|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

HOFER z Nasmeškotki zbral rekordnih 19.617 evrov

S. M., 20.1.2020
HOFERjev dobrodelni projekt Nasmeškotek je ob zaključku leta 2019 podrl lastni rekord. S pomočjo prazničnih piškotkov Nasmeškotkov jim je v dobrem mesecu uspelo zbrati kar 19.617 evrov. Donacija gre tudi letos za program Botrstvo v Sloveniji.

image
Dobrodelni piškotki Nasmeškotki imajo čarobno moč.
/11


S sloganom, da lahko s skupnimi močmi dosežemo več in tako pomagamo ustvariti lepši jutri, želijo pri podjetju HOFER doseči ravno to. Od leta 2017 tudi s sedaj že tradicionalnim projektom Nasmeškotek, ki poteka v okviru njihove lastne iniciative Danes za jutri. Dobrodelni piškotki Nasmeškotki imajo čarobno moč, da nasmeh pričarajo kar trikrat: tistemu, ki ga podari, tistemu, ki ga prejme, še posebej pa otrokom v stiski pod okriljem programa Botrstvo v Sloveniji, katerim namenjajo sredstva od prodaje. Del sredstev je bil zbranih tudi s pomočjo kreativno izdelanih piškotkov, ki so jih na delavnicah okraševali otroci v Wintercityju, praznično obarvanem Minicityju.

 

S prizadevanji za pomoč otrokom bodo, kot pravijo pri podjetju HOFER, nadaljevali tudi v prihodnje: »Veseli smo, da je bil december obarvan radostno in smo lahko s pomočjo vseh naših kupcev, ki so kupili dobrodelni piškotek, srce ogreli tudi otrokom, ki zaradi takšnih ali drugačnih razlogov ne morejo užiti vseh prazničnih radosti. Doseženi rezultati so izjemni in verjamemo, da bomo v letu 2020 skupaj lahko le še boljši.«

 

nasmeškotek S pomočjo prazničnih piškotkov Nasmeškotkov so v dobrem mesecu zbrali rekordnih 19.617 evrov.

 

Z Nasmeškotki otrokom Botrstva namenili že več kot 41.000 evrov

Izkupiček sredstev, ki so jih s projektom Nasmeškotek uspeli zbrati tokrat, je rekorden. V dobrem mesecu dni je bilo zbranih 19.617 evrov. »Zbrana sredstva gredo tudi tokrat v pomoč številnim otrokom,« je izpostavila predstavnica programa Botrstvo v Sloveniji, Anita Ogulin. »Letošnje sladke zvezdice, ki so prinašale veselje v družine z Nasmeškotki, so imele tudi čarobno moč. Pričarale so uresničene sanje številnim otrokom, ki bodo s sredstvi od prodanih Nasmeškotkov dobili priložnost za zdrav razvoj in lepše otroštvo,« še dodaja.

 

Projekt Nasmeškotek predstavlja uspešno nadaljevanje dolgoletnega sodelovanja in zaupanja med podjetjem HOFER in programom Botrstvo v Sloveniji. HOFER je od leta 2014 pa do danes programu Botrstvo tako namenil že več kot 600.000 evrov. 

 

O dobrodelnosti izobraževali tudi najmlajše

natečajLetos so pri HOFERju dobrodelni projekt Nasmeškotek podprli tudi z vseslovenskim natečajem Moj Nasmeškotek, kjer so prek spodbujanja kreativnega ustvarjanja tematiko dobrodelnosti in trajnosti približali tudi slovenskim šolam in vrtcem.

Na natečaju je sodelovalo 261 skupin, med katerimi je žirija, ki so jo sestavljali predstavniki podjetja HOFER ter keksarne Delakorda in oblikovalka igrač, izbrala 4 zmagovalne skupine.

Vse skupine prejmejo izlet v Minicity Ljubljana, paket HOFERjevih izdelkov in ročno izdelano blazino Nasmeškotek, narejeno iz oblačil, ki so jih prispevali HOFERjevi zaposleni, ustvarjeno po likovni predlogi njihovega Nasmeškotka.

 

 

Risbice vseh sodelujočih si lahko ogledate na https://www.mojnasmeskotek.si/galerija-fotografij/.

 

nasmeškotek

OŠ BRŠLJIN NOVO MESTO – Moj Nasmeskotek


Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
17
Smo za otrokove težave s spanjem krivi sta...
Nočno zbujanje otroka za nekatere družine pomeni resen problem. Še huje pa je, če otrok zvečer noče zaspati. To je za st...
8
Vročina pri otroku: Ne znižujte je prehitro!
Če ima vaš otrok povišano temperaturo 37,6 stopinj Celzija, to že ni razlog, da mu daste zdravilo za zniževanje le te.
7
Deček s posebnimi lasmi, ki so prava redkost
Tale je deček na prvi pogled povsem običajen fantek - ko nosi kapo. Ko pa je brez nje, je nekaj res posebnega. Imam namr...
7



NAGRAJENCI nagradne igre HiPP SPOMIN
Izredno priljubljena tradicionalna nagradna igra HIPP SPOMIN, ki je potekala na Ringaraja.net, je uspešno zaključena. Po...
Nenavaden zimski obisk
photo
Pravljica o jazbecu Beriju in Eko Vili, ki razkriva žalostno resnico o glasnih petardah in presvetlih lučeh, prazničnih ...