|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Internautica Portorož
12.5.2008 10:52:29   
Zanica
Joooj, kolk sm se razorčarala! To soboto smo šli v Portorož in na sejem. Vstopnica - 12 EVROV po osebi- pa misliš da boš neki not dobrega videl, pa vse natrpano, brez kakšnega reda, v halah vroče za popi***. MOgoče so samo 2 jahte predstavljene na ta prav način, ostalo pa groza.
Totalno brezveze porabljenih 24 evrov.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Internautica Portorož
12.5.2008 11:43:15   
smigli
Se strinjam s tabo, obožujem morje in vse kar spada zdraven, tako da sem kar redna obiskovalka internautike. Se pa tudi jaz sprašujem kdaj zaboga bodo spregledali, da imajo več kot premalo prostora in totalen kaos, tako da bore malo vidiš. Isto kot pri DARSU, kjer znajo kasirat pretirano visoko ceno za uporabo vedno zamašenih AC.

(odgovor članu Zanica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Internautica Portorož
15.5.2008 10:58:30   
Mandek
O, potem pa nisem nič zamudila. Midva se vsako leto veseliva te internautike, letos pa nama časovno ni zneslo, zato sva bila kr malo razočarana. Ampak glede na ifno nisva nič izgubila:)
Je pa res, da bodo mogli nekaj poštimat. tak dogodek kot je Internautika zahteva malo višji nivo predstavitve, se mi zdi...

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Internautica Portorož
15.5.2008 17:49:14   
Anonimen
Naslednjic pridi v Split. Vsaj izlet bo dober user posted image

(odgovor članu Zanica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Savnanje v nosečnosti: da ali ne?
Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?