|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   LJUBOSUMNOST
4.3.2006 11:07:06   
samsara
lep pozdrav.Kako naj se rešim ljubosumja???? Bolj se ga želim znebit,slabše ja.imam ljubečega partnerja ,ki jmeljubi ampak vedno imam pomislieke:kaj če me vara ,kaj če gre s katero,itd....Vse to načenja najino zvezo,ker ga včasih preveč utrujam s tem. Naj še povem da sva že 10 let v zvezi in imava dva otroka.Prosim svetujte!!!l.p.!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: LJUBOSUMNOST
4.3.2006 11:19:03   
Anonimen
Ljubosumje je samo odraz tvoje negotovosti in nesamozavesti.Ko boš sebe sprejela takšno kot si in ugotovila, da te partner ljubi in sprejema kot takšno se boš znebila ljubosumja.In nič prej.

(odgovor članu samsara)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: LJUBOSUMNOST
4.3.2006 12:46:39   
Gina
Ko boš sprejela možnost, da bi ti bilo čist lepo tudi brez njega, takrat ga boš lahko zares ljubila. Se sliši kontraverzno? Pa vendar je res. Sprejmi v svoji glavi najslabšo možnost, da se ti ne bo več zdela grozna in ne boš imela več problemov. Bolj kot hočeš nekoga posedovat, prej ti uide. Zakaj pa hočeš nekoga posedovat? Ker te je strah same sebe, da bi bila brez njega nič.....ali nekaj opdobnega. Torej imej se rada tudi čisto brez vseh dodatkov, pa bo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: LJUBOSUMNOST
4.3.2006 14:10:43   
samsara
Hvala za nasvete.Moram pa povedat da res ne bi znala živet sama,kot ste omenile.Me je kar vedno strah neke izgube.Kar pa se tiče samozavesti moram povedat da se imam rada taka kot sem,sem zelo samozavestna.Vseeno vam hvala l.D-!

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: LJUBOSUMNOST
4.3.2006 15:23:11   
Anonimen
Vidiš, vse je samo odraz strahu, očitno pri tebi strah, da nebi zmogla biti sama.In to pove o tebi, da si nesamozavestna, pa četudi se ti zdi da si.Ker samozavestni ljudje vejo, da se lahko v vsaki situaciji znajdejo, pa četudi ostanejo sami.In ko se boš znebila strahu pred tem, da ostaneš sama se boš znebila tudi ljubosumja.Ljubosumje je namreč enako strahu.

(odgovor članu samsara)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: LJUBOSUMNOST
4.3.2006 16:24:32   
*Karmen*
Samsara! Ljubosumje je čista potrata časa!!! Če se bo tvoj partner odločil, da te zapusti, te bo zapustil. Pa če si ti ljubosumna ali ne!!! Saj ne rečem, da ni vsak kdaj ljubosumen. Ampak, tisto pravo ljubosumje, ki traja in traja je pa čisto brez pomena. Z ljubosumjem ne moreš nikogar prisilit, da ostane s teboj v zvezi. Zato je bolje, da se ljubosumja znebiš in uživaš v vajini ljubezni.

(odgovor članu samsara)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: LJUBOSUMNOST
4.3.2006 22:06:59   
lelaval
Ljubosumnost je egoizem, je strah, da boš ostal sam. Verjamem, da poznaš oregovor: prepovedan sadež je najslajši - če bo želel k drugi, bo šel, če pa boš ljubosumna, pa lahko gre še prej.
Pojdi kdaj s kolegicami ven (pa magari le na kavo in čvek, pa on s prijatelji) in ob 2 otrocih ne boš več imela ćasa še to razmišljat.

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu samsara)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: LJUBOSUMNOST
4.3.2006 22:57:01   
Aleksandrin
Mene je prepričalo njegovo mišljenje:
Če gre z drugo. Te ne ljubi. Zakaj bi trpela oba. On bo srečen z drugo in nesrečen s tabo. Ti pa tudi ne boš srečna, če on ne bo, ne?
Torej? Če se z drugo bolje razume, zvezi ni pomoči.
Filozofiranje, upam, da razumeš kaj sem hotela povedati.

(odgovor članu samsara)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: LJUBOSUMNOST
4.3.2006 23:39:51   
samsara
aleksandrin,to pa je res filozofija ej

(odgovor članu Aleksandrin)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: LJUBOSUMNOST
5.3.2006 0:11:22   
Aleksandrin
Pri meni je vžgalo.

(odgovor članu samsara)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: LJUBOSUMNOST
5.3.2006 12:31:49   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: Aleksandrin

Mene je prepričalo njegovo mišljenje:
Če gre z drugo. Te ne ljubi. Zakaj bi trpela oba. On bo srečen z drugo in nesrečen s tabo. Ti pa tudi ne boš srečna, če on ne bo, ne?
Torej? Če se z drugo bolje razume, zvezi ni pomoči.
Filozofiranje, upam, da razumeš kaj sem hotela povedati.


Meni to ni filozofiranje, jaz v resnici tako gledam. Zelo lepo je povedala in ne vem, zakaj si vzela to za nekaj čudnega in nesprejemljivega, samsara. Če imaš nekoga rad, mu privoščiš dobro. Če nekdo poišče drugo, mu doma ni ok. Če njemu ni ok, kmalu tudi tebi ne bo. Zakaj bi oba trpela? Zakaj moraš nekoga posedovat, da boš srečen? To je isto, kot sem ti jaz povedala. Če hočeš biti srečna na tem svetu, ne more biti tvoja sreča odvisna od tega, ali je nekdo s tabo ali ni. Le tako ga lahko res zelo ljubiš, sicer ga ne ljubiš, ga poseduješ in če nekoga poseduješ, si v odvisniškem odnosu, nič fajnga. Vse kar poseduješ, enkrat gre. Kaj boš pa tedaj?

(odgovor članu Aleksandrin)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: LJUBOSUMNOST
5.3.2006 22:43:03   
acjom
Meni se ljubosumje ne zdi nič tako groznega in nenavadnega, če je v mejah normale. Ne gre za posedovanje. Dejstvo je, da se nezvestobe dogajajo in da drugi partner pogosto za to ne ve. Nikoli ne moreš bit 100%, da te ne vara! Važno, da ne postaneš suženj ljubosumja. Dej ga zasledovat! HA HA HA user posted image !

(odgovor članu samsara)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: LJUBOSUMNOST
6.3.2006 9:38:57   
soncicaT
Ljubosumje samo pomeni, da te je strah.

Imata dva otroka, navezana si nanj, rada ga imaš...valjda da te skrbi, če bo še naprej tako.

Moraš pa se zavedat tudi ene stvari, da je ljubosumje tudi odraz tvojega nezaupanja vase...ne ceniš se dovolj...

Punca, življenje je nepredvidljivo, prej ko sprejmeš ta dejstva, prej boš svobodna..poskusi enostavno življenje sprejet takšno kot je...uživaj v malenkostih. Tvoj partner je svoja osebnost, spoštuj ga, ne lasti si ga, ker ni tvoja last, žal...

Bodi močna, pozitivna, svetla in se nimaš kaj bati, da te bo mož zapustil.

Kar se zgodi v življenju, se zgodi z namenom...verjemi. Nikoli pa ne dopusti strahu da te omreži, glej s srcem, ljubeznijo...in mož bo to čutil, predvsem pa otroci.

Vse lepo želim tebi, tvojemu moži in vajinima otrokoma.

(odgovor članu acjom)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: LJUBOSUMNOST
6.3.2006 15:06:23   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Gina
Ko boš sprejela možnost, da bi ti bilo čist lepo tudi brez njega, takrat ga boš lahko zares ljubila.

IZVIRNO SPOROČILO: samsara
.....,sem zelo samozavestna.

Ja, nisi! Lahko da si do drugih. Do svojega partnerja nisi samozavestna.
IZVIRNO SPOROČILO: zigkar
Ljubosumje je čista potrata časa!!! Če se bo tvoj partner odločil, da te zapusti, te bo zapustil. Pa če si ti ljubosumna ali ne!!!

Še celo, bolj kot boš ljubosuna, prej te bo zapustil.
IZVIRNO SPOROČILO: acjom
Meni se ljubosumje ne zdi nič tako groznega in nenavadnega, če je v mejah normale.

Zgornjim nasvetom ni kaj dodati oz. tisto kar je za dodati itak ne bi razumela. Je pa to tvoj boj in sama si boš morala mir izboriti.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?