Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Otroška mizica in stolček 12.12.2006 10:54:34
|
|
|
|
Mina1
|
Mislim, da sem to videla v Baby centru, drugače pa sigurno v Celovcu v KIKI in pa XXXLutzu.
|
|
RE: Otroška mizica in stolček 12.12.2006 10:56:36
|
|
|
|
Sibil_
|
Take stolčke in mizico smo mi kupili v Obiju, ampak je po enem tednu razbito romalo v smeti.Je namreč žnj kvalitete in ne priporočam. LP, Sibil
|
|
RE: Otroška mizica in stolček 12.12.2006 10:58:00
|
|
|
|
Urška*
|
Hvala sibil, tega pa nisem vedela. No, bomo pa ostali pri navadni. Mina, hvala tudi tebi.
|
|
RE: Otroška mizica in stolček 12.12.2006 12:13:47
|
|
|
|
April
|
V lesnini na brdu jih imajo. Ne vem pa, če so kvalitetni. si jih nisem od blizu ogledala.
|
|
|
|
RE: Otroška mizica in stolček 12.12.2006 13:36:05
|
|
|
|
saska27
|
Zdravo. Tudi mi smo pred več kot mesecem dni kupili ta komplet v Obiju in še zdaj vse "dela", kot mora. Stolček zdrži celo moje kile (35 t ) ... Lp, saša
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki5 tipov mam – katera si ti?Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Mobitel.
Admin
Ali ste zagovornik nakupa mobilnih telefonov za otroke, stare 2, 3, 4 leta ...?