|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Verjamete v števila usode?

Petra Logar, 17.11.2010
Numerologija je ena najstarejših znanosti. Z njo se je ukvarjal grški filozof in matematik Pitagora. Danes nam je v pomoč pri načrtovanju naše prihodnosti. Verjamete vanjo?

image
/11


Irena Šek iz Maribora se z numerologijo ukvarja že vrsto let. Za naš portal je odgovorila na nekaj vprašanj.


Kaj je numerologija?

Numerologija je ena najstarejših znanosti. Opira se na razlago simboličnih znamenj, ki jih pripisujemo številom. S stališča simbola ima vsako število posebne lastnosti in dobra razlaga le-tega lahko pripomore k spoznanjem o trenutnem in bodočem dogajanju v človeku in okrog njega. Pomaga nam, da bolje spoznamo sebe in ljudi, ki nas obkrožajo. Omogoča nam, da si ustvarimo lepše življenje.


Numerologija se je razvila pred tisočletji tako na Kitajskem kot v Grčiji, Indiji in Egiptu; grški filozof in matematik Pitagora je postavil teorijo, po kateri naj bi bila ureditev sveta odsev harmonije vesolja, le-to pa je zgrajeno po matematičnih pravilih. Pitagora, ki ga mnogi poznajo po reku: 'Vse je število,' je preučeval razmerja med števili in jim podeljeval mistično vsebino. Kozmične energije, ki povezujejo pozitivno in negativno, naj bi bile vedno usklajene.


Numerologija se rada povezuje in navezuje tudi na druge vede in področja, ki preučujejo človeka, njegovo okolje in podzavest: magijo, astrologijo, različne religije, pa tudi glasbo, matematiko in sorodne znanosti.


Koliko časa se že ukvarjate z njo in zakaj?

Že od rane mladosti me zelo zanima ezoterika, še posebej numerologija, ki je povezana s števili. Obožujem matematiko. Z njo se poslovno ukvarjam sedem let.


Numerologija mi omogoča, da lahko pomagam ljudem, ki želijo delati na osebni in duhovni rasti, podjetnikom pri izbiri imena in datuma začetka poslovanja podjetja, staršem pri iskanju imena za njihovega otroka, študentom pri izbiri prave smeri študija, pomagam tudi pri izbiri naslova ter registrske številke avtomobila, pri ugotavljanju skladnosti v partnerskem odnosu …


Zakaj so števila tako pomembna?

Črke iz katerih sta sestavljena ime in priimek, ki smo ju dobili ob rojstvu, imajo svoj pomen v številih in ta pokrivajo določena karakterna področja, kot so: obvladovanje, sodelovanje, komunikacija, delovanje, gibanje, prilagajanje, razmišljanje, napredek na materialnem področju ter nesebična ljubezen do bližnjega.


Z datumom rojstva nam je določena življenjska pot, ki nam pove, katera področja so za nas zelo pomembna. Če teh nimamo pokritih, se bomo morali skozi življenje dopolnjevati in učiti lekcij. Na to nas bo prisilila podzavest. Lažji način je, da si dodamo pomembne črke.


Kako naj starši otroku izberejo pravo ime? Na kaj morajo paziti?

Številke oziroma črke imena in priimka opozarjajo na njegove inspiracije in globoke želje, opisujejo njegove značajske lastnosti, dobre in slabe strani, nam razlagajo, kako deluje na različnih življenjskih področjih in nam kažejo, kakšen bo v resničnem življenju: v družabnem, poklicnem in materialnem svetu.

Za dobro delovanje je pomembno, da ima pokrita tudi osebno pomembna čustvena področja: intuitivno, ki mu daje navdih in ideje; intelektualno, ki mu omogoča, da si naredi načrt, kako bo svojo idejo tudi uresničil ter fizično, ki mu daje moč, da stvar, ki si jo je zamislil in ve kako jo uresničiti, tudi naredi.


Kako lahko numerologija pozitivno vpliva na odraščanje otroka?

V primeru, ko ima otrok z imenom in priimkom pokrita vsa karakterna področja, ki jih nakazuje življenjska pot ter osebno pomembna področja, ima omogočeno, da bo dosti lažje šel po svoji poti.


Ali sta numerologija in otrokov karakter povezana? Na kakšen način?

S pomočjo numerologije lahko ugotovimo njegov značaj in življenjsko pot. S podelitvijo imena in priimka, ki ju je dobil ob rojstvu, so mu starši podali karakterne značilnosti. Z datumom rojstva pa mu je določena življenjska pot, ki mu je usojena.

V primeru, da ugotovimo, da njegovo ime numerološko ni najboljše, predlagam, da se mu doda katera od črk, ki sodi v karakterno področje, ki je za njegovo življenjsko pot zelo pomembno, vendar nepokrito. Težji način je, da se skozi življenje uči lekcijo manjkajočega števila.


Pri spremembi imena je pomembno, da spremenjeno ime ali vzdevek sprejmemo v sebi, ker na ta način vibracije tega števila pošiljamo v okolico in ta se nanje odzove. Ni nujno, da delamo spremembe na dokumentih.


Kdo se lahko obrne k vam po pomoč? Kaj vse zajemajo vaši numerološki izračuni?

Za še nerojene otroke pomagam staršem z numerološko analizo imena, pri kateri potrebujem imena iz ožjega izbora ter priimek. Po možnosti še predviden rok poroda. Ko se otrok rodi, lahko naredim celovito numerološko analizo zanj, seveda pa tudi za njegove starše, brate, sestre, …

Pomagam izbirati pravo ime za podjetje, naredim analizo ujemanja dveh oseb in še in še. Podatke mi lahko pošljete na elektronski naslov info@numerologija.net. Analizo prejmete preko pošte z odkupom. Vabim vas na ogled spletne strani.

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Stike lahko omejuje izključno sodišče!
Varuh človekovih pravic starše opozarja, da lahko stike med starši in otroki omejuje izključno sodišče, četudi jih je ce...
13
Kako pomagati dojenčku ob premiku ure?
Spet se bo premaknila ura, kar pomeni zopet "nekaj zabave" za nas, starše, saj otroci premik močno občutijo.
5
Dojenje: "Mozoljčki" na bradavicah...
Neverjetno, za kakšne podrobnosti je poskrbela Narava! Poglejte si video, kako pomembno vlogo imajo tiste drobne pikice,...
5
Otrokovo pismo mami: Draga mama …
To pismo bi verjetno napisal vsak otrok svoji mami, ko odraste. Tisti mami, ki se je zanj brezkompromisno razdajala, zan...
4



Očetje, častite žensko, ki vam je rodila o...
Dragi očetje, tole je za vas: pomembni razlogi, zakaj morate postaviti spomenik ženski, ki vam je rodila otroka oziroma ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?