|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Čakalna doba za ambulanto v Izoli
25.1.2006 13:10:48   
Anonimen
Pozdravljene!

Eno leto je naokoli in še vedno ni nič ratalouser posted image .Sedaj je naslednja stopnja obisk v ambulanti za naplodnost v Izoli.
Zanimajo me čakalne dobe in sicer kako dolgo se čaka, da prideš prvič na vrsto?Ali se že prvič kaj "zgodi" (spermiogram,kri in urin...) ali je prvič samo pogovor in kasneje preiskave?Kako dolgo spet to traja v Izoli?
Ali mi katera lahko pove koliko časa je minilo od prvega obiska pa do npr. laparo ali hysteroskopije, konkretno v Izoli?Verjamem, da je od primera do primera različno, ampak samo tako za nekak občutek kako dolgo traja vse skupaj?
Kolikor razumem grem najprej k svoji g na pregled in po napotnico, potem kličem v ambulanto za termin in fant gre k osebnemu zdravniku po napotnico?
Mhm, a so prijazni v Izoli, glede na to, da se res nič lepega o njih ne sliši naokoli?

Hvala za vse odgovore.

Srček
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Čakalna doba za ambulanto v Izoli
25.1.2006 13:37:25   
tasha23
Žal ti ne bi vedla svetovat, imam pa tudi jaz slabe izkušnje z Izolsko bolnico, tako, da ne vem.i

Sorry.

Želim ti, da čimlepše opraviš in da vama kmalu uspeuser posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Čakalna doba za ambulanto v Izoli
25.1.2006 23:20:42   
Anonimen
srček!
Midva hodiva tja in ne bi mogla bit bolj zadovoljna.
Z neplodnimi pari se v Izoli ukvarja dr. Ravnikar. Meni je on fajn, ker je dobro strokovno podkovan in direkten (nič ne ovinkari). Meni je zelo prijazen in korekten.
Na prvi nisem čakala dolgo, ker je on tudi moj osebni ginekolog. Če boš poklicala v ambulanto in se naročila pa mislim, da se ne čaka dolgo. On je v tej ambulanti vsak torek dopoldan.
Na prvi pregled prideta oba. Najprej greš ti sama v ambulanto, on te ginekološko pregleda, vazme bris in si zapiše osnovne podatke (že kdaj rodila, kako redno imaš menstruacijo, kronične bolezni v družini, koliko časa se že trudiš, ...) potem se ti oblečeš in pokličeš še moža in skupaj se dogovorite kako naprej. Njemu pove, da bo rabil napotnico od splošnega zdravnika za eno leto (če je že nimata s seboj). Potem vama da pa eno zloženko, kjer so opisani vsi nadaljni pregledi in postopki.
Dogovorite se za naslednji pregled, ko prideta oba na tešče, ker vaju pošlje v laboratorij... no potem pa njega na spermiogram (vsak četrtek se to počne v Izoli, semena ne moreš prinest od doma).
Ko se dobite tretjič pa že ima izvide krvnih testov in spermiograma, tebi da napotnico za HSG, če je partner zdrav in tako naprej.
Med posameznimi obiski, ko enkrat prideš na vrsto je teden ali dva prostora, tako, da vse skupaj hitro poteka.
Če te še kaj zanima vprašaj.

(odgovor članu tasha23)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Čakalna doba za ambulanto v Izoli
27.1.2006 11:42:49   
Anonimen
UnderEja zakon si.Hvala.Sigurno se bom še spomnila nate.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
8 slabosti vsakodnevnega seksa, za katere ...
Kakšne so slabosti vsakodnevnega seksa? Ali nam lahko preveč seksa res škodi? To je vprašanje, ki si ga zastavlja veliko...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?