|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Krvavitev po IMN
10.8.2005 15:19:10   
naglica
Prosim za pomoč!
Ali je možno, da sem nekaj po 3 tednih po laparoskopiji zaradi IMN, dobila menstruacijo ali je to bolj čiščenje po posegu?
Sestre v bolnici so mi rekle, da naj bi menstruacija prišla 4 - 6 tednov po posegu, tako da me že skrbi, da spet kaj ni v redu.
Če je imela katera tako izkušnjo, koliko časa naj bi ta krvavitev oz. čiščenje trajalo?
Hvala in lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Krvavitev po IMN
10.8.2005 15:22:45   
TiaSara
Jaz sem sicer imela čiščenje zaradi ss, pa sem dobila menstruacijo po nekaj več kot 3h tednih. Sem se tudi jaz ustrašila, da je kaj narobe pa sem vprašala na urgenci, kamor sem še hodila na testiranja in me je sestra pomirila, da je to čist normalno, da lahko dobiš menstruacijo že takrat.

(odgovor članu naglica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Krvavitev po IMN
11.8.2005 11:24:54   
naglica
TiaSara, najlepša hvala! V bistvu k razmišlam, še dobr da se nam tko po naravni poti še mal čisti, da ni treba spet kej v bolnico.....še to, kok časa pa nej bi trajala ta krvavitev...a tko kot običajno menstruacija?
Hvala pa srečno!

(odgovor članu naglica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Krvavitev po IMN
11.8.2005 13:27:13   
TiaSara
Pri meni je zgledalo skoraj isto kot navadna :hudicek:. Sem pa prebrala pri nekaterih puncah, da so imele ene močnejšo, druge pa bolj šibko krvavitev.

(odgovor članu naglica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?