|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   3-je meseci pa...
23.7.2007 21:59:37   
tris
ni nič boljše. Se mi zdi daje prav noro s temi krči. 3 mesece je pasala pa ni in ni boljše še težje zaspi zvečer in tudi ponoči se ne umiri več kaj naj naredim???user posted image user posted image Boga revicase mi smili ko jo dam v postelco se zvija kot da bi se hotela obrnit in nogice v luft pa k sebi krči in trže z rokami grozno kaj naj pokličem pediatra?? Kapljice ne pomagajo nobena stvar ne prime ali naj še počakam da mine samo???
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 3-je meseci pa...
23.7.2007 22:35:09   
Aja1
Tudi pri nas je bilo tako skoraj 4 mesece user posted image user posted image user posted image . Včasih sva jo tudi celo noč nosila okrog. Pomagalo ni nič, razen čas. Upam, da se teh krčev čimprej rešite, ker je naporno za user posted image  in tudi za starše user posted image

_____________________________




(odgovor članu tris)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: 3-je meseci pa...
23.7.2007 23:20:55   
madela
Pri nas skoraj enaka zgodba,nobene kapljice niso pomagale user posted image
Jaz sem stvar ublažila z telovadbo,in sicer tamalemu sem narahlo potisnila nogice na trebušček(tako da se je koleno dotikalo trebuhčka)ter kratek čas tako držala,pa malo pavze pa spet enak postopek. Ob tej telovadbi se je malček rešil veliko vetrov in bilo je tudi dosti manj krčov,ker je bilo manj zraka v črevesju.
Poskusi,škodilo mu ne bo,pa srečno.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: 3-je meseci pa...
24.7.2007 0:17:34   
Anonimen
moji je pa pomagala masaža trebuščka

(odgovor članu madela)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: 3-je meseci pa...
24.7.2007 5:27:20   
crci06
čaj proti krčem + FUUULLL pazit, kaj mami je + kapljice + masaža + telovadba + zvečer utrudljivo kopanje, da se ponoči bolje spi + izmenično dežuranje staršev, da sta spočita in ne živčna in tečna, ker to pa nič ne pomaga k boljši klimi..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: 3-je meseci pa...
24.7.2007 8:11:08   
Pobalami
Ja, res so bogi tile majhni s krči.

Več ali manj pomaga samo čas. Bolečino olajša tudi namakanje v čebričku in masiranje.

Drugače pa lahko krči trajajo dlje in ne samo do 3. meseca.

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: 3-je meseci pa...
24.7.2007 8:45:14   
Nika v službi
Pomaga tudi topla plenička na trebušček (nasveti naših babic). Mi smo se organizirali tako, da smo imeli dve tetra plenički, likalnik in dve osebi - ena je likala, druga polagala toplo pleničko na trebušček in nosila malo. Paziti je treba edinole, da otročka ne spečeš, ker je plenička zelo vroča, ko jo prelikaš. Vedno prej sebi na notranjo stran roke, potem šele na golo kožo otročička. Pri nas je zelo pomagalo, je običajno kar zaspala.

(odgovor članu Pobalami)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: 3-je meseci pa...
26.7.2007 11:32:08   
Pikca
našemu 3,5 mesečniku zelo paše masaža trebuščka - ko joka, ga grem masirat in je vsaj v času masaže boljše. uporabljam pa olje od welede za trebušček, ki naj bi spodbujalo prebavo.
zanimivo, da starejši hčerki, ki je tudi imela krče, masaža ni pomagala, niti topla plenička, samo nosit jo je bilo treba

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: 3-je meseci pa...
26.7.2007 11:46:47   
Anonimen
Pri nas zgodba s krčki še vedno ni končana, pa smo že čez 4 mesce stari... je pa veliko bolje, kot je bilo še mesec dni nazaj. 

(odgovor članu Pikca)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: 3-je meseci pa...
27.7.2007 14:12:15   
andie
Si probala KUMINOV SIRUP??
Dobiš v lekarni, je proti napenjanju. Jaz dam mali vsak dan malo na dudo in se takoj pomiri, pa še všeč ji je. Nima več krčev že kak mesec, ja stara 3,5, ampak sirup jo vedn pomiri pa uspava, pa še edina stvar je, ki je pomagala. Probi !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: 3-je meseci pa...
27.7.2007 15:21:03   
buša
probaj antiflat kapljice iz avstrije ,ali pa skuhaj kamilični čaj pa daj not par zrnic kumine ali janeža ,daj jo večkrat na trebušček da si ga stisne in bojo šli vetrovi ven pa ji bo lažje ,tudi jaz sem slišala da moraš dati na trebušček nekaj toplega probaj z plenico kot je že napisano ali pa z termoforjem samo ne ga dajat na golo kožo ker se lahko opeače.

_____________________________

GAŠPER JE NAJIN SONČEK

(odgovor članu andie)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: 3-je meseci pa...
29.7.2007 23:05:19   
Bubacka
Jz sem brala da FULLLLLLL pomaga caj od zrn kopra, ampak mi nismo probali, to sem ze pol brala... ceprav nama so ze ker mimo te krce, samo 2 tedna je jih mela, pa so nam pomagali Antiflat kaplice iz Avstriji. pa se ji nisem dala vec AD3 kapljice, ampak samo D3. ni vec zvijali.

_____________________________

http://bubacka-stella.moj-album.com/
Imam dve sončici Stello in Evo!!!
04.12.2006, 3080 kg, dolga 51 cm, glavica 33
25.11.2009, 3140 kg, dolga 51 cm, glavica 33

(odgovor članu tris)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?