|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Službena odsotnost
14.5.2008 12:19:37   
ženska
Prvič moram službeno za štiri dni in to še čez vikend. Že sedaj, mesec dni prej, me grabi panika in imam same slabe in negativne misli user posted image . Prvič bom stran od družine - user posted image in user posted image  (dve leti), pa mi je ful bad. Skoz razmišljam, kaj če se mi kaj naredi, kaj če se njima kaj, mah... V glavnem venomer smo navajeni biti skupaj in vsepovsod gremo skupaj, tokrat pa žal ne gre. V glavnem ful sem zaskrbljena. Drugače je pa tati super in bo odlično poskrbel za najinega sončka. Katera s podobno izkušnjo in razmišljanjem? Ma, pa saj bo vse ok user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Službena odsotnost
14.5.2008 12:25:30   
Kanny
Živjo,

Te razumem. Prejšnji teden sem doživela nasprotno. On je odšel za 4 dni v tujino. Pa mi je blo kar bed. Samo sva bila v kontaktih in je nekako kar šlo.

SAj so mobiteli sedaj, to ne sme bit tak problem.

Ti pa uživaj in se spočij user posted image

(odgovor članu ženska)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
14.5.2008 12:26:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ženska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Službena odsotnost
14.5.2008 13:36:46   
nuala
Če ste venomar in vsepovsod skupaj je po moje skrajni čas, da greš sama nekam. Verjemi, vse bo v redu s tabo in z njima.

_____________________________

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu ženska)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Službena odsotnost
14.5.2008 14:04:26   
Nika v službi
Jaz ti lahko rečem samo to, da so zame službene poti (pa čeprav je pot naporna, sestanki praktično čez cel dan, potrebna velika koncentracija, velika odgovornost...) prava relaksacija. Predvsem zvečer v hotelu. Si privoščim sproščujoč coctail, kakšen chat s sodelavcem ali sodelavko (če je slučajno kdo z mano), sicer pa sprehod po mestu, kakšen pozni šoping, savna, bazen, masaža. In nemoten spanec celo noč. In zajtrk v miru. Nobenega ukvarjanja z mojo 2,5 letnico, nič "mami, mami", MIR! Mah, sanje. Prav uživam, ko imam te trenutke samo zase.

Je pa res, da taka potovanja pašejo, če niso res preveč pogosta. Tako do 1x mesečno ali 1x vsaka dva meseca je zame sprejemljivo.

Uživaj, izklopi! Doma bodo vse poštimali, ti pa tudi. Naj bo poslovno uspešno, privat pa čim bolj uživaj!

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Službena odsotnost
14.5.2008 23:04:11   
Anonimen
Skoz razmišljam, kaj če se mi kaj naredi, kaj če se njima kaj, mah... V glavnem venomer smo navajeni biti skupaj in vsepovsod gremo skupaj, tokrat pa žal ne gre. V glavnem ful sem zaskrbljena.


Tudi doma ti lahko cegu na glavo pade, ce je to glavna tezava...user posted image .

Navada je zelezna srajca in tokrat ti je postala pretesena. Cas je, da se preobleces :). Uzivaj v potovanju, novem kraju (?), tisini, kozarcu vina, cemerkoli...

(odgovor članu ženska)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Službena odsotnost
14.5.2008 23:13:05   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: nuala

Če ste venomar in vsepovsod skupaj je po moje skrajni čas, da greš sama nekam. Verjemi, vse bo v redu s tabo in z njima.


SE kar podpišem....Tudi jaz bi šla na takšno "relaksacijo", kot je napisala Nika v službi...user posted image

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Službena odsotnost
14.5.2008 23:17:17   
Olivija
Najtežje je prvič, potem se kar navadiš. Sem imela pa prejšnji mesec krizo, ker je ta mičkena dobila vročino  na dan mojega odhoda, zadnjič je pa ta velika zbolela - takrat se pa res težko spravim od doma.  Je pa pri meni podobno kot pri Niki, poskusim se vsaj zvečer sprostiti. Za junij imamo že žur planiran, če bo na sestankih vse dobro klapalo. user posted image


(odgovor članu ženska)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Službena odsotnost
15.5.2008 8:39:33   
jakaracman
Se podpišem pod Niko v... meni je to relaksacija.Samo, da ni prepogosto in ne predstavljam si , da bi skozi vsi trije skupaj čepeli.Dihaj ženska , dihajuser posted image .Pa lepo se imej in dobro opravi.

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Službena odsotnost
15.5.2008 8:55:10   
kalbo
Moja ženka je šla na službeni vikend v Rovinj. Men se zdi, da so mel vsi ostali okoli nas (beri tašča) tisočkrat več problemov s tem kot mi. Mi trije doma smo prav uživali, mami pa tud tam brez nas. Zame je bila to lepa priložnost, da sem bil malo več z otroki, predvsem s tamalo kričačko. Sva se tisti vikend prov fajn zaštekala.

Skratka vsem je to presenetljivo dobro delo.

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Službena odsotnost
15.5.2008 11:38:02   
BarbaraE
No, jaz sem ravno včeraj prišla z enega izobraževanja. Doma me ni bilo od ponedeljka do srede zvečer. Doma so se čisto ok popedenal, jaz sem pa tudi imela relaksacijo. Imam pa dva otroka. Je pa res, da kaj takega si niti v sanjah ne bi upala oz. želela narest pri ta prvem otroku. Pa pojma nimam zakaj, ampak prav vem, da če bi bilo to pred dvema letoma, bi se najbrž raje vsak dan vozila domov, tako da te po eni strani čisto razumem. Ampak poglej, ne delaj si nepotrebnih skrbi, slišali se boste tako vsak dan in boš videla, čisto OK bo.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?