|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Za mojega otroka, rojenega leta 2020: uspelo ti je spremeniti "najslabše leto kadarkoli" v najboljše leto mojega življenja!

Uredništvo Ringaraja.net, 24.6.2021
Mama Jessica Martin-Weber je svojemu otroku, rojenemu v kaotičnem letu 2020, napisala čustveno pismo.

image
Leto 2020 si spremenila v eno najboljših let mojega življenja.
/11


Sprašujem se, kako bodo dojenčki, rojeni v tem turbulentnem letu, nekoč razmišljali o letu svojega rojstva. Ko bodo poslušali o našem najhujšem letu, se bodo počutili slabo ali se bodo morda počutili krive?

 

Mogoče se bodo, morda ne. A vseeno upam, da ne. Zame in za mojo družino je bil najboljši del tega težkega leta nova oseba, ki je prišla na svet in v našo družino. 

 

To je moje sporočilo mojemu veselju in ljubezni - mojemu otroku.

 

Želim, da veš nekaj stvari. Ti si najsvetlejša točka tega težkega leta. Nisi breme ali slaba sreča ali kakršen koli problem, ker si se rodila leta 2020. Ko slišiš, kako ljudje govorijo, da je bilo leto tvojega rojstva grozno, ne pozabi: to nima nič skupnega s tabo.

 

PREBERITE TUDI: Čudovito pismo očeta svojemu otroku

 

Leto 2020 si spremenila v eno najboljših let mojega življenja.

 

Ja, prišlo je do pandemije, državljanskih nemirov, bizarnih volitev, super čudnega šolskega leta, gospodarstva, ki je popolnoma propadlo, a nič od tega nima nobene zveze s tabo.

 

Čeprav sem se v tem norem in »nevidnem« letu počutila preplavljena z negativnimi čustvi in ??vsemi temi dogodki, mi je bilo všeč, da te lahko držim v naročju in se za trenutek izgubim v pravem čudežu - v tebi!

 

Čeprav je bilo razočaranje in bolečina v srcu, izguba in žalost, si mi omilila vso bolečino, ki sem jo čutila. Ta svet si naredila lepši.

 

Za kakršne koli težave v letu 2020 nisi odgovorna in z njimi nisi v nobenem primeru povezana.

 

Ljudje bodo rekli, da je bilo leto 2020 najslabše leto doslej in res je bilo v marsičem, vendar ne zame, saj mi je prineslo najlepše darilo - tebe!

 

PREBERITE TUDI: Ali sem pripravljena, da moj mali fant odraste? Ne še.

 

Hvaležna sem, da si se rodila letos.

 

Čeprav je bilo letošnje leto polno edinstvenih izzivov, bo zame vedno posebno, ker se je v njem rodilo moje največje veselje.

 

Leto 2020 je prineslo pomembne težave in težke trenutke naši družini, a ti si bila tisto, kar je leto polepšalo. Ti, moj dojenček, predstavljaš upanje, našo boljšo prihodnost, obljube, vendar to ne pomeni, da moraš izpolniti naša pričakovanja - naše okrevanje je samo naše in ga moramo prestati in izpolniti kot obljubo tebi!

 

Tvoja naloga ni, da nadoknadiš vse stiske leta, v katerem si se rodila.

 

Samo zato, ker si tukaj, to že počneš. Leto 2020 je prineslo veliko sprememb in izzivov, ti pa veselje, upanje, mir in toliko ljubezni. Ti si naš mir in sreča sredi tega kaosa.

Ljubim te. Hvala, ker si z nami. Tako sem hvaležna, da sem ti mama. Tvoja mama."

 

Vir: Jessica Martin-Weber / The Leaky Boob

 

PREBERITE TUDI: Ta čarobna bitja - dojenčki!


Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
14
Metode uspavanja, ki škodijo otrokovemu ra...
Namesto, da bi poslušali sebe in otroka, se preveč pogosto zanašamo na mnenje strokovnjakov, sorodnikov in znancev. Le r...
13
Pomladna potepanja z dojenčki in malčki
Lepi pomladni dnevi kličejo po dolgih sprehodih z dojenčki in kavico s prijateljico, kajne? Da bodo daljši sprehodi udob...
12
Ko vam dojenček pade s postelje ...
Hitro se nam lahko zgodi, da v trenutku nepazljivosti nepričakovano naše malo, neubogljeno bitje pade s postelje ali cel...
6



Si DOBRA MAMA, tudi če imaš SLABE DNEVE
Verjemite mi, vse mame imamo slabe dni. Dnevi, ko smo razočarane, čemerne in se počutimo, kot da ne zmoremo več.
Poporodni krči oziroma krčenje maternice p...
Za starša je porod končan, ko se dojenček rodi. Za porodno osebje pa, ko se porodi tudi posteljica. A za mamico še ni po...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?