|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Zabavne aktivnosti z otroki

P.R., 25.5.2022
Obdobje toplejših, poletnih dni se hitro približuje in s tem tudi poletne počitnice. Namesto da otroci svoj prosti čas preživijo pred ekrani, jim posvetite malo več pozornosti in počitnice popestrite z različnimi aktivnostmi.

image
Odlične pripomočke za igro v vrtu ali v peskovniku dobite na E-baby.si (E-baby.si)
/11


Za vas smo pripravili nekaj predlogov za aktivno in zabavno preživljanje prostega časa.

 

1. Obisk vodnega parka ali kopališča

Naša prelepa Slovenija ponuja veliko odličnih bazenov in vodnih parkov. Tako otroci kot starši boste zagotovo uživali v vodni zabavi. Da bo mlajšim otrokom še bolj zabavno, nikakor ne smejo manjkati igrače za v vodo.

Pri vseh teh sončnih dogodivščinah pa ne pozabite, da je sonce za nežno otroško kožo lahko zelo nevarno. Zato jih primerno zaščitite s sončno kremo za otroke, UV zaščitnim klobučkom ali rutko in sončnimi očali za otroke, ki imajo 100 % UV zaščito.

In, seveda, ne pozabite na brisačo. V naši spletni trgovini E-baby.si lahko izbirate med pestro ponudbo kopalnih plaščkov, brisač in pončov raznih risanih junakov.

 

igrače za v vodo 

Izberite poučne interaktivne igrače za v vodo, ki se enostavno očistijo. (FOTO: E-baby.si)

 

otroška sončna očala 

Zaščitite svoje najmlajše pred močnim soncem s klobučkom in sončnimi očali. (FOTO: E-baby.si)

 

otroške brisače 

Pestra ponudba pončov, kopalnih brisač in plaščkov na E-baby.si. (FOTO: E-baby.si)

 

2. Igre na prostem

Igre na prostem so odlična zabava za vso družino, krepijo spretnosti in koordinacijo. Za takšno zabavo vam ni treba daleč. Enostavno se lahko igrate na vrtu, dvorišču ali na bližnjem travniku.

Nekaj takšnih zabavnih iger so metanje obročkov, kriket, ristanc ali skoki čez kolebnico.

Ena, otrokom ljubših iger zunaj, je tudi igranje v peskovniku. S prikupnimi modelčki izdelajte različne figurice, bolj spretni si lahko postavite izziv in zgradite grad iz mivke.

 

lesene vrtne igrače 

Vrtne igre, v katerih bodo otroci uživali. (FOTO: E-baby.si)

 

3. Vrtičkanje

Vrtičkanje je čudovit način, kako otroka seznaniti z naravo in kako jo negovati. Naj vaši otroci vrtnarjenje doživijo kot zabavo. Otroke najenostavneje pritegnemo tako, da posadimo nekaj kar imajo radi oziroma si želijo videti, kako zraste. Imajo radi jagodni sladoled? Odlično! Potem posadite jagode.

Vsekakor jim bo vrtičkanje še bolj zanimivo s primernim vrtnim orodjem.

 

otroško vrtno orodje

 

Vrtna orodja in igre za male in velike (FOTO: E-baby.si)

 

4. Lahkih nog naokrog

Izkoristite daljše dneve za raziskovanje še neznanih lokacij. Z otroki si privoščite izlet, poln dogodivščin. Obiščite pustolovski park, živalski vrt, kakšen ranč, morda se le sprehodite po novi gozdni učni poti.

A ne pozabite na malico. Takšni izleti vas bodo zagotovo zlakotili, zato je dobro, da imate v nahrbtniku kakšno dobro sadje, piškote, morda sendvič in osvežilno pijačo.

Ker malčki radi sami nosijo svojo malico, jim jo pripravite in pospravite v prikupen otroški nahrbtnik.

 

otroški nahrbtnik 

Nahrbtnik s stekleničko vode in nekaj malice naj bo vedno pri roki. (FOTO: E-baby.si)

 

5. Piknik kosilo

Skupaj z otroki lahko pripravite okusno kosilo na prostem. Otroci vam bodo z veseljem pomagali. Oblecite malega kuharskega pomočnika v primerno kuharsko opremo in z njegovo pomočjo bo hrana še okusnejša.

 

6. Družabne igre

Ni vsak poletni dan lep in sončen, ampak je kakšen tudi siv in deževen. Takšen dan izkoristite za igranje družabnih iger.

Na E-baby.si imate na izbiro mnogo različnih iger – spomin, človek ne jezi se, jenga, domine, puzzle, štiri v vrsto in druge.

 

Seveda je za zabavne aktivnosti še ogromno drugih idej. Izberite tisto, ki vaši družini najbolj ustreza. Da bo izbor aktivnosti bolj zanimiv, lahko pripravite simpatičen žreb – na listke napišete eno aktivnost za vsak dan ali morda le za vikend, otroci pa naj jo izžrebajo. Obljubimo vam, da bo veselje zagotovljeno.

 

igrače za v mivko

 

Igra v mivki je vedno zabavna. (FOTO: E-baby.si)

 

Promocijsko sporočilo

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
16
BLOG: Danes sem slaba mama
Slaba mama. Danes sem slaba mama. Zjutraj sem ti oblekla prvo stvar, ki mi je prišla pod roke, niti pogledala nisem ali ...
10
Pomladno potepanje s kolesom
Pomlad prinaša toplejše sončne žarke. Vremenske razmere, primerne za gibanje zunaj, koristijo tako staršem, kot njihovim...
7
BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...
6



Pravila in pogoji nagradne igre HiPP: Hval...
Pravila in pogoji nagradne igre HiPP: Hvala mama.
Začenja se 16. festival Bobri
16. ljubljanski festival kulturno-umetnostne vzgoje Bobri bo otroke in mlade od 16. marca do 6. aprila razveseljeval s k...