|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NA POMOČ!
1.3.2006 20:40:08   
Anonimen
Drage moje!
25.1.06 sem imela zadnjo menstro. Ker je februarja ni bilo sem naredila test 1.,2., in 3. in vedno je bilo user posted image . No sreča neizmerna, že zaradi 4 letnega truda. Sem namreč tik pred IVF in glej ga ČUDEŽI SE DOGAJAJO.
Včeraj sem bila pri G. Na ultrazvoku se še ni videlo nič ker je komaj 4 tedne. Krvna slika BHCG pa je pokazala 2244. Torej nosečnost je. No danes zjutraj pa čokoladni izcedek. KAJ PA TO POMENI? Jutri grem ponovno na odvzem krvi BHCG in bomo videli kakšen bo ali pada ali raste.
Nič me ne boli, samo tu pa tam me zašpika. To pa je tudi vse, zraven čokoladnega izcedka.  POMAGAJTE MI Z ODGOVORI. JE ŽE IMELA KATERA PODOBEN PRIMER IN JE BEBICA OSTALA???

OBUPANA!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NA POMOČ!
1.3.2006 20:43:07   
wawa
Mogoče je vgnezditvena krvavitev?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: NA POMOČ!
1.3.2006 20:52:06   
eva1
Vgnezditvena krvavitev 100% ni, ker drugače testi še nebi pokazali +...tako jaz sem imela ravno takšen izcedek kot ga opisuješ ti-čokoladno rjav, včasih tudi malo krvav...vse od 5-8 tedna nosečnosti, včasih je za kakšen dan izginil, pa se spet pojavil...no ampak danes imam skoraj 1 letnega falotka doma! Takrat sem veliko brala o tem, in lahko povem, da se pri velikih ženskah dobro konča...držim pesti, da se bo tudi tebi! Srečno!

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: NA POMOČ!
1.3.2006 21:41:52   
mamči
Jaz sem imela v obeh nosečnostih tak izcedek + malo krvi. Pa tudi meni se je pojavil, izginil za par dni, pa spet prišel......pa k sreči se je obakrat dobro končalo. Doma imamo 3 letnika in 6.5 mesečnika.
V drugi nos. sem imela tud krče, v bolnico nisem šla.

Glede na tvojo situacijo se max. čuvaj, povej gin. in se ne naprezaj. Pa pogoste kontrole te bodo tud pomirile.

Po moje se bo dobro končalo. Držim pesti !!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: NA POMOČ!
1.3.2006 23:27:54   
halena
Ta cokoladni izcedek ni nedolzen!Zato ti toplo proporocam,da pocivas.Jaz sem imela dve hudi krvavitvi v 9t in 13t.Izcedek se mi je pojavil sele po krvavitvi-ta prvi.Potem sem imela se do konca 4 meseca redno zabarvne izcedke(v vseh odtenkih..)Takoj so me dali na bolnisko in sem imela strogo lezanje do konca 4 meseca,Seveda sem od straha lezala se mesec vec.Res ti svetujem,da se ne igras,ker najbolj smesno pri vsem tem je-da tebi ni nic pa moras lezati!!Mene ta prva krvavitev ocitno ni dovolj izucila in sem ga vmes 'posrala' (nisem pocivala,pospravljala sem po hisi-pac normalna gospodinjska dela-NAPAKA!)-zapomni si:tudi vrcka z litrom vode ne smes  nosit!!Nocem te strasit,zato ti pisem realno tako,kot je bilo.Tudi jaz sem takrat v stiski pisala na RR,da bi me kdo potolazil,ker izkusnje so najboljsi nasvet!Se danes sem hvalezna punci,ki mi je napisala par toplih besed.
Ne vozi se z avtom(tresenje),ne naprezaj se,ne nosi tezjega od 2kg,cim vec pocivaj-bo hudo..-ma je vredno!Jaz sem zdaj v 33 tednu in mi ni zal vsake tezke ure,ki sem jo prezivela v postelji!
Srecno in pazi nase!
PS
Ne priporocam ti brskanja po straneh o SS(spontanem splavu).

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: NA POMOČ!
2.3.2006 8:39:22   
lelaval
Ti svetujem, da se držiš tega, kar je napisala Halena.
Držim pesti, da se bo vse srečno končalo in nas jeseni razveseliš z novico o mali štručki. user posted image

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu halena)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?