|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

V Krškem so se srečevale mamice s svojimi dojenčki

Uredništvo Ringaraja.net, 15.5.2011
Skupine za mamice z dojenčki so v zadnjem letu združile številne mamice in njihove dojenčke ter jim ponudile varen prostor tako za čustveno podporo kot tudi samo za klepet ali izmenjavo izkušenj. Tudi v Novem mestu je bilo tako.

image
/21


 

V okviru Zakonskega in družinskega inštituta je v Krškem (Hotel City), od 24. januarja do 9. maja, potekala skupina »Sproščeno materinstvo«. V prijetnem in sproščenem vzdušju je pet mamic in njihovih dojenčkov preživelo devet ponedeljkovih dopoldnevov. Teme so se navezovale na stik z dojenčkom, odnose v družini, nego in igro dojenčka, dvome in stiske mamic ter ostale aktualnosti, ki se pojavijo ob nastajanju ali povečanju družine. Skupino je vodila zakonska in družinska terapevtka Petja Kovačevič.

 

Skupine za mamice z dojenčki so v zadnjem letu združile številne mamice in njihove dojenčke ter jim ponudile varen prostor tako za čustveno podporo kot tudi samo za klepet ali izmenjavo izkušenj.

 

S skupino bomo v Novem mestu in Krškem ponovno začeli v jeseni, zato vas vabimo, da nam sledite na www.zdi-nm.si ali na fecebook-u.

  

 

 

 

 

 

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5
Kaj pomeni, če je vaš dojenček hipoton?
Hipotonija pri dojenčku pomeni, da ima nižji mišični tonus, kar se kaže s počasnejšim krčenjem mišic pri dražljaju. Kdaj...
4
Pravice iz zavarovanja za starševstvo
Med te pravice štejemo: starševski dopust, starševsko nadomestilo, pravico staršev do krajšega delovnega časa zaradi sta...
4
Pomen imena Nika
EPSKA bitka imen je zaključena. Nika je zadnja poraženka. Kaj to ime pomeni in iz kje izhaja, pa si preberite spodaj.
4



Dobrodelna akcija: »0,10€ za slovenske mal...
S februarjem 2012 Milupa začenja z vseslovensko dobrodelno akcijo »0,10€ za slovenske malčke«, ki bo potekala do konca l...
Zbirka za najmlajše: MALI SKAKAČI
Serijo knjigic Mali skakači sestavljajo štiri kartonke: KUŽEK PLANE, ZAJČI HOPSA, MUCKA ŠVIGA in ŽABČEK SKAČE.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?