|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prosim za nasvet
22.3.2007 15:05:55   
zupancdam
Zdravo vsem!
Že kar nekaj časa se nisem javila na forum, zato pa imam sedaj nekaj vprašanj. In sicer; imam 2 meseca staro dojenčico, ki pa je imela 14 dni nazaj neke izpuščaje po telesu in ličkah, po telesu so zginili, po obrazu pa se ji je začela luščiti koža, bila je grozna. Najprej sem mislila da je to zaradi tega ker sem jaz jedla antibiotik in se je nalezla ker se dojima, ampak ravno ko so se ji lička popravila je pred 2 dnem dobila nove izpuščaje s tem da so bila lička oz. cela glavica neenakomerno rdeča(po ličkih ne) po telesu pa je imela flek pr fleku in v fleku mozolčke. No, medve sva skoz uporabljale za telo olivno olje, že od začetka, ko so se ji prvič naredili izpuščaji in je imela grozno oluščena lička sem jo začela mazati z nivea oljem, no pri teh izpuščajih izpred 2 dneh pa sem jo zopet namazala z olivnim oljem zjutraj čez dan pa je potem postala vsa flekasta. ALI JE MOŽNO DA JI ŠKODUJE OLIVNO OLJE?
KAJ NAJ UPORABLJAM, KER IMA ZELO SUHO KOŽO?
Mleka baje še ne smem al kako? Za tiste izpuščaje je dobila neke kapljice in so ji res izginli, samo pa ima sedaj grozno suho kožo. ALI KATERA UPORABLJA NIVEJINO KOZMETIKO IN KAKŠNO? Prosim svetujte mi kaj naj naredim, da bo moja punčka imela spet lepo kožo!
Aja, na testiranje me ni hotela poslati, ker je rekla da bova najprej s kapljicami poskusile, pa ALI JE KATERA JEDLA MED DOJENJAM KDAJ GROZDJE IN KAKO JE REAGIRALO TO NA OTROKA ker jaz sem prvič poleg kompotov pojedla en dan pred izpuščajim malo grozdja!
Hvala za odgovore! lep pozdrav vsem in upam da nisem preveč tečna s temi vprašanji.user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prosim za nasvet
22.3.2007 15:25:24   
Putka
Mandljevo olje je najbolj priporočljivo za novorojenčke. Olivno sem sicer tudi jaz uporabljala pri masaži, ampak kupljeno v lekarni, ne jedilnega ali kakega domačega.

(odgovor članu zupancdam)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Prosim za nasvet
24.3.2007 23:37:45   
martinuška
Mi sicer nimamo nekih večjih problemov s kožo, uporabljamo večinoma mandljevo olje Bebival, včasih pa tudi olivno olje iz lekarne. Mi je pa ena prijateljica enkrat rekla, da je ona morala, ker je imel njen sin ful suho kožo, kupovat eno Eucerinovo kremo z urea sestavino, ki se kupuje v lekarni in je menda kar draga.

Na splošno vsi priporočajo, da počakaš čim dlje s to "umetno" kozmetiko, kot je Nivea etc., ter da uporabljaš bolj mandljevo olje in tako bolj naravno kozmetiko.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?