|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ko si otrok mane oči, nos, usta
7.11.2008 7:31:57   
Tisana
Naša frajli si že nekaj časa kar precej mane oči, nos, pa tudi usta. V zadnjem času je začela na tak način tlačiti prste v usta, da ji gre prav na bruhanje. Ker je imela pred nekaj časa tudi suho kožo po licih, potem pa še drisko, sem pomislila na kakšno novo alergijo (ima potrjeno alergijo na KM). Zanima me, ali je katera pri svojem otroku opažala zgoraj naštete znake (to, da si mane obraz; za suho kožo in drisko vem, da je lahko znak alergije) in ali je bil to znak alergije? Hvala za odgovore že vnaprej.

_____________________________

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ko si otrok mane oči, nos, usta
7.11.2008 8:14:43   
matic0105
Tisana, popolnoma enako je pri nas - z izjemo driske. Imamo tudi sum na alergijo na KML, hipoalergeno mleko... pa ni nič bolje.

(odgovor članu Tisana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Ko si otrok mane oči, nos, usta
7.11.2008 8:21:56   
Naty*
Tisana mi mamo klinično dokazano alergijo na KML (ne s testi, ampak s preizkusom z Allernovo), biomagnetna resonanca je pokazala pa še alergije na jajca, pšenico, sladkor... In naš mali si ful velikokrat mane oči, sploh med dojenjem.

Dokler sem jedla kruh in testenine (seveda pšenično) je mel po vekah in ob nosku tudi pikice, zdej odkar sem na dieti, jih pa nima več.  Občasno si pa še mane okice, po moje takrat ko se nevede kej pregrešim.

_____________________________

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu matic0105)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Ko si otrok mane oči, nos, usta
8.11.2008 16:22:31   
lotty4
Mi smo preboleli alergijo na KML in jaca pa se še vedno mane, ampak naša je takrat zaspana, da je groza, si je pa tudi rokice tlačila v usta ampak je potem kmalu pokukal ven zobek.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?