Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Pa je vse ostalo vredu ampak od kar sem na Klomifenu je tako, ima to veze s tem ali sem si jst spet v glavi vse naredila
Drugače pa nimam nobenih drugih bolečin, le pogosteje moram na WC in velikokrat me pika po jajčnikih.
imela samo za vzorec v sredo in do včeraj zvečer je bila močna potem pa se je kar ustavila in danes je samo roza izcedek. Po moje nama psiha nagaja, jaz bom kr vzela K, kar bo pa bo! Sporoči kako ti gre, mogoče nama pa skupaj rata!
.
. In seveda tudi ostalim.
ni nič narobe, če začneš jemat klomifen. Meni je G reko da ga moram vzet 5 dan v vsakem primeru ( ali še je kaj sledu od
--Najraje bi se kar zjokala, če bi kaj pomagalo. Tako bom še en ciklus jemala klomifen, potem pa grem naprej na preiskave. Razen če nama naslednji mesec uspe naredit
. Moram priznat, da sem včasih prav psihično uničena od tega razmišljanja in postavljanja vprašanj:" Kaj je narobe, da ne uspe?" Vseeno upam, da bom kdaj imela srečo!