|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   2x SS
23.3.2009 14:18:03   
dudi2006
Punce, dejte mi povedat koliko izmed vas je imelo 2 spon. splava zapored in v katerem tednu...če vam ni prehudo. Jst sm prejšnji teden zgubila 2 pikcauser posted image user posted image user posted image  (prvega v 8t, drugega v skoraj 11t)

Upanje in tolažbo mi daje prvi sinko, ki je bil donošen brez problemov....hvala bogu, da ga imava. na srečo imam fajn gin. in greva na gen. preiskave...sam ne vem, če se bo sploh kaj pokazalo glede na to, da imava Timona. Sicer pa je plodek oz. njegovo tkivo šlo na preiskave...čakam izvide.

Katastrofa kako se lahko človeku podre svet...user posted image

_____________________________

3+1=;)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 2x SS
23.3.2009 14:53:17   
SISI4
Ja prinas je bilo tako.
Imama 15 letnika potem 2XSS prvi v 6.tednu 2.pa v 8 tednu.
Sedaj pa ne moram zanosti.G pravi da je vse OK.

(odgovor članu dudi2006)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: 2x SS
23.3.2009 15:16:06   
principessablu
tudi jaz 2krat v 3 mesecih,prvič je bilo izvenmaterično,drugič pa so bli najprej trije,nato dva in potem nobeden,...tako da pač tko je...nimaš kej..nam je blo že namenjeno tako...samo Bog ve zakaj...ne obupat..user posted image user posted image

(odgovor članu SISI4)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: 2x SS
23.3.2009 15:23:42   
Mikica
Kot bi brala svojo zgodbo.
Imava enega otroka (5 let), zdaj pa dva SS. Veva sicer za vzroke (protitelesa v krvi), pomagat se ne da, samo verjetnostni račun, da se vse dobro izide. 

(odgovor članu dudi2006)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: 2x SS
23.3.2009 15:31:55   
dudi2006
sam meni grejo odg. kot so naravna selekcija, vsaki 4 ženski se to zgodi, bolje zdaj kot kasneje mal na živce...ajde da se ti to zgodi 1x pa maš pol še otroke al pa da maš že od samega začetka težave s tem, to še nekako razumem...ampak 2x ali večkrat zapored in da maš od prej zdrave otroke...ne vem no, pomojm morjo bit vzroki za odmrtje ploda, ne more se to kr tko zgodit.

_____________________________

3+1=;)

(odgovor članu Mikica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: 2x SS
23.3.2009 15:32:20   
MAŠKA
Tudi jaz imam doma triletno hči, donošeno brez težav, v lanskem letu pa sem imela 2 ss, prvega v 9. tednu, 2. v 7. tednu. Ampak mene še niso dali na nobene dodatne preiskave. Baje je treba imet 3 ss, da te malo bolj pogledajo...user posted image

_____________________________



Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu dudi2006)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: 2x SS
23.3.2009 19:41:53   
čebelca2

se čist strinjam z dudi2006, men gre to tud zelo na jetra, sploh če mi to prbije zdravnik. jst nimam še nobenga otročka, sem bla pa že tud dvakrat noseča, obakrat ss v 8.t in če bi dohtarja poslušala bi se lahk "pohvalila" s tremi, ker mi je tud reku  a la narava že ve kaj dela, pa sej ste še mladi... blabla, sm mlada ja, zato se mi pa to ne sme kr dogajat in očitno nekje tičijo vzroki. in so bli še tko smotani da tkiva niso poslali na analizo pa sem bila za oba ss v isti bolnišnici. so me na "suho" poslali na genetsko in smo risali družinsko drevouser posted image user posted image itak če ne naredijo analize ne vejo kaj iskat. pol so mi na uz ugotovil da imam pregrado in mi jo odstranl, zdej pa da vidmo...

MAŠKA, men je isto reku G, vsaj 3ss. ampak sm mu kr zatežila, da ne bom nč čakala še 1ss. nč čakat, kr zatež mu al pa k drugem pejt, zakaj bi trpela k ni treba. to kr neki šparajo dnar tam ko ga ni treba, mene če nebi poslal bi šla na pregled samoplačniško. pa še to - oddelčna ginekologinja mi je predlagala, nej grem samoplačniško na pregled rodil s 3D ultrazvokom - sej bi šla, če mi nebi moj g. dal napotnice!
če bi vedla, se že prvič nebi pustila odgnat s temi besedami "sej bo drugič vse ok". če bi blo, bi bla čez en mesec mamica...

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: 2x SS
23.3.2009 21:28:13   
glen
5. 7. 2004 sem rodila prekrasno punčko(nosečnost bp)

marca 2007 ss v 6 ted. (prazna gestac. vrečka
nove.  2007 ss v 11 ted. odmrtje ploda(v 7 ted.)

12. feb. 2009 je na svet prijokal naš sonček val


Za vsakim dežjem posije sonček in verjemi tudi zate bo.
Srečno.

(odgovor članu čebelca2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: 2x SS
23.3.2009 23:16:58   
SISI4
Ja to pa je lepo slišst oz. videti napisano
Imela si velko srečeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz je nimamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: 2x SS
24.3.2009 2:46:02   
Anonimen
kot po uri vidite da ne spim na kratko o meni sem mati 8 letne deklice in ena od unih nesrečnic s ss točno 2 lani septembra prvi v petek 20.3 pa drugega srček mu je nehal biti  iskreno ne vem kako naj grem čez vso to bolečino trudim se iz dneva v dan zaradi hčerke čez dan nekako še gre ponoči ko moj dragi in moja pikica spita takrat je najhuje takrat udarijo čustva na plan danes natanko bi bil moj otročiček tri meseca tisti krizni tedni bi bili za mano vendar ga ni več zakaj se mi je moralo to spet zgoditi ali bi lahko preprečila ali sem jaz kriva toliko vprašanj a na nobenega nimam odgovora to boli grozno boli iz dneva v dan je huje pri meni tisti rek ne drži čas celi rane ne vem nič več  tako sem utrujena 

(odgovor članu SISI4)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: 2x SS
24.3.2009 8:17:07   
SISI4
Vem kako to boli a morala boš sama sebe vzeti v roke, če ne bo še tvoj hči in mož bosta to občutila.
Jaz se pač tolažim imam pač 1 otroka čeprav je velika želja imeti še 1.
Mene je pomagalo ,da svečke prižigam va ta namen sedaj se boje počutim.
Ampak upanje zadnje umre.
Gremo naprej.Mi se ne damo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: 2x SS
30.3.2009 20:11:26   
kemo
pozdravljene Vem kako boli izguba otroka saj sem sama imela 2 SS. tako da na otroku delamo že dobro leto. V začetku meseca sem imela odstranitev pregrade in upam da je bil to vzrok. Sicer svojih otrok še nimam me pa zato boli še bolj, saj je svakinja ravnokar rodila in vem da bi bil moj otrok 2 meseca starejši. Vsak dan sem slabe volje in skoz premipljujem o tem kaj bi vse lahko počela skupaj. moj partner pa tega ne razume in pravi da se brez veze sikiram da saj bo in da nisva kriva ne jaz in ne on da se je to zgodilo. Počasi se mi že meša od vsega skupaj in ne vem kaj naj naredim. Nikakor ne morem pozabiti svojih dveh pikic. In potem še za piko na i te vsi sprašujejo ja kaj pa vidva čakata, ko pa je okoli polno dojenčkov. Res so vzpodbudne besede. mal sem si mogla dušo olajšat saj ne vem s kom naj se pogovorim k noben ni dal to skoz in ne ve kako se počutim razen vas.

(odgovor članu SISI4)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: 2x SS
31.3.2009 9:41:09   
čebelca2

jst te čist razumem - ker sem čist na istem 2xss in operacija pregrade. tudi jst upam  da je zdej najin vzrok odstranjen. strah pa še vseeno osataja, a ne?

vem da ti je hudo in da non stop misliš o tem, ker imam jst iste občutke. je pa res da sem zadnje čase mal bolš, ne jokam več toliko, predvsem pa partnerja ne gnjavim več s tem, kar se pa ostalih tiče so po nekem nesrečnem naključju za obakrat vsi zvedeli in me nihče ne pika. je pa res da so same nosečke okol mene, sam so vse dost starejše od mene (4-6 let) tko da se s tem tolažim, kolk se da mislim da se bolš počutim, odkar je mimo datum 1.ss, še vedno pa mislim na moji dve pikici, to pač ne bomo pozabile ker je preveč boleče...s partnerjem sva imela kr veliko prepirov na to temo, ker tudi on meni, naj tega ne premlevam in naj ne govorim non stop o tem, ampak verjemi tudi najinima moškima je hudo,predvsem ker vesta da ne moreta nič pomagat. vem da bi oba dala vse samo da bi blo ok, ampak ni  in enostavno se ne znajdeta. reagirata po moško (premlevata sama s seboj) in me reagiramo po žensko (premlevamo med seboj) - torej nič novega.

ne bodi prestroga do njega ker tudi on trpi. predvsem pa ne bodi prestroga do sebe in se ne trpinči, pogovarjaj se s prijateljicami, na forumu... njemu pa morda pusti, da preboli po svoje.  razmišljaj sedaj o novi priložnosti za, sedaj si dala operacijo skoz in prav kmalu boš lahko. vsaka stvar je za nekaj pozitivna in sem prepričana da boš kmalu mamica - in  boš morda ravno zaradi tega najboljša mama.

lep pozdrav

(odgovor članu kemo)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: 2x SS
31.3.2009 19:48:44   
kemo
hvala za te vzpodbudne besede saj vem da je tudi njemu hudo ampak on tega ne pokaže sm pa ugotovila da mu je bilo danes še težje ko je prvič imel v naročju nečaka tako da vem da čuti enako tebi pa upam da tudi čimprej rata in da bova obe srečkiuser posted image

pa veliko sreče in javi se ko zagledaš user posted image

(odgovor članu čebelca2)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: 2x SS
31.3.2009 22:59:36   
silvya
Vaju popolnoma razumem. Ko je rodila moja svakinja, nisem mogla v porodnišnico, čestitko sem bila sposobna poslati šele naslednji dan....zraven vsega hudega kar sem tisti dan doživljala, sem morala biti jaz tista, ki sem se opravičila, da ne morem v porodnišnico, da ne zmorem....
Ampak počasi to nekako prebrodiš, postaneš močnejši in ni več tako hudo. Čeprav tako kot pred izgubo otroka, ne bo nikoli več.


(odgovor članu kemo)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: 2x SS
28.4.2009 20:12:09   
Anonimen
Pozdravljene!

Tudi jst sem ena izmed tistih z 2 SS. Prvi v 17 T (odtekla voda), drugi v 22 T (nimam pojma, kaj je bilo; kriv je pa tud vikend, ker so me v nedeljo čist ignorirali, v ponedeljek je bilo pa že vse prepozno). Nimam pa še nobenega otroka, tako da je še toliko slabše. Jezi me pa to, ker nas, ki še nimamo user posted image in smo imele SS-je, enega ali več, vsi obravnavajo drugorazredno. Prav tako tudi tiste, ki imajo že od prvega začetka probleme s tem, da bi sploh lahko zanosile.

Upam, da bom lahko kdaj toliko srečna, kot ste nekatere med vami, ko že imate svoje sončke, kljub 1 ali večjim SS-jem.

(odgovor članu silvya)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: 2x SS
28.4.2009 20:54:23   
Maxy
Pozdravljene, jst mam tud za sabo 2 ss. Enega v 8.tednu (lani septembra), drugega v 5. tednu(lani decembra). Pol sem pa tud jst študirala, kaj je narobe in šla na preiskavo, ker je bil sum na pregrado. Naj ti povem, da sva letos februarja spet poskusila in me je kar glava bolela, ko sem vedela v kaj se spuščam. In do sedaj je vse ok, sem v 13. tednu. Tud na nuhalni so bili odlični rezultati. Tako da ne obupaj. Včasih res ne vemo, zakaj se nam zgodijo določene stvari. 

_____________________________

Do krajev, kamor se splača iti, ni nobenih bljižnic. B.Sills

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: 2x SS
25.5.2009 19:16:49   
sabri
No tudi jaz sem imela v četrtek drugi splav in potem še abrazijo. Prvič pa normalna nosečnosti in zdrava pikica. Me pa zzanima, koliko časa ste po drugem splavu počivale? Jaz sem po prvem imela dva tedna bolniške in sem počivala prvi teden. Zdaj pa mi je dr napisal 5 do 7 dni pa da naj počivam teden dni. Se pa dosti slabše počutim kot prvič.

(odgovor članu dudi2006)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: 2x SS
26.5.2009 14:11:21   
mausikaa
Sabri počivaj toliko časa kot ga potrebuješ! Jaz sem šla po 2 SS prehitro v službo - po enem tednu, danes tega nebi več naredila! Bi ostala doma dlje časa...da ne govorim da po 1 SS sploh nisem bila v bolniški - trapa

_____________________________

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: 2x SS
4.6.2009 11:28:09   
stuhica
jaz sicer nisem imela SS sem pa imela prvi dve nosečnosti izvenmaternične... tako da vem kako se  počutite oz. kako smo se počutile takrat... Sem pa trikrat imela  klomifen za zanositev za prve tri nosečniosti

Prva IMN je bila v 6 t
druga IMN pa v 8 t

tretjič sem zanosila z klomifenom in rodila fantka

Zdaj sme spet noseča in to brez tabletk... k so mi rekl da težko verjamejo da bom lahko brz tabletk zanosila pa sem... tako da smo zdaj na polovički jutri se začne 20 teden... user posted image

_____________________________

Alvin in Lejla cel moj svet..


(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...
Utrujeni? Preverite ali imate pomanjkanje ...
Pri pomanjkanju železa pride do utrujenosti, vrtoglavice, razdražljivosti, težav s koncentracijo, slabših fizičnih in um...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?