|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ne vem komu verjeti?
17.4.2008 9:22:28   
Anonimen
Pozdravljene.
Stvar je sledeča.
4-mesečnik ima zelo problematično kožo. Suho, izpuščaji, fleke, v pregibih vnetja...
Bioresonanca pokazala alergijo na sladkor, sladila in klor.
Bionergetik ugotovil alergijo na kravje mleko, da mu edino Pregomin ustreza.
Pregomin mu dajem nekako 10 dni in takoj je bilo opazno zboljšanje (slučajno).  Po ca enem tednu, ko smo bili na dieti, se je spet začelo ponavljati. Začela so se vnetja tudi v pregibu dimelj, pod lulčkom itd...Mažem s Bepanthemom, telo pa z maziolm, ki ga je napisala zdravnica. In ne zgine.
Če je alergija na kravje mleko, zakaj izboljšanje pa spet poslabšanje kljub dieti?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ne vem komu verjeti?
17.4.2008 9:39:24   
Anonimen
Kravje mleko se iz telesa izloca 2 do 3 tedne, lahko tudi vec. Zato bo imel tvoj sincek se tezave... pocakaj toliko casa.... Od znanke puncka je bil apolno dojena, mama pa pila mleko in je trajalo 3 tedne, da se je mleko izlocilo iz puncke...

Pa srecno in cim manj tezav


(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Ne vem komu verjeti?
17.4.2008 11:28:14   
rose
jaz sem mojo dojila, zato sem šla pri njenih 3 tednih na dieto za jajca in mleko. stanje se je izboljšalo šele nekje po 3 tednih. zgleda da toliko časa rabi telo, da se spuca.
ko pa sprašuješ komu verjeti, boš mogla kar sama sprobat, kaj tvojemu user posted image  ne odgovarja.
jaz sem mojo, ko je imela zelo grdo kožo, tudi umivala kar z fiziološko raztopino. prav zaradi klora, ker je pri nas nikakva voda.
pa ne pričakovat hitrih razultatov. veliko hitreje se stanje poslabša po kakšni stvari, ki dojenčku ne odgovarja, kot pa se potem spet normalizira. žal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Ne vem komu verjeti?
17.4.2008 12:36:10   
biga
Kot so povedale predhodnice, lahko traja kar nekaj časa, da se telo spuca. Mogoče pri tvojem user posted image  pač traja dlje. A je možno, da se ne držiš stroge diete (a dojiš?), ne le brez mleka in mlečnih izdelkov, ampak tudi brez vseh živil, ki vsebujejo mleko, in drugih znanih alergenov? V tem primeru bi bile lahko težave še prisotne. Sicer pa jaz osebno, pa imam tudi alergika na KML, ne verjamem preveč niti testom, ki jih naredijo v bolnišnici, še manj pa bioresonanci idr. alternativnim metodam. Najbolj se zanesem na lastne izkušnje, saj sama vidim, kaj mojemu user posted image  ne ustreza oz. po čem ima težave.

(odgovor članu rose)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Ne vem komu verjeti?
17.4.2008 17:18:04   
Anonimen
Dobila sem krvni test - negativen. Šla sva k pediatru, ki na krvi ugotovi povišanje DKS Eozin na 10,5. Pravi, da je to absolutno preveč še za odraslega človeka, ne pa za malčka. Pregomin bom pa še do konca uporabila kolikor ga imam pa da vidim. Ne vem več kaj naj. V pregibih ima rane.

(odgovor članu biga)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Ne vem komu verjeti?
17.4.2008 21:17:27   
tanikasv
Naši princesi krvni testi niso pokazali alergija pri 7 mesecih, ampak šele pri devetih. Ponavadi pa baje testi pokažejo šele pri letu ali celo še kasbeje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Ne vem komu verjeti?
18.4.2008 16:37:55   
izabella1
Ti testi so lahko lažno negativni. Pri nas so bili prvič in drugič ful pozitivni, tretjič pa negativni. In takoj seveda uvajanje KM pa je po 5ml mleka bila vsa flekasta po celem telesu.

Mogoče pa voda ne odgovarja? S kakšno vodo pa mešaš pregomin? Tole kar iz pipe priteče je tudi vedno večji šit, tako, tako da bi to lahko bilo... Je pa najbrž atopik vaš user posted image in ti pač so takšni... Rdeči flekcasti srbeči... Reagirajo na vse možne dražljaje iz okolja.

Jaz sem mojo kopala vsak večer v olivnem olju (ne glede na to kaj večina meni o tem) dobila je ful lepšo, navlaženo kožo. Pa še fino ji je bilo user posted image

(odgovor članu tanikasv)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Ne vem komu verjeti?
19.4.2008 10:34:13   
Anonimen
Izabella, šli smo dva dni nazaj na Humana vodo, in je postal neverjetno boljši. Ne praska se, ne joka, niti izpuščajev nima. Včeraj pa smo šli za preizkus na Bebo hipoalergijsko in zaenkrat še ni poslabšanja. S pediatrom sem govorila, pa je rekel, da še ni imel primera alergije na vodo, ampak je bilo celo po tv, da je ta voda v redu tudi za otroke in da je tako malo tistega nitri, da ne škoduje. Bom videla, kaj bo pokazal čas. Je pa zanimivo, da se je občasno koža zelo zboljšala, samo ne vem, ali ravno takrat, ko smo dajali vodo npr. Jano, pa iz štirne. Nisem si pa zapomnila, ker smo bili prepričani, da je alergija na KM. Če bo user posted image  v redu, bom šla čez nekaj časa spet za foro na vodo iz vodovoda. Sem jo pa vedno spustila čez Anno filter pa še prekuhala. Je možno, da je kaj takega v filtru'? Zanimivo je tudi, da je Aptamil pokazal na bioresonanci v redu. Ja, pa pediater me je ful spraševal, če res ne dajemo mu drugega kot mleko in čaj. Na koncu je rekel, da je to možno od pršic, ampak da alergija sigurno je.

< Sporočilo je popravil decembrka -- 19.4.2008 10:38:16 >

(odgovor članu izabella1)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Ne vem komu verjeti?
19.4.2008 13:33:28   
izabella1
No super, da gre na bolje!

Tudi mi imamo problem s to vodo, sploh kadar dežuje in gre sneg (ker vso tisto umazanijo iz ozračja pobere in porine v zemljo in naprej v vodovod) Tako da takrat obvezno flaširana voda, sicer pa brita filter in prekuhavanje.



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Ne vem komu verjeti?
21.4.2008 22:23:49   
piščanc
pri alergijah je poškodovano črevesje. nekateri dojenčki imajo slabši imunski sistem, mogoče zaradi kakega prehlada in potem se glivice preveč razrasejo (so sicer stalno prisotne v črevesju) in poškodujejo črevesno steno. ta prepušča prevelike molekule in otrok bo alergičen na vse. bistvo je vzpostaviti normalno črevesno floro (probiotiki) ter spodbuditi telo k samoozdravljenju. nujna je dieta (sladkor, bela moka, mleko, alergeni) in mirno okolje. kožo je treba tudi pozdraviti (bepanthen izsušuje), nam je najbolj pomagal advanta (za rane) in elocom (za vnetja) pa aderma. ampak dokler se črevesje ne pozdravi, se tudi alergije ne nehajo.


_____________________________

iz malega zraste veliko

(odgovor članu izabella1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Ne vem komu verjeti?
24.4.2008 10:21:42   
sonja_ez
Katere probiotike dajate otrokom z alergijo na KM? Prolife in linux imata laktozo.

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Ne vem komu verjeti?
24.4.2008 20:39:07   
Anonimen
Fermental.

(odgovor članu sonja_ez)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Ne vem komu verjeti?
10.5.2008 16:34:00   
Anonimen
Nadaljujem.
Je bil na bioresonanci tokrat pri drugi. Pokazala se je alergija na laktozo in mlečni sladkor (kar je v AM), na sladkor pa ne. Kako je to možno? Je pa znova kljub umivanju z vodo iz podtalnice spet flekast, pa tako sem bila vesela, da sem kar novo temo odprla:
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2722167

Pa pri prejšnji bioresonanci se ni nič dotikal, tukaj mu je pa dala na hrbet eno ploščo, spredaj pa en valj, potem je pa testirala.
Kakšna ve kaj več o tem?
Ko sem mu dajala Pregomin, je bilo nekaj časa boljše, potem pa spet grozna koža. Naj poskusim s Allernovo? Sedaj smo na HA Beba, ko sem šla pa na nehipoalrgijsko AM (Hipp) je bilo pa še slabše.

< Sporočilo je popravil decembrka -- 10.5.2008 16:35:56 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Ne vem komu verjeti?
10.5.2008 19:26:48   
izabella1
Decembrka, ostani na Pregominu, je ok, če vam paše. Za težave je ravno pravi čas, sploh ni nujno, da otrok kaj kritičnega poje,... Je že v zraku dost pi..... Moja je isto vsa na glavo user posted image

_____________________________

http://bialovesstrawberries.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Ne vem komu verjeti?
11.5.2008 14:58:43   
trdozimc
So ti že punce dosti povedale, predvsem Izabella.

Pomembno je, da sama opazuješ spremembe, ko se pojavijo in analiziraš kaj si zadnje čase novega
spremenila. To ti bo dalo več podatkov kot katerokoli testiranje (klasično ali alternativno).

Tudi meni se zdi pomembno, da vnašaš probiotike (ne vem sicer koliko je tvoj user posted image  star), drugače pa je to najlažje (nekje od 6. meseca naprej, da vsuješ vsebino kapsule (dobiš v lekarni) v Pregomin. Proti Candidi albicans, ki je tudi pogost povzročitelj ali sprožilec reakcij pa je baje učinkovita kokosova mast (se dobi skoraj v vsaki trgovini) - seveda šele takrat, ko začneš uvajat GH.

Ne menjavaj Pregomina, ker je od vseh, ki si jih naštela najmanj alergen in je zelo malo verjetno, da je tvoj malček alergičen nanj. Poskušaj izključiti še kaj drugega: živalsko dlako (če imate ljubljenčke jih daj na prosto, preprečuj stik...), pršice (odstrani zavese, preproge, plišaste živali, pogosto briši prah z vlažno krpo, sesaj in peri posteljno perilo čimbolj pogosto na čimvišji temperaturi), glede na izboljšanje bi jaz vztrajala tudi pri vodi namenjeni dojenčkom, ne dojajaj mehčalca pri pranju, zamenjaj pralni prašek, dvakrat spiraj perilo, ne kupuj močno obarvanih oblekic čudne sestave, ne uporabljaj kozmetike za dojenčke, razen če je namenjena posebej atopikom, pa še tista ni nujno, da bo ustrezala, moraš malo preizkusiti, NAM JE TUDI NAJBOLJ USTREZALO  NAVADNO JEDILNO 100% OLIVNO OLJE...

Vsaka sprememba na boljše je pomembna in pri taki rutini vztrajaj vsaj 3-4 tedne (potem pa skozi, če se pokaže, da je dobra) in išči ter izključuj druge možne vzroke. Včasih pa je telo toliko preobčutljivo (mogoče zaradi viroze, visoke konc. peloda v zraku...), da enostavno neglede na ves trud odreagira s slabo kožo. Žal.

Drži se in zaupaj vase!

(odgovor članu izabella1)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Ne vem komu verjeti?
11.5.2008 22:09:40   
marčika
Baje je v tujini bioresonanca že prepovedana.Raziskave so baje pokazale stranske učinke v kasnejši dobi.Imam prijateljico katere otrok je bil do tretjega leta zaradi alergije na KM in mogoče še kaj,v odrtih ranah po rokah,nogah in obrazu iz katerih je občasno tekla sokrvica ali pa je imel črne kraste.Dolgo časa je od hrane lako užival samo rjavi riž,kuhano cvetačo.grah in korenček(kuhano na vodi).Po treh letih stroge diete se mu je stanje kože popolnoma popravilo.Sedaj je star 9 let in so se že navadili in kar je najbolj pomembno,da so se sprijaznili ,da je pač ves čas na dieti,imajo še enega otroka,ki pa lahko je vse.Upam,da ti bo to v oporo pri nadaljnih odločitvah.Pa lep pozdrav

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Ne vem komu verjeti?
12.5.2008 0:46:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: marčika

Baje je v tujini bioresonanca že prepovedana.Raziskave so baje pokazale stranske učinke v kasnejši dobi.Imam prijateljico katere otrok je bil do tretjega leta zaradi alergije na KM in mogoče še kaj,v odrtih ranah po rokah,nogah in obrazu iz katerih je občasno tekla sokrvica ali pa je imel črne kraste.Dolgo časa je od hrane lako užival samo rjavi riž,kuhano cvetačo.grah in korenček(kuhano na vodi).Po treh letih stroge diete se mu je stanje kože popolnoma popravilo.Sedaj je star 9 let in so se že navadili in kar je najbolj pomembno,da so se sprijaznili ,da je pač ves čas na dieti,imajo še enega otroka,ki pa lahko je vse.Upam,da ti bo to v oporo pri nadaljnih odločitvah.Pa lep pozdrav


Kako je pa ugotovila, da lahko je samo te stvari? A naj bi bilo tudi testiranje bioresonance škodljivo?

(odgovor članu marčika)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Ne vem komu verjeti?
12.5.2008 9:55:03   
marčika
alergijo so potrdili krvni testi.Mislim,da od testiranja ni nič

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Niti strije, niti stanje vagine zanjo ni v...
V svojih objavah redno prikazuje predele na trebuhu, zadnjici in nogah, dele telesa, ki jih večina drugih vplivnežev skr...
Telo po porodu: Štiri resnice in ena laž
O spremembah, ki jih pusti nosečnost na telesu ženske se veliko govori. Ženske predvsem zanima, kako jih lahko omilijo o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?