|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   1. gin. pregled
16.7.2007 11:23:22   
puhica13
Ojla,

imam eno vprašanje, če mi katera lahko pomaga. Namreč, pred dobrim tednom sem izvedela, da sem srečka  user posted image . Ker je to moj prviuser posted image  mi je valda vse tuje. Prvi gin, pregled imam šele drugi teden v avgustu, ker so valda vsi kranjski gin. na dopustu po 3. tedne, vključno u mojo G. Ker sem hotela, da bi šla čim prej na prvi pregled, le da mi nosečnost 100% potrdi in preveri , vsaj kolikor se da vidit ali je vse Ok, pa noben v Kranju ne dela do avgusta user posted image . Ne vem sicer ali je to normalno ali ne, vendar mene v spodnjem delu trebuha, ne da me boli ampak kot da mi nekaj pritiska. Tiste , ki ste to šle že skoz mi povejte ali je to normalno, da ne bom zganjala splošne panike. Pa ful me špika skoz. Ok, da imam probleme s prebavo mi je že jasno, vendar se bojim, da bi šlo kaj narobe, ker me pa res tišči vse spodaj. Ali katera pozna na gorenjskem nekje kakšno samoplačniško ambulanto, kamor bi šla lahko na pregled in da te vzamejo v bližnji prihodnosti.
Hvala za vaše odgovore!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 1. gin. pregled
16.7.2007 12:02:02   
TinkiBinki
Puhica13!

To špikanje oz zbadanje v spodnjem delu trebuha je zaradi raztezanja maternice, ni nič narobe. Kar se pa pregleda tiče, pa mislim, da so te čisto ok naročili in da ni treba hiteti, tako se bo več videlo na ultrazvoku. Ti samo uživaj v user posted image  in ne skrbi preveč.


(odgovor članu puhica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
16.7.2007 12:16:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu TinkiBinki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: 1. gin. pregled
16.7.2007 12:28:29   
puhica13
O super, sta me kar pomirile  user posted image . Pol bom pa kar počakala, pa šla pol na pregled, ko imam datum. Ej ful se bojim, da bi imela kakšen splav ali kaj podobnega, ker sva se toliko časa matrala, da nama je končno uspelo. Oba sva v  user posted image  pa ne bi rada vidla da se kaj naredi. Bom se poskusla sprostit in uživat.
Hvala

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: 1. gin. pregled
16.7.2007 12:51:09   
MarijaPo
puhica, nikar se ne sekiraj. Kasneje ko je prvi pregled, vec se vidi na ultrazvoku. Splava se ne boj, ker to je pac neka naravna pot, na katero ti nimas vpliva in se je zato zanjo brez veze sekirat.
Vsekakor pa bos opazila ogromno enih sprememb, ki se ti bodo dogajale tekom nosecnosti, ki vecinoma niso nevarne.
Uzivaj, beri nosecniske forume, pejd gledat majhne oblekce za novorojencke in podobne stvari in bos videla, da bo hitro minilo.

Drzim ti pesti!

-----------------------------------------------------------
PDP 6.3.08

(odgovor članu puhica13)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Resnična zgodba: Prazen trebuh in zlomljen...
Od nekdaj sem sanjala, da bom mama štirim otrokom. In tudi sem. Samo na drugačen način, kot sem si kadarkoli predstavlja...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?