|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Navajanje na flaško
16.12.2011 1:03:48   
Roberta69
Kako ste začele, s kakšno flaško (katera znamka), itd. kaj se je najbolje obneslo. Jaz otroka (konec oktrobra 2010) sicer še dojim in ga nameravam tudi naprej, dude ali flaške (s cucljem) ni nikoli imel (tudi starejši sin ne, tako da sem na tem področju čisto bosa), ker pa na začetku februarja pričakujemo še enega otročka in še ne vem, kako se bo to - moja odsotnost - izšlo, sem si mislila za vsak slučaj načrpati nekaj mleka (koliko pa to traja in koliko ga sploh načrpaš), ga zamrzniti (koliko časa je pa lahko v zamrzovalniku), potem bi pa dragi malega po potrebi nahranil. A naj mu že kak dan prej probamo dati moje mleko po flaški ali kaj predlagate?


_____________________________

Dva čmrljčka in ena čebelica - brneče kot v panju :)))
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Navajanje na flaško
16.12.2011 7:38:41   
josephine27
kolk pa je otrok star? 

_____________________________



(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Navajanje na flaško
16.12.2011 8:57:47   
tix
Mislim, da je napisala da je otroček oktrobrček 2010

Vse je odvisno od otroka, moj do 11 meseca ni hotel nobene flaške pa sem jih kar nekaj sprobala, pa je prvi mesec bil tudi z njo hranjen, po tistem, je pil iz katere koli ni bil važen cucelj samo da je notri mleko user posted image pa ni bilo nobenega navajanja, najbrš sreča

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Navajanje na flaško
16.12.2011 9:26:21   
Lara28
Jaz ga pri 14 mesecih ravno ne bi silila s flaško, saj taki otrok lahko pije tudi s skodelice ali kozarčka. Če je do sedaj ni imel...

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Navajanje na flaško
16.12.2011 9:27:36   
mini86
js bi mu pa že prej dala ne vem rečmo magični lonček, nikakor ga nebi pri tej starosti navajala na flašo..a k prideš iz P bi pa oba dojila al kako misliš..
js sm dojila do 11 meseca in ko sva nehala je imel obroke goste hrane pa kar je pil je bilo iz kozarčka oz magičnega lončka..ne vem pr 15 mesecih bi šlo to čez..

smo pa imeli od začetka tud težave s tem magičnim lončkom ker enostavno ni znal potegniti..uprašanje je če bo tud tvoj znal navadno flašo..no in potem sem mu uzela ven tisto plastiko k preprečuje polivanje da je samo teklo pa je rabu ene 2 meseca da se je navadu povlečt..


_____________________________

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Navajanje na flaško
16.12.2011 10:08:15   
lilip
Kako pa zdaj pije drugo tekočino? Saj verjetno ni samo dojen in pije vodo/čaj/sok, ne? Kakšen lonček z nastavkom ali pa enostavno kozarček, lahko tudi slamica.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Navajanje na flaško
16.12.2011 14:20:02   
polho3006
Naš je bil dojen do enega leta in...flaška pri njemu ni prišla v poštev NOBENA!!! Imamo doma celo zbirko flašk, ampak ni znal piti iz flaše, tako da smo imeli prav probleme z uživanjem tekočine. Ko pa je ugotovil kako deluje slamica, smo bili pa na konju.
Jaz tako velikemu otroku ne bi ponujala flaške, ampak...tako kot so moje predhodnice napisala poskusila z ločkom, ali na slamico...
No veliko uspeha in iznajdljivosti.

(odgovor članu lilip)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Navajanje na flaško
18.12.2011 14:20:06   
hubi
Pri tej starosti mu daš lahko tudi kravje mleko.

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Navajanje na flaško
24.12.2011 2:44:25   
Roberta69
Sem imela kar nekako v glavi, da če bi hoteli simulirati dojenje, rabimo flaško s cucljem :))) Drugače še najraje pije iz flaške s slamico, magični lonček mu ni tako všeč, iz kozarca pa bolj kot ne pljuva. Potem bomo ostali kar pri flaški s slamico, edino vsebina bo tistih par dni drugačna :) Drugače smo se pa pri obeh otrocih namenoma izognili dudam in flaškam s cucljem. Ta prvi je bil itak skos na vodi, ta mlajši je pa čist zapel za jabolčni sok, ma, bo že. Ja, načeloma mislim, ko pridem iz porodnišnice, dojiti oba.

_____________________________

Dva čmrljčka in ena čebelica - brneče kot v panju :)))

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Neverjeten trik: Uspavajte dojenčka v eni ...
video
Po internetu je zakrožil nenavaden trik. Neki očka, ki je poskušal na vse mogoče načine uspavati dojenčka, je uspel z ze...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?