|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Po daljši odsotnosti ponovno v vrtec
16.1.2006 22:24:41   
KODA
Našedva sta bila v treh tednih samo 2x v vrtcu.Zato je bilo današnje jutro za našega tamalega popoln šok.S tastarejšim ni glede tega nobenih težav,s tamalim pa že od uvajanja dalje.Po uvajanju je tamali rabil cca6 mesecev,da je normalno sprejel vrtec.

Začelo se je že zjutraj ob 7h pri vstajanju.Ne pa ne vstat.Pa je šel zvečer spat že ob 8h.Komaj sem ga dobila iz postelje,ves gumijast je bil.Ko smo se oblekli,se je začelo dretje in metanje ob tla že na stopnišču.Komaj sem ga spravila v avto.Ko se pripeljemo v vrtec,se zgodba ponovi.Vrže se mi na tla pred vrtcem,da so starši hodili dobesedno čez njega.Ga poberem,ker mi je bilo nerodno.Ga nesem v prvo nadstropje,odložim,bum,je bil že spet na tleh.Ga pustim,priteče za mano.Pridemo v skupino,se mi ne pusti sleči in bum spet na tla.Vzgojiteljica mi reče,da ga naj kar pustim.Ga čisto ignoriram in preoblečem tastarejšega ,se pobere in pride k meni in se stisne k meni tako močno in reče,da bi bil z mano doma. Dobila sem cmok v grlu in mokre oči.user posted image
Seveda otrok bi bil še doma.Zaradi bolezni sta bila toliko doma.Tašča,moja mama in midva sva se šihtala,pa smo speljali z varstvom.
Saj je pri nas z njem vedno problem po daljši odsotnosti,ampak tako hudo,kot danes pa še ni bilo.Pa smo ga pripravili doma na to.Ampak otroška glavica si misli svoje.
Zanima me,če ima še kdo take probleme in kako jih rešujete?

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Po daljši odsotnosti ponovno v vrtec
16.1.2006 23:05:24   
mamči
OJ, KODA, tud pri nas bijemo jutranje bitke. Joka, pa pravi, da bi še spal, pa da ne mara otrok, pa da ga nekaj boli........
Meni je pa najbolj hudo, ker sem jaz na porodniški in bi komot lahko bil pri meni, pa ša v topli posteljici pančal... K sreči je moj dragi bolj tazumen, vztraja pri da greta v vrtec, pa veeeeeeliko mero potrpljenja ima z njim. Jok se ponavadi konča že v kopalnici samo v garderobi vrca pa spet panika.
Zdaj je bilo kar hudo, ker je prejšnji teden po skoraj 2. mes. (bil bolan) spet šel v vrtec user posted image .
Pri nas "zaleže" edino spodbujanje, kaj vse lepega bodo počeli, pa prigovarjanje, da vsi veliki fanti hodijo v vrtec, pa da po kosilu itak mamica pride in to bo en, dva, tri minilo- ob 12.40 grem ponj.
Zdaj je zaenkrat kar v redu, ker se ogromno sankajo, on pa to obožuje. Me je pa kr strah, ko bom šla v službo, pa bo mogel dalj časa not ostat.
Skratka, mi ga ful navdušujemo in aplavziramo vsakič, ko ne joče, pa vsakič, ko se kaj nauči- pesmice , tako, da se počuti pomembnega in da se mu zdi fajn, ko ga poslušamo, kaj vse je doživel v vrcu.
Nikoli pa vnaprej ne vemo, gdaj bodo zjutraj cirkusi, upamo samo, da jih bo   sčasoma  vse manj.

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Po daljši odsotnosti ponovno v vrtec
17.1.2006 10:25:46   
Anonimen
A veš kaj je pri nas pomagalo? To, da sva začela hoditi bolj zgodaj. Včasih sva vedno hodila okoli osmih ali malo čez osem, ko so že vsi sedeli za mizami in čakali na hrano ali pa že jedli. Potem pa je meni užgalo, da mu je najbrž še težje, ker, ko odpreva vrata, vsi vanj gledajo, kaj bo zdaj naredil. In sva začela hodit malo prej kakšnih 15 do osmih. Pri nas je po številu otrok takrat bistvena razlika. Izgleda, da vsi pridejo ob osmih. No, in 15 do osmih so v igralnici kakšni štirje otroci in nobeden se kaj pretirano nezmeni za tistega, ki potem še pride. Lepo se igrajo po svoje na tleh. V glavnem, od takrat, ko sem to ugotovila, imamo mir. Hvala bogu, ker tisti jok zjutraj res neverjetno jemlje energijo. Groza. Poskusite, res priporočam vsem mamicam, ki imajo kakšne podobne težave. Pri nas se je obneslo neverjetno.

(odgovor članu mamči)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?