|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Po SS
23.4.2008 12:35:55   
Anonimen
Pozdravljene, moje sotrpinke!

Tudi jaz se vam pridružujem... Prejšnji teden sem imela abrazijo zaradi odmrtja ploda v 7t. Na pregledu sem bila noseča 9t, ko so ugotovili, da plodeku ne bije več srček. user posted image user posted image user posted image Naslednji dan je sledilo čiščenje.

Moj problem pa je sledeč - že od posega nisem nikoli krvavela - se pravi sem imela tak rjav izcedek. Količinsko kar malo, glede na vse kar tule berem. Izcedek je trajal do ponedeljka, v torek je bil samo še bež barve. Danes me pa zjutraj preseneti krvav izcedek - spet količinsko malo, ampak je pa take živo rdeče barve. A bi me moralo skrbet, glede na to da nimam vročine niti krčev?

G pravi, da so izcedki normalni do 14 dni, vendar zgleda da ima vsak G svoje mnenje...In ali se vam zdi to barvno nihanje normalno? Oz. ali je to sploh kakšnega pomena?user posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Po SS
23.4.2008 15:24:25   
tane
jasna81, najprej ti pošiljamuser posted image user posted image user posted image in naj te potolažim tudi pri meni je bilo nekako tako, najprej nič, res da sem prve dni ležala, ker sem imela krče pa tudi psihično sem bila uničena, nato pa ko sem malo vstala so se pojavili izcedki. jaz osebno menim, da je to normalno, meni so prav tako rekli da so krvavitve do 3 tednov normalne, tako, da če nimaš krčev, vročine ti verjetno ni treba skrbeti. malo počakaj pa če ne bo bolje pa pokliči G. želim ti čimprejšnje okrevanje.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Po SS
23.4.2008 19:19:54   
VITA74
Tudi jaz ti pošiljam user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem imela prvi mesec po ss različno močne izcedke, enkrat rjave barve, drugič bolj sveža kri - to je bilo če sem pretiravala z dvigovanjem in delom.

Dokler nimaš vročine in hudih krčev ni panike. Počivaj.

Srečno user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Po SS
23.4.2008 19:30:38   
detelja
jasna81 najprej ti pošiljam en velik objem...glede krvavitve in izcedka mislim, da je bilo več ali manj pri vseh enako...meni so rekli, da tudi tja do 4 tedne po abraziji je še vedno normalno...rjav izcedek je tudi krvavitev samo manjaša...

_____________________________

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Po SS
25.4.2008 13:33:11   
Anonimen
Punce hvala vam za vse info. Sem kr klicala na ginekologijo in mi je rekla, da dokler ni vročine, krčev in obilne krvavitve, je vse ok. Tudi vse barve od rjave pa do živo rdeče so ok.





(odgovor članu detelja)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?