|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

image

Vaše ime in ime vašega otroka vpliva na značaj, na doživljanje sveta okoli sebe in na prihodnost. Numerologija številom, ki jih sestavlja vaše ime, priimek in letnica rojstva, pripisuje različne energetske vibracije. Preverite svoje število in pomen.

image

Izbrati pravo ime za otroka je izjemno težka naloga. Če želite, da ima ime vašega otroka vibracijo, ki bo odsevala njegov karakter, pa jo lahko enostavno zračunate.

AKTUALNO

Numerološka analiza: Kaj nam prinaša leto 2022?

Avtor: Linda Dončić | 12.1.2022
image

Kaj nam glede na številke prinaša leto 2022? Poglejte si numerološko analizo.

image

Numerologinja Irena Šek je za portal Ringaraja pripravila mesečno numerološko napoved. Izračunaj si svoje število in poglej, kaj ti prinaša ta mesec.

image

Numerologinja Irena Šek je izdelala kratko mesečno numerološko napoved. Izračunajte si svoje število in si preberite, kaj vam prinaša mesec februar.

image

Numerologinja Irena Šek je pripravila kratko numerološko analizo za januar. Izračunajte si svoje število in preberite, kaj vam prinaša začetek leta.

image

Pred nami je še zadnji mesec v letu. Kaj nam prinaša praznični december si lahko izračunate v napovedi, ki jo je pripravila numerologinja Irena Šek.

image

Numerologinja Irena Šek iz Maribora je za portal Ringaraja pripravila numerološko napoved za november. Izračunajte si, kaj vam števila prinašajo tokrat!

image

Numerologinjo Ireno Šek iz Maribora smo vprašali, kaj prinaša september v novem šolskem in vrtčevskem letu ter ali se lahko veselimo tudi uspehov v službi. Preberite si kratko mesečno napoved.

image

Numerologinja Irena Šek iz Maribora je za portal Ringaraja pripravila kratko napoved za mesec avgust. Preberite si, kaj vam števila prinašajo tokrat.

STRAN 1 OD 2

5 pravil za popolne velikonočne praznike
Ste zadržani do ameriške navade lova na pirhe in velikonočnega zajčka, ki nima nobene povezave s krščansko velikonočno t...
Izdelajmo družinsko drevo
Kako se lotiti izdelave družinskega drevesa, da bodo tudi otroci radi sodelovali, se zabavali in z veseljem prisluhnili ...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?