|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
10.3.2007 23:23:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Divji šparglji (beluši)
11.3.2007 0:25:10   
malecka
pofirbcaj na kulinarično slovenijo, ta maš tolk dobrih idej, da več ne boš rabla študirat kaj skuhat user posted image user posted image

_____________________________

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.




(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
11.3.2007 9:07:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu malecka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Divji šparglji (beluši)
11.3.2007 10:13:14   
Anonimen
V rižoti.Na pizzi
http://recepti.najportal.com/recipe.php?recipeid=156

http://www.drustvo-gurman.si/recipes.php?Action=AddComment&Article=1083&S=6

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
11.3.2007 11:49:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Divji šparglji (beluši)
11.3.2007 11:59:46   
Marogica
Bambina, kadar se odločiš za divje beluše, je finta ravno v tem, da so dosti bolj intenzivni v okusi, kar pomeni, da so tudi bollj "grenki." Obvezno jih moraš "olupiti", kuhaš pa jih samo 5 min. Takrat tudi izgubijo del te "grenkobe". Lahko jih pripraviš v rižiti, kot dodatek v solati ali kot samostojno jed, z dodatkom šunke, melone in holandske omake..



_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Divji šparglji (beluši)
11.3.2007 12:20:57   
Anonimen
Jaz ne zaznam grenkobeuser posted image Ampak meni je najboljša fritaja,svetski okus,z dodatkom pršutka lai kraške pancete.

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
11.3.2007 14:59:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Divji šparglji (beluši)
11.3.2007 15:08:00   
Jessy
Bambina, jaz sem jih enkrat dala kar med drugo zelenjavo, ko sem kuhala po kitajsko v voku. meni se niso zdeli grenki, sem jih pa prej malce pokuhala v slanem kropu.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako uvajamo sezonsko sadje pri dojenčku?
Uvajanje, sezona, sadja na pretek...moj otrok je pa še premajhen?
Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?
Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...




Kolikokrat kopate dojenčka?
Itkica



vsak dan (32%)

2-3 krat tedensko (45%)

1 krat tedensko (23%)


Število vseh glasov: 272

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!