|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Polnjeni šampinjoni
22.1.2009 10:24:41   
Vrtnica79
Ima katera kak simpl nasvet kako jih pripraviti z mletim mesom?



_____________________________

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Polnjeni šampinjoni
22.1.2009 10:44:05   
TIA22
mesu dodaj jajčko, sol, poper, peteršilj, jaz naribam še sir..napolnim šampinjone, pa jih lahko spaniraš in spečeš, ali pa jih naloži v pekač, zalij z sladko smetano in v pečico...

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Polnjeni šampinjoni
22.1.2009 14:33:51   
lutka
prepražiš čebulo, dodaš mleto meso, sol , poper, petržilj. Vse skupaj nekaj časa pražiš, napolniš šampinjone (klobuke), vse skupaj spaniraš in to je to. Zelo dobro in enostavno.

lp

_____________________________

Kdor hoče najde pot. Kdor noče najde izgovor

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Polnjeni šampinjoni
22.1.2009 18:43:24   
uršika***
IZVIRNO SPOROČILO: lutka

prepražiš čebulo, dodaš mleto meso, sol , poper, petržilj. Vse skupaj nekaj časa pražiš, napolniš šampinjone (klobuke), vse skupaj spaniraš in to je to. Zelo dobro in enostavno.

lp


Jaz naredim isto- samo da v ohlajeno maso vmešam še jajček za vezavo. Je pa res super receptuser posted image

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Polnjeni šampinjoni
22.1.2009 20:06:17   
Anonimen
Ne delam z mesom.

Odstranjene bete nasekljam,  narežem na majhne kocke panceto,  naribam sir in vse skupaj zamešam,  dodam poper in sol in malce petršilja in česen.
napolnim gobice( za vezivo dodam droptince)na vsako gobico položim litič sira polijem z olivnim oljem in dam v pečico in pečem dokler se sir na rhu ne obarva v zlatorumno barvo.Kar nekaj kombinacij se da uporabit za polnit gobice.

(odgovor članu uršika***)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Polnjeni šampinjoni
23.1.2009 10:04:13   
Vrtnica79
Hvala vsem za okusne recepteuser posted image

_____________________________

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Polnjeni šampinjoni
19.4.2009 22:29:57   
kamilija
Ja kam se pa da fila? Ponavadi so ti šampinjoni dost majhni.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Polnjeni šampinjoni
22.4.2009 9:54:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kamilija

Ja kam se pa da fila? Ponavadi so ti šampinjoni dost majhni.


Izbiraj večje šampinjone.

(odgovor članu kamilija)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Recept tedna: Šparglji v rižoti iz kuskusa
Šparlji veljajo za nizkokalorično zelenjavo, ki je odlična popestritev družinskega jedilnika, saj z njimi lahko pripravi...
Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?