Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. sam še ne vem ali z rižoto ali z mesom. Čebulo in ostanek bučk (kar izdolbem) prepražim, dam mleto meso in s tem napolnim bučke,čez pa obvezno posujem sir. Druga varianta je, da naredim rižoto. Čebulo in ostanek bučk prepražim, dam not pest ali 2 riža, mal dušim za kako minutko, nato vedno malo zalivam z vinčkom (najraje z rdečim, ker potem je mal obarvana), lahko tudi z vodo ali jušno osnovo. Proti koncu dam kar mešano zmrznjeno zelenjavo (korenček, grah, strčji fižol, koruza). Še bolje je sveža zelenjava. Rižoto dam v bučke, čez čist mal gorgonzolce in velik navadnega sira
.


