|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

image

Življenje se je v času epidemije z ulic preselilo na splet. Visoke številke obiskanosti spletnih medijev v zadnjem obdobju so priložnost, da skupaj poženemo gospodarstvo še v večji meri in s tem prispevamo k omilitvi posledic trenutne situacije.

DRUŽINSKO ŽIVLJENJE

Otroci Michaela Jacksona

Avtor: Helena Mlakar | 27.9.2011
image

Mati pokojnega Michaela Jacksona in babica njegovih treh otrok je povedala, kako dandanes živijo Paris, Prince in Blanket. Po njenih besedah imajo vsi trije normalno življenje.

VZGOJA IN RAZVOJ

Otrok in nasilje v medijih

Avtor: Janja Frelih Gorjanc, univ. psih., spec. ZDT | 22.12.2010
image

Nasilje ni samo fizično nasilje, še globlje v dušo in telo prodre groba beseda, grafična podoba nasilja, vzdušje nevzdržne napetosti ... Ali nasilne podobe v medijih škodujejo otroku, ga delajo agresivnega ali prestrašenega, ga zanamujejo?

STRAN 1 OD 1

Oglaševanje na Ringaraja.net
Spoznajte spletni portal Ringaraja.net in možnosti, ki vam jih ponuja za oglaševanje. Kontaktirajte nas, skupaj bomo naš...
TEKMOVANJE »Prva med enakimi« JE ZAKLJUČENO!
Nagradno tekmovanje »Prva med enakimi« je za nami in veseli smo, da smo vam lahko podelili ogromno lepih nagrad naših sp...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?