|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

ARHIV

Darilni paketi za enoletnike - marec 2011

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 3.3.2011
image

Prvo dopolnjeno leto, prva svečka. Gre za pomembno prelomnico, saj vaš dojenček postaja otrok, počasi se postavlja na noge in morda že izgovarja prve besede. Vse bolj samostojen je in vse več kondicije potrebujete, da sledite njegovemu tempu.

ARHIV

Darilni paketi za enoletnike - december 2010

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 5.12.2010
image

Ringarajini darilni paketi za družine – vsak mesec obdarujemo novorojenčke in enoletnike Ringarajevk in Ringarajevcev. Boste prvo svečko pihali decembra letos? Potem berite naprej in prejmite paket čudovitih daril!

ARHIV

Darilni paketi za enoletnike - november 2010

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 10.11.2010
image

Odkrijte vsebino novembrskega paketa za otrokovo 1. svečko ter preberite kako postati srečni prejemnik enega izmed njih.

STRAN 1 OD 1

Darilni paketi za enoletnike - januar 2011
photo
Ringarajini darilni paketi za družine – vsak mesec obdarujemo novorojenčke in enoletnike Ringarajevk in Ringarajevcev. B...
Darilni paketi za novorojenčke - februar 2011
photo
Ste v velikem pričakovanju. Torbica za v porodnišnico je pripravljena, kotiček za novega družinskega člana z vsemi pripo...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?