Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Sicer še ne vem točno a bomo čakali februarja ali marca, ampak se ti bom kar pridružila.
ravno pogosto, ker se zaradi službenih obveznosti mojega moža skoraj ne vidiva med tednom in nama ostanejo samo vikendi. To je pa bolj loterija kot ne. No, ampak nisem še obupala. Bova vztrajala še nekaj časa, čeprav ga zaradi moje starosti nimava prav veliko več. Ne pričakujem je pa 22.2.
čeprav meni se je zadnje mesece cikel nekoliko porušil in jo dobim kar kakšen dan ali dva prej že. Z izjemo prejšnjega meseca, ko mi je dva dni zamujala in sem bila seveda prepričana, da se je prijelo in naredila test, ki je bil negativen, čez par ur pa se je vlila. Joj kaj vse dela ta psiha
Zato sem jaz ravno kontra kar se testov tiče. Sploh jih ne kupujem in si jih ne upam delat, dokler res ne zamuja, ker sem še bolj napsihirana potem. Tukaj sem kar trdna in se držim. Ta ki sem ga naredila prejšnji mesec je bil prvi, odkar delava na drugem otroku. Upam da naslednji ki ga delam pokaže
sem prepričana, da je vse to psihološkega izvora, ker prej se mi to ni dogajalo. Bom pa vseeno povprašala ginekologa aprila, ko imam pregled, če še vedno ne bo nič, ali ni morda tudi kaj drugega narobe
.
kar ni in ni, bom z njim zacela komaj marca..