|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KDAJ
12.8.2005 14:35:21   
upanje-upanje
Vem da vam bom zastavila vprašanje ki se je na tem forumu pojavilo že 1000x, upam pa da ne boste nič jezne :ups:.Za mano je prva M po abraziji.Popvejte mi, kaj se lahko zgodi, če zanosim naprimer zdaj, kaj bi lahko bilo narobe, če ne počakam še 1 ciklus? G mi je rekla eno ali dve M pa naj pol kar delam na :nosecka:
Hvala vsem vam ki ste FACE!:bravo:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   KDAJ
12.8.2005 14:46:19   
mihi78
jaz mislim, da ne bi bilo nič narobe, če bi že po prvi :hudicek: zanosila.
mogoče pa bi bilo dobro še eno :hudicek: počakat, da se "doli" vse lepo poštima.
LP pa da bi čimprej v rokah držala svojo :duda:

(odgovor članu upanje-upanje)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   KDAJ
12.8.2005 15:15:24   
coolbabe
Živjo,
sem ravno danes s prvega pregleda po čiščenju in še nimam niti prve menstruacije. Mi je pa G tudi rekla da naj počakam dve menstruaciji da se mi sluznica lepo v miru poštima pa bo. Sicer pa tudi po prvi menstruaciji ni panike.
Mislim pa da sem zasledila nekaj postov nazaj podobno vprašanje pa so ženske odgovarjale, da so zanosile tudi pred prvo menstruacijo po posegu in je bilo vse ok. Seveda je odvisno v katerem tednu si splavila (jaz v 9t).
Jest si mislim takole, ko je enkrat mimo pregled in da G požegna da je vse bp potem ni ovir več. S prvo menstruacijo se ti itak vse porihta za nov ciklus in ne vidim razloga zakaj bi se moralo čakati še enega Mislim da so bili omenjeni strahovi, da potem nebi bila uspešna vgnezditev, ampak men se zdi da se ti itak vsak ciklus notri sčisti in pripravi za nove podvige.

(odgovor članu upanje-upanje)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   KDAJ
13.8.2005 19:09:28   
KMALU
Nic ni narobe. Odvisnbo je pac od tega koliko je bil plod star ko se je zgodil ss. Maternica namrec rabi nekaj casa, da si opomore in, ce je prehitro lahko spet pride do splava...
Jaz sem zanosila po treh mesecih in sedaj cakam kaj bo.. Upam, da bo tokrat uspelo in bo vse ok.

Ti sama najbolje ves kako se pocutis. Ce te nic ne boli, ce se je ciklus M uredil in ce se dobro pocutis, potem poskusi. Ampak ne mislit, da ti bo takoj uspelo - morda ja, morda ne.. Ne bit razocarana, ce bo trajalo malo dlje kot prvic.

Pa veliko srec!

(odgovor članu upanje-upanje)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   KDAJ
8.9.2005 7:40:41   
puri
Jaz sem počakala samo eno M po abraziji in sem potem spet zanosila, pa je zaenkrat vse vredu. Tudi dva G sta mi rekla, da je dovolj, da počakam samo eno M.

Srečno!

(odgovor članu upanje-upanje)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   KDAJ
8.9.2005 8:21:35   
Anonimen
Meni je moja tud rekla, da je dovolj 1M ciklus.

Srečno.

(odgovor članu upanje-upanje)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?