Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

odličen za spalnico, ker nikoli ne morem dobro posesat pod posteljo. drugače pa bolj tako. če imaš malo ali nič pohištva, je ok, če pa imaš dosti zadev, pa sobe nepravilne oblike, pa ne dela pretirano dobro. pa še počasen je, jaz posesam in pomijem celo bajto v eni uri, on pa v tem času posesa samo eno sobo, potem se mora pa polnit. se mi je pa pred časom strgala guma na koleščku in je neuporaben, pa novo baterijo bi potreboval, tako da je sedaj v omari.
Res potrebuje dosti časa za sesanje (celo stanovanje cca. 65 m2 mi sesa 1,5 ure), vendar dobro posesa pa pod postelje in kavče gre, kar se meni ne da vsakič kolovratit. Baterija pa mi zdrži za sesanje celega stanovanja in še pri mami je ratalo dve sobi posesat. Nima nobenih vrečk, ampak samo zbiralnik umazanije streseš in je. Moč sesanja se seveda ne more primerjati z navadnimi sesalci (ki močneje sesajo), vendar je tako lepo sedeti na kavču in čakati, da se stanovanje posesa! Doma imamo 3 muce in sesamo skoraj vsak dan z Roombo in moram rečt, da je stanje, kar se dlak tiče, bistveno boljše. Je pa učinek boljši, če damo stole na mizo pa s tal umaknemo igrače od tamale. To je samo par minutk dela v primerjavi s sesanjem celega stanovanja, s katerim imam v povprečju eno uro mukotrpnega dela. Vsake toliko (enkrat na dva tedna) res primem v roke klasični sesalec, da bolj na fino posesam, vendar se pozna, da se vsak dan sproti sesa in imam potem manj dela tudi s klasičnim sesalcem. Skratka, pripročam.
Pri klasičnem sesalcu jih pač malo "porineš" in je.