|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ali pogreta juha res nikoli ni dobra?
17.3.2006 14:58:58   
alea_si
Saj verjamem, da imamo o tej temi vsi nekako izdelano mnenje - vsaj v načelih v smislu - jaz pa nikoli ne bi šla/šel nazaj! Ampak tisti, ki ste dejansko šli "nazaj" še enkrat v zvezo z istim človekom; kakšne so vaše izkušnje? Ali pogreta juha res nikoli ni dobra?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ali pogreta juha res nikoli ni dobra?
17.3.2006 15:07:38   
daddy
da greš z nekom narazen, obstajajo razlogi. če so le-ti izginili, potem se da obnovit. a ponavadi ne izginejo, tako da ...... malo možnosti dam takim variantam.

(odgovor članu alea_si)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Ali pogreta juha res nikoli ni dobra?
17.3.2006 15:08:33   
soncece24
Moja izkušnja je slaba. Obakrat user posted image . Tolko o tem, da gre osel samo enkrat na led. Prvič sva šla narazen po letu in pol, sva se samo še kregala, po 2 dneh je prišel nazaj in je bilo 14 dni vredu, potem pa sva šla čez 2 meseca dokončno narazen. Drugič sem po enem mesecu ugotovila, da je še skupaj z "bivšo", sem ga vrgla iz stanovanja v spodnjih gatah user posted image user posted image user posted image user posted image in ga budalo jaz po enem tednu prošenj in zagotavljanj, da nima z njo nič in da je bil samo nesporazum vzela nazaj, da me je lahko še nadaljnega pol leta varal z njo, potem pa sem le spregledala.

Vedno pravim, da če se mi še kdaj kaj takega zgodi, da tipa 100% ne vzamem več nazaj, samo kaj ko se zarečenega kruha najveš pove, tak da boljše da sem kr modro tiho.


_____________________________

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu alea_si)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Ali pogreta juha res nikoli ni dobra?
17.3.2006 15:30:12   
eva1
Jaz imam tašno izkušnjo-bila sva par od mladosti(jaz 15, on 18 let)...4-5 let je blo brez večjih prepirov, ko pa sem začela delati, je postal grozno ljubosumen, tako da sva se večkrat kregala, posledično sem se jaz odselila, skregala sva se za nekako 2 meseca(v teh dveh meseih se nisva niti 1x slišala in videla), meni je prav pasalo...dost sem imela žaljivk, nenehnega preverjenja...no potem pa sploh ne vem, kako sva se spet našla...prišel je po stvari, in ker ni ravno tip človeka, ki pokaže svoja čustva, sem vedela da misli resno, ko sva se pogovarjala...in še sedaj vem,da me je vedno imel rad...no potem sva počasi spet začela nazaj funkcionirat in že takrat sem mu povedala, da če se še kdaj to ponovi, grem za vedno-četudi s tremi otroki-da 100% ne bom prenašala nespoštovanja! No in sedaj je od tega 3-4 leta in lahko rečem, da zaenkrat vse funkcionira-sem pa res 100% da nikoli več ne bom dopustila da nekdo ravna nespoštljivo z mano...tako da pri nama je tudi pogreto zaenkrat še dobrouser posted image user posted image user posted image ...kaj bo čas prinesel pa itak noben ne ve!

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Ali pogreta juha res nikoli ni dobra?
17.3.2006 15:45:01   
Anonimen
Vsaka zgodba je poglavje zase - jaz sem po 4.letih po fizičnem napadu(glavni razlog) šla za nekaj dni, vrnila sem se ker se mi je jokal in me rotil da naj se vrnem in sedaj je od tega že 8.mesecev pa ni bolje - vedno slabše jeeeee - tako da pogreta juha, ni vedno dobra. Vsaj v mojem primeru ne in zato ne vem kako bo to peljalo naprej, če sploh bo...........Moram razčistiti, pa ne me obsojat - eni rabimo več časa..............

(odgovor članu eva1)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Ali pogreta juha res nikoli ni dobra?
17.3.2006 16:04:07   
Anonimen
Tassy!

Sej sem ze večkrat povedala...tudi jaz sem imela nasilnega partnerja...Ne bom več pametovala,dajala nasvete itd..
Rada bi ti samo rekla, da te razumem in upam,da ti bo čas prinesel pravilno odločitev, ki te bo osvobodila!

Vso srečouser posted image

poopsie

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Ali pogreta juha res nikoli ni dobra?
17.3.2006 16:04:38   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: daddy
da greš z nekom narazen, obstajajo razlogi. če so le-ti izginili, potem se da obnovit.


Kot najstnika sva se poznala na morju za nekaj dni in šla vsak po svoje.
Čez nekaj let sva hodila skupaj 2 leti + 1 leto - in šla sva narazen user posted image
Vmes sva se dobila na kavo 1x na leto. V tem času sva oba marsikaj doživela in izkusila.
Čez pet let sva ponovno začela hoditi. Skupaj sva šla skozi težave.

Vsak dan jo občudujem.user posted image user posted image user posted image Danes je moja žena in meni vse. Ona in otrok sta edino kar imam vrednega. Zanjo velja enako. Tako da "pogreta juha" je za naju samo prazna beseda.

Tako da velja kakor je navedel daddy.user posted image


(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Ali pogreta juha res nikoli ni dobra?
17.3.2006 16:09:35   
Anonimen
Ja to je res. Odvisno kakšni so bili razlogi za prekinitev veze. V mojem primeru je juha dosti boljša pogreta pa še več jo je za jestuser posted image user posted image user posted image

Zanimiva tema, o tem bi se dalo doosti pisat...

(odgovor članu tehnofil)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Ali pogreta juha res nikoli ni dobra?
17.3.2006 16:17:30   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: nivess
dosti boljša pogreta pa še več jo je za jest

.user posted image

Se pa zavedam, da ne vedno. Oba morata biti pripravljena kaj narediti.

Toliko se govori, da je potrebno za odnos kaj narediti. In najtežje je narediti ko so težave. Ko ni težav ni tistega napora pri ustvarjanju veze kot ga moraš vložiti v težavah.

Ali se splača pa ne boš vedela dokler ne boš probala - razen če si že na začetku odločena da se ne splača. Bistvo se skriva v besedici "oba".

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Ali pogreta juha res nikoli ni dobra?
17.3.2006 16:33:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil

Bistvo se skriva v besedici "oba".



user posted image  to je prava moška beseda!

(odgovor članu tehnofil)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Ali pogreta juha res nikoli ni dobra?
17.3.2006 16:38:29   
baguSka
Jst pa kljub temu da mam slabe izkusnje s 'pogreto juho', sem se vedno mnenja, da pac vsaka zgodba govori zase. Sem mnenja, da je vse odvisno od spleta okoliscin, kaksni razlogi so za ohlajeno juho in kok casa mine, da se spet ogreje... Dolzina casa je pa spet odvisna od vsacga para posebi in od razlogov. Verjamem, da je tud pogreta juha vcasih se boljsa od vroce juhe.

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Ali pogreta juha res nikoli ni dobra?
17.3.2006 16:50:03   
artista7
Hm.. Jaz sem v zelo čudnem obdobju. Mojemu je namreč na otročje upalilo (vsaj tako se obnaša), pa še z drugo je šel.. Tako da ne vem kaj naj rečem, Ga imam še rada, samo takega kot je zdaj, ga ne maram, pa četudi je že bilo nekaj takega v smislu "prihajam domov", samo je bilo vse skupaj eno samo izkoriščanje. Tako kot je rekel tehnofil, bi se podpisala pod njegov post, je pa res, da je vsaka zgodba dugačna. Jaz bi mojega bivšega imela v taki kombinaciji, kot je bil pred nekaj meseci, takega sem imela rada. ČE pa moškega obrača nekdo drug (ali pa žensko, kakor že), je pa to konec debate - saj je sončece lepo povedala, kako je bilo pri njej..
Tako da-pogreta juha-odvisno od konteksta.
Jaz bi jo pojedla, če bi bila zakajuser posted image
Kot je pametno rekel tehnofil, morata biti oba- torej z nekaj pameti.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Ali pogreta juha res nikoli ni dobra?
17.3.2006 17:41:41   
alea_si
Tudi jaz mislim, da so pomembni predvsem razlogi zakaj se je neka zveza končala oz. ohladila in volja ter iskrenost na obeh straneh, da se spet nadaljuje. Pri nama je bilo krivo to, da sva se na neki točki dejansko nehala pogovarjati o tem, kako se počutiva - jaz zaradi svojih težav iz preteklosti, ki so privrele na dan ne da bi se tega sploh prav zavedala, on pa zato, ker je na moji strani naletel na molk in izogibanje. Potem je vmes prišla še druga, ki si je vzela čas za poslušanje in najine poti so se razšle.

Na začetku je bilo grozno ugotoviti, da sva dejansko sama kriva, da sva se izgubila, pa še veliko jeze je bilo na obeh straneh, tako da se naslednjega pol leta nisva niti slišala, niti videla in si vsak na svoji strani začela ustvarjati novo življenje. Po pol leta sva morala skupaj urediti neko formalnost, ki naju je zavezpvala od prej in sva se bila prisiljena spet "srečati". Najprej preko mailov, potem preko sms, ker me ni bilo v Sloveniji, in na koncu klici ter kava. Jeza je minila, o vzrokih zanjo in težavah, ki sva jih imela prej sva se pogovorila iskreno, brez prikrivanj in si dala čas, da premisliva ali bova zmogla iti preko vsega. Potem sva se vrgla v vodo in zaplavala - in ugotovila, da sva golažuser posted image - šele ko ga pogreješ je zares dober.

O vaših izkušnjah pa sprašujem zgolj iz radovednosti in zato, da si potrdim, da nisva edina. Če poslušam ljudi okrog sebe sva itak baje obsojena na propad user posted image

(odgovor članu artista7)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Ali pogreta juha res nikoli ni dobra?
17.3.2006 17:51:05   
MarijaPo
Strinjam se. Tudi moje izkusnje kazejo na to, da clovek nikoli ne pozabi in da ce si sel enkrat narazen, bos slej ko prej spet sel narazen.

Probaj, mogoce ti pa rata. :)

(odgovor članu alea_si)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Ali pogreta juha res nikoli ni dobra?
17.3.2006 17:56:21   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Jst pa kljub temu da mam slabe izkusnje s 'pogreto juho', sem se vedno mnenja, da pac vsaka zgodba govori zase. Sem mnenja, da je vse odvisno od spleta okoliscin, kaksni razlogi so za ohlajeno juho in kok casa mine, da se spet ogreje... Dolzina casa je pa spet odvisna od vsacga para posebi in od razlogov. Verjamem, da je tud pogreta juha vcasih se boljsa od vroce juhe.


Strinjam se.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Ali pogreta juha res nikoli ni dobra?
17.3.2006 18:16:28   
Primoza
Meni se zdi odločitev pogumna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Ali pogreta juha res nikoli ni dobra?
17.3.2006 22:45:18   
lasek
Pogreta juha!? Hm. Tudi sama nimam urejenega odnosa s svojim fantom in "pogreta juha" fenomen se nama kar pogosto dogaja.

Moje gledanje na pogrevanje je pa sledeče:
- z vsakim novim gretjem odnos postaja manj ljubeč in vanj vstopam vsakič z manjšo mero samospoštovanja,
- premišljevala sem tudi o tem, da se z vsakim novim pogrevanjem ne zgodi noben bistven premik naprej; nič novega se ne zmeniva, nič za trdno odločiva, k ničemer se ne zaveževa, če se pa že, pa to veselo (pre)kršiva (oba),
- in še bi se lahko kaj spomnila, pa to ni sedaj ključno.

Menim, da pogrevanje po daljšem obdobju (ki se mora šteti v letih) prekinitve odnosa med dvema, lahko prinese "dobro juhico". Partnerja imata čas, da razmislita, se izprašata, kaj želita od življenja, izostrita svoje cilje, si poskušta ustvarit zvezo z drugimi... in potem se zgodi.

Pogrevanje ravno shlajene ali še mlačene juhice pa lahko po moje pripelje do "prevretja". Po moje med dvema, ki sta ravno šla narazen, hitro pride do kratkega stika, ki se običajno spremeni v požar z veliko ognja in dima. Moja izkušnja-e.

Moj nasvet, če se le da ne pogrevat, če pa že pa naj bo to storjeno le enkrat, z razlogom in premislekom.

Jaz sem očitno prestrahopetna za to. Čeprav se učim.

Pa dober tek.

(odgovor članu alea_si)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Ali pogreta juha res nikoli ni dobra?
17.3.2006 22:52:32   
Wahoo RR




načeloma bi tudi jaz rekla nikoli nazaj...no in ker se zarečenega kruha največ poje...

pred 10 leti vsa bila skupaj par mesecev...ampka bila sva mlada ( mlajša...15, 16 let ) in neumna....sva šla vsak svojo pot...ni bilo nekih težav...

sedaj sva pa že par let poročena...pričakujeva drugega otročka in res se vsak dan zahavlim nekomu, da mi ga je spet postavil pred nos :)

odvisno je pa, ja...zakaj sa šla narazen...kakšne težave so bile..nekatere niso rešljive...in človek se težko spremeni....da pa se - to je moje mnenje




_____________________________

Lp,
Wahoo RR



(odgovor članu alea_si)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Ali pogreta juha res nikoli ni dobra?
17.3.2006 23:12:56   
G in T
Sem poskusla tudi na svoji koži, pa lahko povem, da se ni obneslo. Je bilo preveč očitanja..., veliko nesoglasij, neizpoljnjenih obljub itd. Skratka, meni se obneslo ni. Torej je res, da pogreta župa ni več dobra!user posted image

(odgovor članu Wahoo RR)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Ali pogreta juha res nikoli ni dobra?
17.3.2006 23:42:53   
Anonimen
Jaz sem to naredila pri bivšem možu. In se niti slučajno ni obneslo, ker se ni spremenil, jaz pa tudi ne. Tako, da so moje osebne izkušnje s tem slabe in ne bi česa takega naredila nikoli več, sploh pa ne takrat, kadar bi bil razlog za prekinitev zveze z moje strani.

(odgovor članu alea_si)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Ali pogreta juha res nikoli ni dobra?
18.3.2006 9:01:21   
dory
Kwa pa vem...jst osebno sem taka,da ko enkrat koncam je potem tudi resnicno konec...naredim crto in zaprem list v knjigi preteklosti...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Ali pogreta juha res nikoli ni dobra?
18.3.2006 9:06:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: alea_si

Če poslušam ljudi okrog sebe sva itak baje obsojena na propad user posted image


Midva sva, po mnenju drugih (predvsem staršev), obsojena na propad že 17 let...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea_si)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Ali pogreta juha res nikoli ni dobra?
18.3.2006 9:07:32   
Marogica
Moje izkušnje (2x) kažejo, da pogreta juha ni nikoli več tako dobra oz. prt, ki je zakrpan, nikoli več ne izgleda kot nov oz. ko je bil še cel.

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Ali pogreta juha res nikoli ni dobra?
18.3.2006 10:10:09   
Anonimen
Ja lasek je res zanimivo napisala. Tako kot se marsikaj naučiš v vezi, se marsikaj naučiš ko si sam. Jaz sem nekak "odrasla" ko sem bila sama. Spoznala sem kaj v življenju želim in koga bom ljubila ne glede na vse. On pa je moje zlato, ki je vedno bil z menoj- čeprav jaz ne z njim. Čez slaba 2 meseca pa bova najsrečnejša, ker bomo trije.
Naj še povem, da toliko kolikor sva bila skupaj sva bila narazen. V glavnem zdaj vem nekaj kar prej nisem in verjetno ne bi nikoli, če ga ne bi zapustila takrat. Tudi on se je marsikaj naučil in ojačal v tem času.
Sedaj pa se počutiva, kot da nikdar nisva niti bila narazen.

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Ali pogreta juha res nikoli ni dobra?
18.3.2006 15:40:49   
*Karmen*
Pri meni se je to zgodilo enkrat.  In niti pod razno se ni obneslo. Je pa, po mojem mnenju, veliko odvisno od tega, zakaj sta se partnerja prvič razšla. Pogrevanje juhe v primeru, če se partnerja prvič razideta zaradi npr. fizičnega nasilja, je nesmiselno. Če pa se razideta zaradi tega, ker sta še oba malce "prezelena" za kakšno resno zvezo, je pa to povsem druga pesem. Ko se srečata naslednjič, sta oba zrelejša in takšna pogreta juha zna postati prava slastna juhica.

(odgovor članu alea_si)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?