostale uporabnike, da si ogledajo njihovo ponudbo na spletnem naslovu www.terme-olimia.com

 

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...
6
Praznujte 100. Disneyevo obletnico z Viso ...
Podjetje Disney letos praznuje 100. obletnico. Praznovanju se pridružujejo tudi v Novi KBM in Visi, kjer bodo nekoga od ...
4
Poleti in pozimi
»Mami, kdaj bom spet lahko smučala?«, me sprašuje petletna hči, a zunaj že vse diši po pomladi in sije sonce. »Ljubica, ...
3
Z vlakom v Šentjur
Šentjur je mesto v Sloveniji, središče istoimenske občine, ki leži okoli 11 km vzhodno od Celja.
3



Top družinska ponudba, poletje 2009
videophoto
Obiskali smo zmagovalce izbora Top družinska ponudba, poletje 2009. Preberite si nekaj utrinkov.
Kaj so povedali zmagovalci izbora TDP 2011?
photo
Tudi letos smo v izboru za Top družinske počitnice gostili številne enkratne turistične ponudbe za družine in otroke, a ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?