Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Beljeno z apnom; kaj pa zdaj? 11.9.2008 11:06:34
|
|
|
|
Jančika_
|
Sem že izvedela. Torej dobi se nekašen inverzni premaz (menda se tako reče), nič ni treba dol praskat, samo s tem premažeš in potem normalno pleskaš čez. Frutka, hvala!!!
|
|
|
|
|
RE: Beljeno z apnom; kaj pa zdaj? 11.9.2008 11:17:36
|
|
|
|
mala maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR inverzni premaz (menda se tako reče) verjetno misliš akril emulzijo
|
|
|
|
|
RE: Beljeno z apnom; kaj pa zdaj? 11.9.2008 11:18:16
|
|
|
|
Jančika_
|
Sivkamivka, hvala za nasvet glede naravnih barv na osnovi apna. Nisem poznala in je vsekakor vredno razmisleka.
|
|
|
|
|
RE: Beljeno z apnom; kaj pa zdaj? 11.9.2008 11:19:32
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala maja IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR inverzni premaz (menda se tako reče) verjetno misliš akril emulzijo Ej, pojma nimam, tako mi je rekla Frutka, njej pa njen ati, pa računam, da bojo v štacuni vedeli, kaj bi rada imela.
|
|
|
|
|
RE: Beljeno z apnom; kaj pa zdaj? 11.9.2008 11:44:45
|
|
|
|
mala maja
|
Moj brat je "malar" in on vedno pravi, da je bolje vse skupaj premazati z akril emulzijo ki prepreči da bi stari omet odstopil in omogoča novemu boljši prijem. Zato sprašujem?
|
|
|
|
|
RE: Beljeno z apnom; kaj pa zdaj? 11.9.2008 12:00:28
|
|
|
|
Jančika_
|
A tak...no, bom še v trgovini vprašala, kaj naj bi to bilo. Glavno je itak, da ni treba prej nič dol praskat, to je tako ubijajoče delo....
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Materinski dan v prvem nadstropjuMedtem ko številne mame danes prejemajo objeme in risbice, nekatere materinski dan preživljajo ob inkubatorjih. V prvem ...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
"Prepih."
пеперутка16
Ali verjamete v 'prepih' in ali sebe in svojega otroka zaščitite pred njim? Zanima me, koliko smo v Sloveniji obremenjeni z osnutki, medtem ko na primer v nekaterih delih sveta sploh ne vedo, kaj prepih je?