|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

BOLEZNI IN STANJA

Nenadno šepanje otroka - moramo biti zaskrbljeni?

Avtor: Simona Korenčan, dr. med. | 13.11.2023
image

Dva tedna po okužbi zgornjih dihal, na primer po prehladu, se lahko pojavi nenadno šepanje malčka ali otroka. Za kakšno težavo gre in ali moramo biti zaradi šepanja zaskrbljeni?

ZDRAVJE IN NEGA

Perthesova bolezen

Avtor: Maruša Selič, absolventka medicinske fakultete | 24.1.2010
image

Perthesova bolezen je redka bolezen, ki se pojavlja pri otrocih. Natančen vzrok ni poznan, najverjetneje zaradi motenega krvnega obtoka glavice stegnenice pride do njenega odmrtja. Otrok ima bolečine v kolku, goleni ali kolenu in pri hoji šepa.

BOLEZNI IN STANJA

Osteomielitis, gnojno vnetje kosti pri otrocih

Avtor: Maruša Selič, absolventka medicinske fakultete | 24.1.2010
image

Osteomielitis je gnojno vnetje kosti. Akutni osteomielitis je pogost pri otrocih, zanj je značilen nenaden začetek z močno lokalno bolečino, oteklino, vročino in mrzlico. Kronični osteomielitis je pogost po operacijah in poškodbah in se pojavlja pogosteje pri odraslih. Zanj je značilna blažja bolečina z rahlo povečano telesno temperaturo. Zdravi se z antibiotiki in po potrebi z operacijo.

STRAN 1 OD 1

Nižanje imunskega sistema
Naše telo se obnaša VEDNO zelo racionalno. Ob pomanjkanju energije racionalno izloči vse tiste funkcije, ki v tistem tre...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?