|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   LJUBOSUMJE
16.1.2008 12:22:10   
UOBERC
Pozdravljene! Moja bolezen pa je LJUBOSUMJE. Ljubosumna sem namreč na partnerjeve sodelavke oz. sodelavko! user posted image Pejšni vikend je imel moj rojstni dan. In seveda ga je moral zapit. Drugače ne pije in hvala bogu. ( oz. 1x na mesec ali dva, službeni piknik). Šel je namreč k sodelavcu žurat zraven pa je bila še sodelavka, ki je na bolniški. (nesreča) Itak, da sem ljubosumna nanjo, kot pes. Najprej, sploh je še ne poznam in sem od ruge sodelavke slišala kao da se meče za njim. Mene je kar trgalo, ko me je zjutraj poklical, da se je imel fuul fajn in ga so se ga full nažgal se od sodelavca punca k sploh ne pije. In da so kozlal k budale pa take. Mene je razganjalo od JEZE in LJUBOSUMJA!
No, ko je bila ta sodelavka v bolnici, ga je tako skrbelo, kako je znjo pa gor pa dol, ker naj bi on takrat delav na njenem mestu. Skratka spet jeza in ljubosumje. Doma itak, da je cela frka kregava se k norca, da nimam biti za kej ljubosumna, da je to samo sodelavka in prijateljica. In, da on že ve kaj dela. Jaz pa cele dneve samo tuhtam, kako naj svoje ljubosumje zaprem vase in naj se ne sekiram.user posted image
No skratka! Ljubosumna sem! Kaj mi priporočate oz. mi svetujete?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: LJUBOSUMJE
16.1.2008 12:29:50   
Anonimen
Ne vem kaj nej ti svetujem, k pojma nimam kku to zgleda. Jst nism glih ljubosumne sorte.
Dejstvo je da si brezveze ljubosumna. K če te ma namen prevarat te bo v vsakem primeru če ti noriš doma al pa ne. Sam seb in njemu življenje greniš, namest da bi uživala skupne trenutke. Dejstvo je da na določene stvari ne moreš uplivat. Lahko pa vplivaš nase in se nehaš sekirat za stvari ki se še niso oz. se verjetno sploh ne bodo zgodile.
Sploh pa mi ni jasno zakaj si lubosumna če ti on reče da je kozlal. A misliš da je njej so privlačno al kakouser posted image
Pa tud mal prevzetno je trdit da se sodelavka meče po njem glede na to da je sploh ne poznaš. Mislm kaj misliš da je tvoj dedc edin na svetu? Če je teb ful všeč še ne pomen da je tud vsem drugim bejbam.
Brezveze zganjaš paniko v glavnem. Jst bi znorela da mi moj to dela. Očita neki kar sploh nism nardila. Resno, bi mu zamerla ful. Mislm mal spoštovanja pa zaupanja pa je treba met. Kakšno vezo pa mata to da mu nič ne zaupaš, pa misliš da bo naskoču prvo k bo mim pršlauser posted image
Jst sm z enim sodelavcem ful prjatla, pa bi me isto ful skrbelo zanj če bi imel nesrečo. Pa vsak dan visiva cele dneve skupej, pa moj nikul panike ne dela. Mu itak povem kje sva bla ipd.
Ne vem no, men je zaupanje eno bistvenih sestavin veze. Nebi mogla dolgo gledat ob sebi človeka k mi neb zaupal pa k bi mi najedal cele dneve.

Vedno bodo na svetu lepše, bolj zabavne, bolj seksi ipd. ženske, ......sam on je izbral tebe! Torej? Nehi ga odrivat stran od sebe.

(odgovor članu UOBERC)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: LJUBOSUMJE
16.1.2008 12:33:27   
Anonimen
Ljubosumje je bolezen!!! Jaz ti nimam nič kaj za svetovati, ker je ljubosumje z moje strani kar samo ponehalo, ampak če ti ne zaupaš partnerju, nevem, kakšna zveza je potem to...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: LJUBOSUMJE
16.1.2008 12:34:49   
Anonimen
Če te bo hotu prevarat te bo. Pa ni važno al bo to sodelavka, znanka ali tebi popolnoma neznana oseba.

Pa še to - če si tok ljubosumna si predstavljaj kako se on počuti. Nič ne dela narobe, ti pa zganjaš paniko. Potem je vseeno če te prevara.. V vsakem primeru mu boš težila.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: LJUBOSUMJE
16.1.2008 12:36:17   
Majuska
Živjo,

mogoče se ti bo zdel moj komentar grozen, ampak sem imela nekaj zanimiv izkušenj na tem področju ... prišla pa sem do zaključka, da je ljubosumje odraz naše lastne negotovosti. In kar sem zasledila pri znanki, je bilo še hujše spoznanje - ona je bila ljubosumna na družbo od dragega, ker je vedela da bi sama v tem primeru podlegla skušnjavi. Njen je bil v resnici ful zvest partner.

Takole bi rekla - najbrž te moti, da se je zabaval v tvoji odsotnosti, oziroma da nisi bila deležna tega žuranja. Moje mnenje pa je, da če ti ne daje povoda za ljubosumje, potem nima smisla skakati v zrak. Če je dober partner in oče, če ti pomaga, če veš da ti je zvest, če ti pove da te ima rad in da je rad s tabo (kot si rekla, gre redko takole ven!), potem ti njegovo vedenje ne sme vzbuditi ljubosumja. Ne govorim na pamet, vem da to ni lahko doseči, ampak tu gre za tvoj problem in za tvoje občutke.

Tudi sama sem šla čez to, ampak na srečo imam zdaj super partnerja, s katerim imava povsem čiste račune in ti povem, to je krasna reč. Zato ti želim, da čim prej opraviš s tem neprijetnim občutkom in ti želim veliko lepega!

(odgovor članu UOBERC)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: LJUBOSUMJE
16.1.2008 12:39:23   
Anonimen
Ljubosumje:premalo samozavesti,nezaupanje...

Pa sploh imaš razlog,da mu ne zaupaš?Ok praviš,da si najbolj ljubosumna na njegovo sodelavko.Verjamem,če nonstop govori o njej.Ampak enkrat boš mogla s tem razčistit,ker drugače bo še huje.Vse bolj te bo razjedalo,ko bo v službi ali se spogleduje z njo,ko ga nebo domov ob uri ali je z njo,ko gre na piknik ali je ona tam....Treba en konkreten razgovor glede tega.


(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: LJUBOSUMJE
16.1.2008 12:48:42   
bučkabb
kot so ti že ostali napisali, s tem svojim obnašanjem škoduješ samo sebi, ko bo enkrat tvojmu prekipelo bo spakal in šel, ker se mu sigurn zdi vse skupi bolano, če se tako obnašaš in dolgo tega obnašanja ne bo trpel.

velik plus je že ta da si priznaš, da si ljubusumna, zato ti svetujem, da se začneš kontrolirat in poskušaš spremenit svoje obnašanje, če ti pa ne bo uspelo pa si poišči strokovno pomoč.

če ne boš naredla sama nekaj na tem, ti dobedn dtug ne bo pomagal, je pa škoda da ostaneš brez partnerja zaradi tega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: LJUBOSUMJE
16.1.2008 13:30:07   
lelaval
Dobro, da si priznaš, da je ljubosumje bolezen, ne pa, da izvira iz ljubezni. Ljubosumje je bolezen, je egoizem, ker se bojiš zase - da boš ostala sama.
Zavedaj pa se tega, da je prepovedan sadež vednoo najslajši. Če veš, da je zvest, da se v to ne bo spuščal, se lahko zgodi, da ga boš ti s tvojim početjem prisilila v to.




_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu UOBERC)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: LJUBOSUMJE
16.1.2008 13:41:53   
Peppa
Raje si najdi neko pamtno delo in svojo energijo vloži v tisto delo. Ker mož te nebo varal (če te sploh bo) takrat ko boš ti tuhtala in to in pokala od ljubosumja, ampak takrat ko se ti niti sanjalo nebo.
Postavi se pred ogledalo in svojo ljubosumnost stresi na osebo v ogledalu. Takrat boš videla, kako tvoji bližnji trpijo zraven tebe.
Pa verjemi da vem o čem govorim. Odraščala sem v takih razmerah. Moja mama je bolestno ljubosumna  in rezultat tega je da sta se s fotrom po 25 letih ločila, ker foter enostavno več ni zdržal.

Življenje je prekratko da bi se prepustila ljubosumnosti. Pa vso srečo.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: LJUBOSUMJE
16.1.2008 13:42:30   
vaney
pa kaj tukaj ste same take, ki niste nič ljubosumne? jaz te popolnoma razumem. pred leti sem bila ljubosumna kot hudič...samo glavo je obrnil, pa je poslušal cel teden. potem sem nekako (ne vem, kako) razčistila sama s sabo in zdaj je veliko boljše. včasih me še kaj primer, ampak to je amerika v primerjavi z začetkom. najhujše je bilo na začetku, po dveh letih zveze sem pa šla v ljubljano študirat, videvala sva se samo med vikendi in v tistih treh letih sem se nekako skulirala in moram priznat, da je najina zveza zdaj veliko boljša in bolj sproščena, ker jaz več ne morim s temi izpadi. malo ljubosumnosti ne škodi, preveč pa lahko zvezo hitro uniči. tako da....probaj razčistit sama s sabo, pa bo šlo.

_____________________________

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: LJUBOSUMJE
16.1.2008 14:36:48   
Majuska
Jaz sem napisala, da razumem njen problem ... s tem da sem bila v prejšnji zvezi upravičeno ljubosumna, ugotovila sem namreč da me je bivši veselo varal. Da njegovega nenehnega spogledovanja sploh ne omenjam.

Ampak s tem mora vsak opraviti sam. Jaz sem sama prišla do sklepa, da si enostavno ne morem privoščiti, da bi me nekaj tako grizlo kot je ljubosumje. Sama sem odgovorna za svoja čustva, imam tako ženske prijateljice kot moške prijatelje in mi je jasno, da se s slednjimi v nič ne bi zapletla. Enostavno zaupam sebi in partnerju, čeprav vidim, da včasih kaka ženska vrže oko nanj. Ampak dokler se na to ne odzove, me nima kaj skrbeti. Vem, da me ima rad in ni norec, ki bi z varanjem zapravil vse kar imava.

Mislim da je ves problem v strahu, da bomo izgubili partnerja. Mogoče pa je potreben le en pošten pogovor?

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: LJUBOSUMJE
16.1.2008 16:23:30   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: UOBERC
...No skratka! Ljubosumna sem! ....

Že imaš razlog za to.

Obstaja zdrava mera ljubosumja in bolestno ljubosumje. Mislim, da tvoje spada v zdravo mero ljubosumja. Vprašanje pa je, ali to sploh kaj lahko pripeva k preprečevanju "razmerja". Kasneje bo našel razlog, da se je zgodilo tako zato, ker si bila tako tečna in ljubosumna, in še verjela mu boš. Mislim, da poskusi s svojo ljubosumnostjo opraviti s pametjo. Vsaj na ven jo kontroliraj.

Tudi če si partner ustvarja priložnosti za prevaro, ne moreš kaj dosti narediti. Vprašanje pa je, ali si bila ljubosumna enako na prejšnjega partnerja?

(odgovor članu UOBERC)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: LJUBOSUMJE
16.1.2008 17:12:42   
UOBERC
Drage moje! Najlepša hvala za vaše odgovore. Zelo me tolažite in ste mi v veliko oporo. HVALA ŠE ENKRAT! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image SE ŽE MOČNO KONTROLIRAM!!!

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: LJUBOSUMJE
16.1.2008 18:15:30   
VERONICA
Jaz uglavnem nisem ljubosumne sorte. To je zato ker se postavim v kožo partnerja. Pomislim, ali bi jaz varala v taki in taki situaciji. Ne bi. Torej zakaj bi on?

S tem lahko pomiriš svoje OBČUTKE.

Ta moja teorija pa ne funkcionira v REALNEM ŽIVLJENJU. Niso vsi enaki kot smo mi sami. In zaupati nekomu še ne pomeni da je tudi vreden našega zaupanja.

Zdaj je uprašanje ali si ljubosumna čisto "brezveze". Če je to tako delaj na samozavesti.

V drugem slučaju pa pokliči možovo sodelavko na večirjo. Če je res samo prijateljica ne bo imel nič proti da jo spoznaš. Mogoče boš tudi sama videla da je čisto "navadna" in prav nobena nevarnost za tebe.

Če pa bo vsakič našel sto razlogov proti veš da je nekaj zelo zelo narobe...

(odgovor članu UOBERC)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: LJUBOSUMJE
16.1.2008 18:34:58   
Kepica83
Jaz sem tudi ljubosumne sorte ampak ne pretiravam. Popizdim takrat ko kaka frčafela mene zraven mojega ignorira in se vesi po njem. Takrat pa popizdim in branim kar je moje. Hvala bogu moj dragi takšnih bejb sploh ne upošteva in jih hladno odpika. Jaz pa ji dam vedet da bom ji naslednjič vse prste polomila če se še ga enkrat dotakne.

(odgovor članu VERONICA)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: LJUBOSUMJE
16.1.2008 18:41:28   
Anonimen
Jaz pa ji dam vedet da bom ji naslednjič vse prste polomila če se še ga enkrat dotakne.


Ježeš.....a se ti ne zdi mal patetično "branit" svojga dedcauser posted image
Mislm, v čem je problem, pač nej se vesjo če si hočjo sramoto delat. On praviš da jih itak ne šmirgla. In zakaj bi pol se na njo spravljalauser posted image

Sam zanima me no.

K men je to patetično za crknt.
Od mojga prjatla bejba je take sorte, se sploh ne smem pogovarjat z njim če ni nje zravn(pa me 10let dlje k njo pozna). Čist znori baba....mislm prou mene je sram za njo no. Ne vem jst se neb mogla tolk ponižat.
Mene nervirajo take posesivne, histerične ženske.
Nekak svojga tipa ne tretiram k mojo lastnino da bi ga rabla branituser posted image

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: LJUBOSUMJE
16.1.2008 18:42:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: miniko

Jaz sem tudi ljubosumne sorte ampak ne pretiravam. Popizdim takrat ko kaka frčafela mene zraven mojega ignorira in se vesi po njem. Takrat pa popizdim in branim kar je moje. Hvala bogu moj dragi takšnih bejb sploh ne upošteva in jih hladno odpika. Jaz pa ji dam vedet da bom ji naslednjič vse prste polomila če se še ga enkrat dotakne.


O, Marija, s kakšnimi ljudmi se pa to družite, da se kar eden po drugem vesite? user posted image

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: LJUBOSUMJE
16.1.2008 19:26:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: miniko

Jaz sem tudi ljubosumne sorte ampak ne pretiravam. Popizdim takrat ko kaka frčafela mene zraven mojega ignorira in se vesi po njem. Takrat pa popizdim in branim kar je moje. Hvala bogu moj dragi takšnih bejb sploh ne upošteva in jih hladno odpika. Jaz pa ji dam vedet da bom ji naslednjič vse prste polomila če se še ga enkrat dotakne.


Samo, da ne pretiravašuser posted image Bohnedaj, da bi...

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: LJUBOSUMJE
16.1.2008 19:32:12   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

K če te ma namen prevarat te bo v vsakem primeru če ti noriš doma al pa ne. Sam seb in njemu življenje greniš, namest da bi uživala skupne trenutke.


se podpišem, če je take sorte bo prevaral, pa če se na glavo postaviš, če pa ni take sorte se pa nimaš kaj bat in mu zaupaj user posted image


_____________________________

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: LJUBOSUMJE
16.1.2008 19:34:51   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: al bina

O, Marija, s kakšnimi ljudmi se pa to družite, da se kar eden po drugem vesite? user posted image


ampak res user posted image


_____________________________

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Ljubosumje
16.1.2008 19:37:36   
Anonimen
Kaj ti priporočam?

Začni delat na sebi :).

Samozavestna in življenja polna ženska je težko ljubosumna....če drugega ne, nima časa. In ponavadi je še pregrešno privlačna za moškega :), polna energije.

(odgovor članu UOBERC)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: LJUBOSUMJE
16.1.2008 19:58:52   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: miniko

Jaz sem tudi ljubosumne sorte ampak ne pretiravam. Popizdim takrat ko kaka frčafela mene zraven mojega ignorira in se vesi po njem. Takrat pa popizdim in branim kar je moje. Hvala bogu moj dragi takšnih bejb sploh ne upošteva in jih hladno odpika. Jaz pa ji dam vedet da bom ji naslednjič vse prste polomila če se še ga enkrat dotakne.


hmmmmuser posted image user posted image user posted image user posted image
Predvidevam da si še srednješolka?????Edino pod tem pogojem mi je tole sprejemljivo...

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: LJUBOSUMJE
16.1.2008 22:11:00   
Anonimen
ljubosumje brez razloga - uničuje zvezo
ljubosumje z razlogom- je pa že prepoznouser posted image

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?