Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

) in jih bomo jedli, dokler jih ne pojemo. zjutraj, zvečer, čez dan
  ) in jih bomo jedli, dokler jih ne pojemo. zjutraj, zvečer, čez dan  Ne vem kaj delam narobe?? Včasih jo dam več, drugič manj, ampak, ni važno koliko dam limone, vedno oksidira. Razmišljala sem, da bi morala, ko bom recimo dala avokado v posodico za čez noč, da bo zjutraj za zajtrk (namreč zjutraj se mi ga ne bo dalo pripravljat), bi potem čez pokapala velikooooooooo limone, tako da prekrije vrhnjo plast? A mislite da bi to šlo?
   Ne vem kaj delam narobe?? Včasih jo dam več, drugič manj, ampak, ni važno koliko dam limone, vedno oksidira. Razmišljala sem, da bi morala, ko bom recimo dala avokado v posodico za čez noč, da bo zjutraj za zajtrk (namreč zjutraj se mi ga ne bo dalo pripravljat), bi potem čez pokapala velikooooooooo limone, tako da prekrije vrhnjo plast? A mislite da bi to šlo?