|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako pečete ribice?
14.10.2005 6:37:51   
CUKRČEK
Ojla,
mene pa zanima, kje pečete ribe? Postrvi še spečem v ponvi,  sardele naprimer se mi pa vse primejo inh posledično se vse "spackane", ko so pečene. Friteze nimam.
A mislite, da bi se obneslo, če bi jih kar na peki papir dala in v pečico z njimi??

Hvala za nasvete

_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako pečete ribice?
14.10.2005 10:28:59   
NinaŠ
Hm, jaz takih težav s sardelami nimam, jih pa moraš dati na dokaj vroče olje in ne creti predolgo.
Tudi v pečici se ti bodo spekle (pečico daj na visoko temperaturo), samo bodo bolj "kuhane" kot ocvrte, pa če jih boš pekla predolgo ob pobiranju iz pekača razpadajo.

LP


(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kako pečete ribice?
15.10.2005 22:49:23   
frutka_
Ribice se običajno pečejo na visoki temp. zelooo kratek čas. Npr. tuna je full občutljiva, samo na kapljico vročega olja jo položiš za par sekund in je pečena, ker sicer zgubi "sokec".
V fritezo pa jih raje ne dajaj. Škoda rib...čisto lepo se spečejo v teflonski posodi na malo olja.


(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kako pečete ribice?
16.10.2005 18:02:18   
Anonimen
Mi od rib jemo samo osliča in lososa, pa še to oboje kupimo zmrznjeno in panirano, tako, da gre vse skupaj samo za nekaj minut v olje v ponvi in potem v naše želodce. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu CUKRČEK)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kako pečete ribice?
20.10.2005 18:54:36   
sezam
Midva jih pečeva v teflonski ponvi na olivnem olju. So hitro in lepo pečene. user posted image

_____________________________

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kako pečete ribice?
21.10.2005 9:07:01   
Anonimen
Riba se rada izsuši zato je dobro,da jo pečemo v pergamentnem papirju,ki zaščiti ribo in aromatične dodatke-naprimer zelišča,česen šalotko,ingver na listke narezane šampinjone,korenje,kruhove droptine......
Papir urežemo v obliki srca in zložimo iz njega majhen zavoj.V  vroči pečici se dodatki patijo v tako zaprti pari in arome se pomšajo.Riba je pečena ko se papir rjavo obarva in se napihne kot balon.
Zavojček takoj serviramo na mizo in ga šele tam odpremo.Tako lahko pečemo vse ribe razen tistih posebno mastnih.Primerne za tako peko so:Fileji ali ribji steaki ali pa majhne ribe.

(odgovor članu CUKRČEK)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kako pečete ribice?
21.10.2005 9:29:10   
TANTRA
Jaz sardele ali sardone posolim, posujem s suhim česnom, pokapam z limoninim sokom in na koncu osušim s papirnato brisačko. Povaljam v koruzni moki in spečem na olivnem olju na teflonski ponvi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...
Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?