|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Knjige, trebušnjaki, znaki
9.2.2005 8:02:32   
balaena
Zdravo vsem skupaj!

Sem še zmeraj srečka :nosecka: ! Sem potem ta prve dni kar z vložkom pri roki na okoli hodila, me je tako skrbelo, da so črtice vseeno malo sumljive :)-

Sem dopolnila album višjega pomena (pupa25
http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?id=28856&idk=85&stran=2
) Ker so mi ostali testi, ne, sem danes še enega naredila in je očitno že toliko več hormona v meni, da je črtica že kar konkretna črta.

No, zdaj pa vprašanja za danes :)

- Katere knjige o nosečnosti ali pa morda revije mi priporočate v branje? Da ne bo preveč lari fari ampak vsaj malo medicinsko-znanstveno (da bom pri G alhko pametna izpadla :)-:)-:)- )

- Kako je s trebušnjaki?
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi,
da si živ, da te nič ne boli,
da je najlepši žarek, ki tebe zbudi...
in potem se spraviš še v postelji naredi trebušnjak ali dva (tam do 20/30 pa res). Zdaj pa ne vem, a sem res kje prebrala ali pa slišala, da se trebušnjaki v nosečnosti ne delajo, al ni res. Kaj mislite?

- Glede znakov nosečnosti sem na RR že dosti prebrala, tudi nekaj postov nižje. Jaz nimam do sedaj nobenih, če ne štejem, da včasih kar nekaj čutim.
A ste ve tudi čisto na začetku čutile nekaj med bolečino (rahlo) in napetostjo spodaj v trebuhu? Podobno kot pred M samo dosti manj čutim. Pa še to čutim samo včasih kadar nič ne počnem, če sedim ali ležim. A me mora skrbet?

Hvala za odgovore in lep dan vam želim!
:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
9.2.2005 8:25:43   
Sugy
balaena,

sem pogledala tvoj album, in se prou nasmejala. Enake teste sem namreč naredila tudi jaz. Najprej 2 BC, potem pa čez par dni (ker nisem imela nobenih znakov) še CB. Vsakič so se pokazale ful močne :roza: ali +. ;)

Drugače pa jaz berem Nosečnost, vendar si ti jih ni treba naročiti vse prejšnje izdaje, ker se precej ponavljajo. Pri knjigah pa sem že pozabila naslove, ker sem jih brala že nekaj časa nazaj, ko še nisem bila :nosecka:. Fantu mogoče prinesi Hura, očka bom. Moj jo je z veseljem prebral.

V katerem tednu pa si?
Jaz v 7, in zaenkrat imam skoz napet trebuh, nekatere hlače kar malo težko zapenjam, občasno pa občutim tudi rahle slabosti.

Tako da mislim, da je to vse normalno, nič se ne sekiraj:)

(odgovor članu balaena)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.2.2005 8:32:30   
Lenči
Dobro jutro!

Čestitke srečka :nosecka:!

Glede knjig - meni so bile v prvi nosečnosti in tudi sedaj zelo v pomoč revije Nosečnost (od Mojega malčka) in pa knjiga ... na zdaj sem pa naslov pozabila - je nekaj od "Spočetja do tretjega rojstnega dne" :zmeden:

Glede trebušnjakov - moja ginekologinja mi jih je na prvem pregledu odsvetovala (do 14. tedna) - potem pa sem pridno hodila na nosečniško telovadbo, kjer smo delali tudi "prilagojene" trebušnjake - za take srečke :nosecka:.

Glede znakov - tudi jaz sem obakrat na čistem začetku občutila podobno bolečino kot pred M. Potem pa so se obakrat v 6. tednu pričele slabosti in bruhanje. Kakšnih drugih znakov pa pri meni ni. Zato nič ne skrbi - nekatere ste pač srečke brez slabosti, bolečin, utrujenosti...

Uživaj in enga sončka, Lenči

(odgovor članu balaena)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.2.2005 9:35:43   
SAJA
ŽIVJO!
PRAV FINO MI JE PRIŠEL TVOJ ALBUM S ČRTICAMI,KER SEM DVA DNI NAZA J NAREDILA TEST NAJPREJ Z ROMEDOM IN JE BILA BOLJ MEDLA ČRTICA,POTEM SEM ŠLA KUPIT ŠE CB IN MI JE POKAZALO KOT TEBI IN ZDAJ UPAM,DA BO TO TO!
NAMREČ TO JE PRI MENI PRVIČ ŽE TEŽKO PRIČAKOVANO!IMAM PA ENE ČUDNE VALOVE LEVO SPODAJ!UPAM,DA BOM:nosecka:
ENAKO ŽELIM TUDI TEBI VSE NAJ NAJ:metulj:

(odgovor članu balaena)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.2.2005 10:07:26   
balaena
Hvala Sugy in Lenči. Bom sla do trafike kupit Nosečnost.

Čestitke tebi, SAJA! A ni fino, ko izveš?

Glede tednov nosečnosti bom pa novo temo odprla, ker ne razumem dobro, kako se to računa.

(odgovor članu balaena)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Steklenička.
пеперутка16

Moja malčica je stara 2 leti in se hrani s stekleničko. V dilemi sem, kako in kdaj jo naj odstavim, pomagajte mi.