|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Alergija po bioresonanci
29.6.2007 22:25:47   
valči
Zadeva je sledeča:
Če ima katera podobne izkušnje,prosim za odgovor.
Moja hčera je stara 2 leti in 4 mesece.Lani v takem času je dobila po celotnem telesu koprivov izpuščaj,fleke in hkrati ji je hropelo v pljučih,bila je res boga.Sem se zelo odločala,kam bi šla,po tehtnem premisleko sem se odločila za nemedicinsko pomoč,bioresonanco v Rogaški.Ugotovijo ji alergijo na pšenico,vsa mleka,svinjino,aditive,kvas,ne vem,če sem kaj pozabila.Hodili sva enkrat tedensko,strogo dieto je imela,po mesecu dni je lahko počasi začela uživat alergene.Kožo je imela krasno,hropelo ji več ni,potem sva hodili na mesec dni.
Vsa živila so bila vredu,pol so našli glivice.In od novembra dalje so ji delali terapije za glivice,do letos februarja,ko sem sama nehala hodit,ker so skoz kazali glivice.n Lara je bila vredu.

Do maja letos.Poje jagode,koprivnica.Izločam jagode,citruse.Osipi na nogicah,rokicah so se večali,že voda ji je škodila,ko sem jo kopala.Štirinajst dni nazaj se ji je prebava zaprla.Blato posušilo,kakala na tri dni bobke in hudo jokala,imela krče.
V torek začne bruhat,v sredo greva k zdravnici,hudo bruha,vse,kar zaužije.Včeraj pristane dehidrirana in izčrpana v bolnici.

Na viziti zdravnica reče,da je verjetno alergijsko povezano vso dogajanje z njo.Povem o bioresonanci in reče,da nima nič proti temu,samo da po izkušnjah sodeč,se veliko otrokom pojavi nazaj v hujši obliki.In pri njej je bilo,najprej kožni ekcemi,kraste,potem zaprtost,bruhanje,bojijo se,da še ne bi šlo na dihala.

In sedaj smo na začetkuuser posted image ,če bi lani šla na alergološki zavod na teste,bi bilo jasno.Sedaj pa si očitam,da ji nisem pomagala in čakala,tako da jo vse to čaka,da ugotovimo,kaj ji je.

Mož mi pravi,koliko denarja je šlo,prbl. 25 terapij je bilo,revica pa je spet na začetku in v bolniciuser posted image user posted image
Ko bi vedele,kako mi je hudo.

Se opravičujem za dolgo pismo,prosim če ima katera podobno izkušnjo,naj mi javi.So otroci bili zdravi po terapijah,ali se je katerem tako pripetilo,kot Lari?
Hvala,ker ste me brali.


_____________________________

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Alergija po bioresonanci
30.6.2007 8:30:08   
*Uršula*
moj primer ni tako grozen kot tvoj ampak vseeno. Hči stara 11 mesecev je bila po clelem telesu v izpuščajih. Ker naša pediatrinja ni hotela nič narest v zvezi s tem sem jo prav tako odpeljala na bioresonanco kjer so ugotovili alergijo na skoraj vsa živila! Šli sva samo 2x ker se ji je tako poslabšalo da smo dobili nujno napotnico za hospitalizacijo. Bila je res boga. Še v bolnici niso mogli nehat dobesedno zijat vanjo. Po dveh dneh v bolnici ima tako kožo kot je ni imela nikoli prej. Je še bolj pridna, dobrovoljček, in sploh vse ok. Dobila sem se tudi z bolnišničnim dietetikom ki mi je vse lepo razložil in sedaj zaenkrat vse laufa kot mora. Kar pogumno pa zdravnikom verjet. Sem se naučila da nekaj pa že morjo vedet.
lp,

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Alergija po bioresonanci
4.7.2007 18:42:48   
lana38
Moj sin je imel alergijo skoraj na vsa živila. Skoraj ni bilo hrane, ki bi jo lahko jedel. Tudi mi2 sav hodila na terapije v Rogaško Slatino. Res pa je, da sva na tearpije hodila, tako dolgo dokler nama niso rekli, da je ozdravljen. Tudi zdravnica tam na začetku opozori, da je treba terapije izpeljati do konca, ko se z njimi enkrat začne. To ste pa verjetno preslišali. Zdaj že od leta 2004 lahko je čisto vse, česar se je prej moral izogibati, ker je dobil alergijeske reakcije. Žal uradna medicina nima zdravila proti alergiji. Antihistaminiki simptome samo ublažijo. Drugače pa se je treba alargenom izogibati, če se želimo izogniti alergiji.
LP

_____________________________

lana38

(odgovor članu *Uršula*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Alergija po bioresonanci
4.7.2007 22:26:33   
Pi-kica 1
Moj otrok na srečo dobro reagira na bioresonanco in mu pomaga. Vem pa za primere, ko ni tako. Hudim alergikom velikokrat ne pomaga in sem jim stanje ne izboljša. Vendar je pri vas malo drugače, ker je že bilo izboljšanje, pa se ji je zdaj poslabšalo, to je pa res malo čudno. Je pa res, da spomladi tudi navzkrižni alergeni pridejo dosti bolj do izraza.
Je pa res, da mimo uradne medicine jaz ne bi upala iti. Bioresonanco smatram kot pomoč pri uradnem zdravljenju, ne pa kot edino zdravilo. Mi peljemo stvari vzporedno in zaenkrat se zelo obnese. Zdravnik ve, da hodimo tja in nima nič proti, zdraviteljica pa me tudi vedno vpraša, kakšni so novi izvidi, zdravila in se ravna po tem. Na bioresonanci so nam priporočali tudi probiotike, pa smo najprej zdravnika vprašali, če jih lahko jemlje.
Kar se pa glivic tiče, so pa dejansko zelo trdovratne in ste mogoče malo prehitro obupali, delajo pa tudi štalo v organizmu.
Čimveč zdravja vam želim .

< Sporočilo je popravil Pi-kica 1 -- 4.7.2007 22:30:42 >

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Alergija po bioresonanci
5.7.2007 8:23:27   
valči
Hvala za odgovore,mogoče smo res prehitro obupali.Rada sem hodila tja in ni mi žal denarja,samo dva meseca je govorila,da bo kmali fertik,pol pa se je mož razjezil in sva kmalu nehali.Sem pa predtem,ko sva začeli,vprašala pediatrinjo,kaj misli,pa je rekla,da nekaterim pomaga,imela je pa paciente,ki so po bioresonanci bili še bolj bogi.Tako se je žal Lari zgodilo.
Smo pa družina alergikov,kar stvar poslabša,po atiju.On ima bronhitise,astmo,na pršico,čebelji pik je alergičen,na pelode..
Sin mleka ne prenaša najbolje,pogosti bronhitisi,pljučnice,suh kašelj,solzenje oči
Lara je tudi podedovala in res ne bi rada,da dete,ki prihaja faše alergijo,čeprav ima 70 % možnosti.

Sedaj čakamo rezultate,pol pa gremo na kožne teste.V bolnici niso imeli nič proti,le rekli so da te stvari bolj delujejo pri odraslih,pri otrokih pa se alergija velikokrat ponovi nazaj,ker rastejo in se razvijajo.


_____________________________

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu Pi-kica 1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Alergija po bioresonanci
11.7.2007 19:50:10   
princ/princ
tudi sama delam bioresonancne terapije
kar se je zgodilo vam je bolj izjema, kot pravilo
otroci se sicer vcasih vrnejo, praviloma pa ne - po mojih izkusnjah lahko z alergijo pri majhnih otrocih (ki nimajo candide) opravi ze ena sama terapija (no, to so seveda srecne izjeme!!!)
z glivicami pa je zgodba cisto drugacna - glivice so trdovratne (obvezno je strogo upostevanje diete, sicer ni nic) 
ce se glivic ne odpravi do kraja se bo alergija rada ponovila
z bioresonanco ne zdravimo simptomov, odstranjujemo vzroke in glivica je lahko prav dober vzrok za ponovni izbruh alergije
vzrokov za alergijo je veliko, problem je v tem, da so najveckrat prikriti - car bioresonance je, da te prikrite vzroke lahko najdemo - kadar je prisotna glivica najprej odstranimo njo, saj ona zamegli celotno sliko ali pa je ze sama po sebi vzrok za alergijo (saj pri prekomerni prisotnosti glivice skozi crevesje zdrsnejo tudi vecje mulekule hrane, ki niso povsem prebavljive - ker kri ne prepozna teh mulekul jih obravnava kot sovrazne - imunski sistem jih poizkusa nevtralizirati - nastane alergija - motnja, pri kateri se imunski sistem burno odzove na snovi, ki sicer telesu sploh niso skodljive) - ce je po odpravi alergen se pozitiven terapiramo naprej, zacnemo z vodilnm alergenom itd
prav ima tudi vas zdravnik, ki pravi, da se pri otrocih alergija ponovi tudi zato, ker rastejo in se razvijajo - telo se spreminja - ampak taksna sprememba se ne zgodi tako hitro
tako da sem mnenja, da je v vasem primeru problem glivica, na kar nakazuje tudi zaprtost in vsi nasteti prebavni problemi - prav tipicni so za crevesno glivico candido





user posted image  - svetujem vam zeloooooooooo premisljeno prehrano


(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Alergija po bioresonanci
12.7.2007 19:13:47   
valči
princ/princ,
hvala vam za izčrpen odgovor in napisali ste tako,kot je dejansko res.Očitno so Lari glivice škodile in očitno ji še.Samo mi ni jasno,kako nismo glivic odpravili,po več kot 10 terapijah samo proti glivicam?Očitno ima tako močne,ker do konca res nisva šli,ker je bil že precejšen finančni zalogaj,pa mož že ni verjel večuser posted image Sama ob sebi bi še hodila,samo njemu razlagat,da še ni konec,ni bilo fajnuser posted image

Danes sva dobile krvne teste na mleko,jajca,pšenico,pršico,seno-pelode,vse je negativno.Lara zaprta več ni,samo izpuščaji na pregibih rok in nog se ji pojavljajo,pa res ne vem,kaj ji škodi.Ji dajem stran svinjino,čokolado,citruse in sladkor in beli kruh zelo omejujem.
Kaj mi svetujete?Kaj naj naredim,da ji pomagam?


_____________________________

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu princ/princ)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Alergija po bioresonanci
16.7.2007 12:22:40   
piščanc
črevesne glivice so vzrok za alergije. ker se glivice preveč razrastejo v črevesju, ga poškodujejo in le to prepušča tudi prevelike snovi. telo se odzove alergično na vnešene snovi. najprej z driskami, če se ne uvede diet, kasneje tudi z izpuščaji, težavami z dihanjem. nobena od teh težav se ne zgodi takoj, ampak se vse zgodi s časom in napredovanjem alergije. čakali ste preveč časa. bioresonanca ne povzroča alergije, z njo ste zvedeli veliko informacij, ki bi jih morali upoštevati ob ponovnem izbruhu glivic.

črevesne glivice imajo rade sladkor, belo moko... že če izločiš te izdelke iz prehrane tvojega otroka bo situacija boljša. ampak to je na začetku obolenja, zdaj ste že predaleč. bioresonanca stanje ne poslabša, poslabšalo ga je vaše nepoznavanje bolezni. bioresonanca spremeni dojemanje snovi - energijo, ki jo snov daje telesu. če pa se glivice potem spet razrastejo je tako, kot če bi spet zbolela. glivice se razrastejo tudi z zmanjšano odpornostjo, pri uživanju antibiotikov... pediater ti lahko predpiše probiotike za otroka.

črevesje se težko pozdravi, najhuje pa je, ker imamo tako degenerirano prehrano s temi mlečnimi izdelki, da je potrebno veliko znanja o prehrani. pediatri na žalost temu posvečajo premalo pozornosti, dokler ni prepozno. so otroci, ki imajo dovolj močne črevesje, so pa otroci, ki ga nimajo.

želim vam čimprejšnje okrevanje

_____________________________

iz malega zraste veliko

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Alergija po bioresonanci
16.7.2007 12:48:35   
MarijaPo
Grozno je, da imajo nasi otrocicki alergije in da se vedno ne vemo vzroka.
Zal nisem pristas bioresonance, cudi me, da vsak, ki je prebral kako deluje bioresonanca (kiberneticni tokokrog cloveka bi moral vsakega normalnega cloveka od srca nasmejati, da o invertiranju frekvence organov niti ne govorim), ne ugotovi, da gre za se en larifari in da pomaga samo v okviru placeba, kar pri majhnih otrokih ne deluje.
Drzim vam pesti in upam, da se resite alergij!

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Alergija po bioresonanci
16.7.2007 13:19:29   
piščanc
IZVIRNO SPOROČILO: MarijaPo

da gre za se en larifari in da pomaga samo v okviru placeba, kar pri majhnih otrokih ne deluje.


pri našemu malemu 2 letniku je ta placebo deloval. pa ne da ga je čudežno pozdravil, ker pozdraviš se sam. ampak nam je dal dovolj informacij, da vemo kaj mu škodi in zakaj. in da je invertiral informacije v telesu.

in ja, tudi telo je samo en čudežni stroj. zaradi pozitivne izkušnje sem zagovornik bioresonance. seveda je bolje da deluješ preventivno, če prej veš še veliko o pravilni prehrani, cepljenjih in črevesjui, ampak se učimo na napakah. in prehrana naše genrecije je ena velika napaka.

_____________________________

iz malega zraste veliko

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Alergija po bioresonanci
16.7.2007 16:52:56   
valči
Res je,da pri prehrani naredimo največji greh,ker mi starši navajamo otroka na takšno hrano,ko pa je otrok enkrat navajen to jest,mu je zelo težko skrivat,vzet stran,se kregat z babicami,tetami,ki nosijo bonbone,smokije,čokolade,kekseuser posted image
Pol pa sem jaz tista grda mama,ki otroku nič dobrega ne privošči.Kako ljudem razložit,da Lari te stvari  škodijo,to je sama kemija in strup za njeno kožo.Sem ugotovila,da ji to res škodi,v glavnem vse kupleno,konzervirano ji zelo škodi.Pa še kaj,bo treba ugotovit.Pa babice in tete poskrit-ne moreš jih navadit,naj raje sadje kupijo,najraje vidim,da noben nič ne prineseuser posted image

Hvala vsem,jaz,če bi bila sama grem takoj nazaj na bioresonanco,samo kako moža prepričat,ki razmišlja,ko Marija Po,pa brez zamere,Marija,vesela sem vsakega,ki se oglasi in mi kaj svetujeuser posted image


_____________________________

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Alergija po bioresonanci
17.7.2007 16:17:23   
Pi-kica 1
Hm, nam je pa bioresonanca zelo pomagala. Če bi ibilo to res, kar si napisala, pol res ne vem, od kod toliko pozitivnih izkušenj. Res bioresonanca ne pomaga vsakemu, marsikomu pa in moj sinko je na srečo med njimi. In če je res samo placebo, kako to, da so mu vedo točno napovedali virozo, ki je res vedno drugi dan izbruhnila, a zaradi bioresonančne podpore minila v dosti blažji obliki, kot običajno?
Če je človek zdrav, itak vsega tega šmorna ne potrebuje. Če pa je z zdravjem kaj narobe, pa na srečo obstajajo tudi alternativni načini zdravljenja, ki nekaterim še kako pomagajo.

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Alergija po bioresonanci
17.7.2007 18:20:21   
lana38
valči, tudi moj partner je bil skeptičen, ampak sem tako dolgo vstrajala, da sem ga prepričala.  Zdaj, ko je sin Ok, pa je prav vesel. Reci mu, da gre tukaj za otroka in naj malo popusti.
LP

_____________________________

lana38

(odgovor članu Pi-kica 1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Alergija po bioresonanci
14.8.2007 19:53:21   
suzanamai
no tudi jaz imam slabo izkušnjo z bioresonanco. Osem let smo probavali razne alternatvna zdravljenjam da ne govori o strošku... pa mi ni žal smo vsaj probali, no na koncu smo pristali nazaj pri klasični medicini, kjer moram pohvaliti dr. Dragoševo iz dermatovenerološke klinike. Sedaj ob pravi negi in delnem izogibanju hujših alergenom, sin zivi normalno.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





12 imen z močnim pomenom
To je 12 imen – 6 fantovskih in 6 dekliških, ki nosijo močen pomen.
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?